• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[you] Zostane mapperem na twoim OTS!

Status
Zamknięty.

Mortalus

User
Lipiec 12, 2009
Liczba reakcji
0
Witam wszystkich,

Pisz? ten temat poniewa? aktualnie mam du?o wolnego czasu i postanowi?em pom?c komu? w stworzeniu/prowadzeniu dobrego OTS jako mapper. Preferuj? dzia?aj?ce ju? serwery.

Do?wiadczenie nie jest wielkie. Umiem dodawa? nowe expowiska, wyspy, miasta. Wiem co jest potrzebne do zabawy, gdy? sam przecie? jestem graczem! Dawno temu mia?em w?asny OTS pod Tibi? 7.92. Od tamtej pory min??o ju? troch? czasu lecz my?l?, ?e a? taki z?y nie jestem. Od czasu do czasu robi?em dla znajomych jakie? expowisko, czy wysp?.

Interesuj? mnie serwery FUN lub EVO, nie ma r??nicy jaki exp.
Serwer 8.6 jest dla mnie serwerem priorytetowym.

Dziennie mog? po?wi?ca? do kilku godzin, zale?y od tego, co b?d? robi?. Mog? zapewni?, ?e nie zostawi? serwera po kilku dniach. Przyjmuj?c posad? zobowi?zuje si? do ulepszania mapy, co b?dzie wi?za?o si? ze zwi?kszeniem ilo?ci graczy.

Na koniec co?, co chyba jest dla w?a?ciciela serwera najwa?niejsze, a mianowicie..

Oczekuj?:
- satysfakcj? z pracy
- mi?ej atmosfery
- % z sms shop (Do uzgodnienia)
- postaci z przywilejami GM (Do uzgodnienia)

Zainteresowanych prosz? o kontakt 'gadugadufoniczny' pod numerem GaduGadu: 9063910 (zazwyczaj 'niewidoczny', wi?c mo?na pisa? o ka?dej porze dnia)

Odp: [you] Zostane mapperem na twoim OTS!

Siema !!! Jak chcesz mo?emy razem odpali? ots 7.6 ,tylko jest ma?y problem z hostingiem. Dlatego szukam hostera!!! :p

pozdro Kulpon16

Ostatnia edycja:

Je?eli chcesz to szukam pomocy Mappera
Posiadamy:
*Jak na razie Ekipa 2 osobowa
*W?asny serwer
*Map? Evo Moon ots v3
*Wersja 8.6
Kontakt o ka?dej porze nr GG: 36512111

Ostatnia edycja:

WItam posiadam ju? map? do war ots jednak..
...mapa nie jest idealna sam j? zrobi?em lecz nie jestem 'super maperem' i nie umiem zrobic fajnej mapy.
Ch?tnie moge ci wys?ac kawa?ki mapy do edycij w zamian moge ci zaoferowac posade Game Master
Je?li zrobisz naprawde fajn? mape mo?esz liczyc na 10% sms shopu reszta idzie na dedyka i updaty

przeczytaj regulamin ;) trzeba dodac jakies screeny ;)

a u Ciebie ich nie widac .

Dodaj screeny Twoich prac a pogadamy ;)

Przepraszam je?eli jest to temat niezgodny z regulaminem. Screen?w nie da?em, poniewa? wszystko mam na starym kompie, kt?ry le?y nieu?ywany w piwnicy.

Aktualnie zajmuje si? pewnym OTS'em, wi?c je?eli moderator oceni, ze temat trzeba usun??, zamkn?? to prosz? tak zrobi?.

Na pewno znasz Einephril OTS za najmniejsz? pomoc dajemy tutora za du?? <ST> a nawet <GM>
interesuje cie to ???

jak tak pisz : 729192765 < - to jest moje gg oraz nr tel

Siemka wiec widze ze ktos mnie poszukuje.... jestem gotowy do dyspozycji, tyle ze problem mam taki sporawy ze potrzebuje druzyny do otsa bo mialem kompletny niewypal ostatnio... Jestem gotowy oferowac hosting, parametry kompa:

AMD PHENOM 2x 3.3 GHZ
6gb ramu
stale lacze internetowe
Hosting w niemczech

Wymagania:
Kompetenty zespol (zadnych dzieci ktorzy wala z jakimis noob otsami)
preferuje REAL MAP pod 8.60 lub nowsza lub cos dla FUN tez 8.60 lub nowsze

kontakt GG lub Ventrilo
i co przedewszystkim (CHECI!), bo mam dosyc ludzi co stawiaja otsy na 2 tygodnie i potem sciemniaja ze szkola, nauka, zlamany palec w dupie.... odrazu pisac ile czasu mozecie poswiecic dziennie albo od ktorej do ktorej osiagalni jestescie....

Piszecie na PW!

Pozdrawiam!

PS. troche rygoru musi byc, ale idzie sie ze mna dogadac ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry