[.you] W nazwach temat?w

Aragornkk

Senior User
Październik 11, 2008
Liczba reakcji
44
Witam, raz to by?o usuni?te i s?dz? ?e to by? dobry pomys?, dlatego proponuje ponownie to wprowadzi?.

W zasadzie jak dla mnie ten pluign jest ca?kowicie zb?dny, jednak cieszy si? bardzo du?ym powodzeniem.
Mnie osobi?cie dosy? mocno irytuje ?e co trzeci temat ma nazw? "[you] chcesz zosta? grafikiem w moim
projekcie Evo Proo?".

Proponowa?bym usuni?cie tego pluignu z nazw temat?w + z sygnaturek/podpis?w

Odp: [.you] W nazwach temat?w

Jestem w 100% za ! Czasami je?eli napisze si? posty w temacie z [.you] kto? pocz?tkowy na forum pisze do cb pw aby? si? za niego nie podawa?. Irytuj?ce s? te? podpisy, teraz prawie w ci?gle widz? te podpisy [.you] nakarm mojego smoka a dostaniesz reputa.

Dok?adnie, rok temu za taki podpis dosta?o by si? bana. Pow?d: Wymuszanie reputacji, a teraz nic. To samo dotyczy za du?ych sygnaturek, 5 razy zg?asza?em jednego go?cia i nic to nie da?o. Pewnie niedopatrzenie albo co? takiego.

#Down
Ta zmiana ju? raz by?a wi?c chyba nie zaszkodzi wprowadzi? jej ponownie.

Ostatnia edycja:

Srasz tak o ten tag, ?e Ja pierdole, niech b?dzie, co Ci szkodzi? ^.-

No i w czym ci ona wadzi? Jedyne za czym mog? by? w tej sprawie to usuni?cie tego z tytu??w w tematach bo to mo?e wkurza?.

Dla mnie ta opcja [.you] nie przeszkadza mo?e zostac :P
ale z nazw tematow mozna to usunac

Chcia?bym aby ta opcja zosta?a usuni?ta nie tylko z nazw temat?w ale te? z podpis?w, denerwuje mnie jak jest np.

[you] wyrucha? moj? siostr?! [you] to prawdziwy gej! Trzymajcie si? od niego z daleka!

Dlatego prosi?bym o usuni?cie tego z podpis?w, nazw temat?w albo mo?e ca?kowicie.

A mnie to wkurwia, mam ju? dosy? tej zasranej opcji [.you], jestem na 100% Tak
Pozdrawia

Hmm jak ju? to zmodyfikowa? regulamin forum tak by zabrania? u?ywania tego BB-code do debilnych sygnatur typu nakarm co? tam albo kocham ci? i chuj wie co jeszcze, w nazwach temat?w niech zostanie jak wam nie pasuje to macie problem, ale jest to bardzo dobre je?eli chodzi o regulaminy i w ka?dym regulaminie dzia?u powinien by? ten tag ;) Jestem przeciw usuni?ciu tego BB-code. czo?o

Samo [.you], nie denerwuje mnie tak w postach, jedynie w nazwach temat?w oraz podpisach. A najbardziej denerwuj?ce jest to gdy po?owa post?w (w temacie by?o [.you] ble ble) to- Ej, ale o co chodzi? Dlaczego napisa?e? m?j nick w temacie? itp. Jestem za usuni?ciem z nazw temat?w i obra?liwych podpis?w.

Ostatnia edycja:

Wed?ug mnie mo?e to zosta?, ale proponuj? doda? do regulaminu punkt w stylu:

Zabrania si? u?ywania opcji [.you] w nazwach temat?w oraz do obra?ania innych U?ytkownik?w

Oczywi?cie to tylko taki przyk?ad, nie jest zbyt estetycznie napisany, ale zawsze narzuca jaki? typ.

Og?lnie ten plugin jest ca?kiem fajny, to U?ytkownicy robi? z niego co? 'niefajnego'. ; )

Pozdrawiam.

Jestem za

Jestem za

Samo [.you] w postach nie jest denerwuj?ce...

No ale sp?jrzmy na to inaczej.

Jeszcze kiedy? jak nie wiedzia?em o tym ca?y [.you] napisa?em oko?o 15 skarg dla moderatora "Nie ?ycz? sobie...." etc...

Og?lnie do chwili obecnej denerwuj? mnie co? w stylu "Owca155 jest noobem"

Jestem na usuni?ciem tego.

No c??. Ja jestem jedynie za usuni?ciem tego z tytu?u tematu. Po za tym co ci to przeszkadza?
Wed?ug mnie to nawet fajne urozmaicenie. Przyk?adowo w zespo?ach:
Witaj [you]! Chcesz pozna? [...]

Czyli jestem za zostawieniem ^^

W postach mo?e by? nie przeszkadza mi to, przydatne do pisana zapowiedzi, oraz wielu innych ciekawych rzeczy. Jednak w nazwie tematu i ew. w sygnaturce nie wygl?da ?adnie.

A ja jestem przeciw.
Mi si? to podoba i nieuwa?am, ?e w czym? to mo?e przeszkadza?.
Jest to przydanty plugin i powinien zosta?..

Wed?ug mnie nie powinien on zosta? usuni?ty, ani w ?aden spos?b ograniczony (sygnaturki), tak jak ju? wcze?niej wspomniano, plugin przydaje si? mi?dzy innymi w zapowiedziach aby wprowadzi? klimat RPG. Dodatkowo mo?e on zosta? u?yty w sygnaturce do np. promowania poradnika czyt. sygnaturka Fraglesa, w nazwach tematu mi to osobi?cie nie przeszkadza. Niech zostanie jak jest do tej pory nikomu to nie przeszkadza?o ; o .

Back
Do góry