• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

[YouTube] Cze?? jestem Sebio! :)

Status
Zamknięty.

SebioGamer

New User
Liczba reakcji
0
Witajcie u?ytkownicy tibia.net.pl!

Chcia?em jednocze?nie si? przywita? i zareklamowa? jako, ?e jestem pocz?tkuj?cym? Pfff... dopiero raczkuj?cym w ?wiecie YouTube i potrzebna mi Wasza pomoc! Zale?y mi na pewnej, oddanej widowni kt?rej spodobaj? si? moje materia?y i b?dziemy mogli wsp?lnie sobie pomaga?, a nie tylko na "pustych subskrypcjach" kt?re nie b?d? o czymkolwiek ?wiadczy?... Je?li kto? jest zainteresowany, lub oddanym fanem gry Grand Theft Auto III to ma okazj? zobaczy? jak wygl?da gra w moim wykonaniu! Prosi?bym te? o r??ne porady zwi?zane z nie tylko sam? gr?, ale r?wnie? samym nagrywaniem tzn. tym co robi? ?le, co robi? dobrze. Licz? na pozytywne oceny i komentarze jak te negatywne kt?re pomog? mi lepiej nagrywa?. Dlaczego pisz? na r??nych forach by wypromowa? sw?j kana? na YouTube? To proste! Nie mam ?adnych znajomo?ci, czy kontakt?w wi?c musz? sam siebie wypromowa?, a poza tym jest ci??ej i ciekawiej co da lepsze uczucie gdy do czego? wielkiego si? dojdzie. Nie twierdz?, ?e dojd? do jakich? rekordowych liczb w kr?tkim czasie bo samo nagrywanie nie jest takie proste jak si? wydaje, ale jestem zmotywowany i nie dam si? zdemotywowa?!

Mam nadziej? ze nie zasn??e? czytaj?c tego posta drogi u?ytkowniku! :)
Znajdziesz m?j kana? pod tym linkiem:

Pierwszy odcinek z Grand Theft Auto III:

Oraz na innych stronach spo?eczno?ciowych:

► sebiogamersnap ◄

Odp: [YouTube] Cze?? jestem Sebio! :)

dobrze Ci idzie. Teraz tylko zosta?o przyci?ga? uwag? widz?w i mam nadziej?, ?e Ci si? uda

Status
Zamknięty.
Do góry