• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

- Pozostałe XXX temat ktory najlepszy bot?

areczekkk1

Advanced User
Luty 22, 2009
Liczba reakcji
8
Witam wiem ?e by?y setki temat?w a ja znowu lecz chcia?bym si? spyta? jaki na chwile obecn? jest najlepszy bot pod rl tibie. Ew mo?e jest jakis niewykrywalny? No bo jak wiadomo neo juz nie ma i chyba nie bedzie?.

Odp: XXX temat ktory najlepszy bot?

Polecam red bota i bbota

rowniez polecam bbot,a nie wiem jak z wykrywalnoscia ale wiem za to ze jest bardzo dobry, full afk skrypt dla niego to bulka z maslem.

P?atny - BBot (chyba najlepszy i najprostszy bot do tibii)
Darmowy - RedBot (ma?o wykrywalny ale trudniejszy w obs?udze)

Pozdrawiam,
K4czan.

Poleca Redbota uzywam go i jestem zadowolony. Jeden minus bot powoli chodzi ale juz nied?ugo bedzie Pro redbot(platny)

Xenobot.net - p?atny, stale rozwijaj?cy si? bot.
Red Bot - bezp?atny, polecany bot.
Do heal polecam BlackD Safe Cheats

Co do BBota, kiedy? u?ywa?em do warots.net.pl, cz?sto si? zacina? i bugowa?. Nie polecam.

Ostatnia edycja:

Osobi?cie bardzo polecam bbota, kupi?em go 2 dni temu i jestem bardzo zadowolony. Prosty w obs?udze, posiada du?o opcji (fast hand, a nawet zamiana 100 gp na 1 platynke, 100 platynek na 1 cc<< to tylko na otsach dziala). Bbot jak na jako?? jest bardzo tani kosztuje 9z? miesi?c sms-em. Moim zdaniem jest to bardzo dobry bot.

Bot kt?rego w 100% nie ?ci?gaj to tibiaauto. Buguje sie,wolno chodzi, ma du?o b??d?w, aktualizacje s? op??niane, wi?c w 100% tibiaauto nie polecam.

No TIBIAAUTO jest coraz gorsza;/ kiedys byla nawet dobra a czym dalej tym gorzej;/

Ja uwazam ze najlepszym botem jest BBot przynajmiej dla mnie.Polecam Bota;}

Back
Do góry