• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.00 Yurland.eu

Status
Zamknięty.
Odp: Yurland.eu

Witam,
mapa ca?kiem przyzwoita, widz? ?e nie opierdzielacie si?. Og?lnie, robi?c serwer RPG stawiacie na za?o?enia, ?e serwer b?dzie jako? fajnie oskryptowany? Chodzi mi o mi?dzy innymi, misje - nie tylko id? tam, przynie? to i we? to itp .

Powodzenia ?ycz?, dawno nie widzia?em jakiego? fajnego serwera akurat pod Tibi? 8.0 :)

Regards_/

Dodaj nowe manasy dla sorca i druida ktore daja 150-250 many to po 1 (pvp sorc vs sorc na 100lv bedzie smieszne bo praktycznie na hita na hp a na utamce tez za dlugo nie postoisz z manasem po 70 many ;d fakt to magia starej tibi ale majac mf i runy ktore sie nie konczyly na utamie ciezko bylo expic gora dol na dlach 60 sorcem) O to tyle jezeli chodzi o mnie ;d i czekam na start

Nie dodawaj ?adnych manas?w. Przeciesz jak taki sork walnie ue to zanim b?dzie m?g? uderzy? kolejne to minie troche czasu :)

Manasy b?d? takie jak by?y pod Tibie 8.0 (70-120 many).
To samo si? tyczy balansacji profesji, oraz potwor?w.

Prosz? nie myli? serwera PVP-RPG z serwerem Fun-RPG, staramy si? jak najlepiej rozmieszcza? potwory na mapie tak aby gra by?a przyjemna.
Aktualnie niestety posiadamy zaledwie kilka quest?w, tych prostszych i tych trudniejszych.

1.Quest:
na ko?cu 2 korytarzy znajduj? si? drzwi, kt?re mo?na odblokowa? tylko i wy??cznie za pomoc? 2 kluczy, sami musicie odgadn?? jak je zdoby?.
Za tymi drzwiami znajduj? si? 2 d?wignie kt?re po przesuni?ciu odblokowuj? 2 kamienie, dzi?ki czemu mamy dost?p do dalszej cz??ci questu.

lN48VI7.png

Znajdziecie te? par? nagr?d kt?re znajduj? si? w drzewach, cia?ach b?d? w innych ciekawych miejsach :)
EKnisGa.png

Oczywi?cie na mapie s? ju? questy typu:
Banshee, Necro, desert.
Je?eli chodzi o POI to planujemy stworzy? w?asne odpowiednik do tego jeszcze potrzebujemy sporo czasu...

Pytajcie o co chcecie postaram si? ka?demu udzieli? odpowiedzi :)

fajnie sie zapowiada taski ogarniecie ?

@up.
Taski ju? s? ogarni?te ;)

Powiem szczerze ,?e nie cz?sto pisze nawet je?li widz? jaki? dobry projekt ots. Ale postanowi?em napisa? dlatego ,ze mam du?y respekt do os?b kt?re robi? w?asna map? a je?li robi? to pod taki ?wietny klient to ju? w og?le wielki szacunek. Czekam na start i ?a?uje bardzo ,?e nie za?apa?em si? na test serwer :\

Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia w dalszy pracach :))
May'it

Nie ma co pakowa? pracy.Brak Elfa = nikt nie wbije.

@up chyba nikt nie wbije o inteligencji glowki od szpilki ktory jedynie elfa zna.. przeciez jest blackd/ng malo ci? zreszta ludzie wbijaja na 7.4-8.0 zeby sie pobic sporo z nich bez bota ale niestety dzieciaczki z botem wbijaja patrz np taki seya i psuja zabawe i wojny bo sa bogami na aimie i autohealingu z wyboconym charem na cave hhh a potem zero skilla i go ludzie o 40lvl nizej soluja przykre

@up

Dlatego twierdz?,?e wbije na?cie os?b,a reszta b?dzie gra?a na 8.6 z elfem ^^ ng/blackd nigdy nie jebnie elfa.Popularno?? elfa trwa wida? to na tym,?e real stoi na 10.30+ a otsy na 8.6 =d

huja prawda elf bot to dziadek :) ludzie graj? na tibianic.org klijent 7.6 a na 10+ ile ludzi gra i te? s? boty by?y b?d? i ludzie graj? tylko z botami ja tez u?ywam bo gra staje si? inna

suma graczy na tych 8.6 wynosi dzienn? na shadowcores w godzinach szczytu jest 1500-1600 graczy pozatym ty bierzesz pod uwag? otsserver.ors czy jak to tam popatrz na inne otslist itd pozdrawiam :). A co do tego RPG to powiem tak graczy RPG jest ma?o na RPG OTS pod klijenta 8.00 nie przyjdzie 500-600 os?b w tibie graj? same dzieci na EVO 999x dla nich licz sie tylko CC i full eq zdobyte za sms albo po 2 min grania na ots a RPG to fabu?a a tibia moim zdaniem nie jest zbyt fabularn? gr? gracze wol? diablo czy wowa RPG 8.00 tak kiedy? to by?y czasy. jestem jednego zdania jak to ma by? fajny RPG w?asne misje i tak dalej to tylko 7.6 lub 7.4

@up chyba nikt nie wbije o inteligencji glowki od szpilki ktory jedynie elfa zna.. przeciez jest blackd/ng malo ci? zreszta ludzie wbijaja na 7.4-8.0 zeby sie pobic sporo z nich bez bota ale niestety dzieciaczki z botem wbijaja patrz np taki seya i psuja zabawe i wojny bo sa bogami na aimie i autohealingu z wyboconym charem na cave hhh a potem zero skilla i go ludzie o 40lvl nizej soluja przykre

O czym ty w og?le gadasz?
nigdy nie u?ywa?em auto-healingu tym bardziej aima z cave botem bywa?o r??nie, ale na wszystkich serwerach 7.6+ gra?em r?cznie, ogarnij si? cz?owieku.

@Mayit.
Dzi?ki za uznanie na szcz??cie mog? liczy? na pomoc drugiego mapera dzi?ki kt?remu serwer si? stale rozwija ;>
----
Przez ?wi?ta by?o w temacie g?ucho na dniach mam zamiar ustali? jakie? konkrety dotycz?ce serwera g??wny kontynent zosta? sko?czony mam nadzieje, ?e silnik si? spisze i gracze nie zawiod?.
Nie robie serwera pod bota, tylko pod graczy postaram si? kontrolowa? przebieg gry tak aby nikt nie by? w stanie go u?ywa? :)

Pozdrawiam i prosz? o cierpliwo??.

@seya tak tak wiemy wiemy

@sandstormowski tak znamy te twoje 8.6 500 online a czujesz sie jakby gralo 50 osob :) wlasnie 7.1-8.1 ma taki klimat ze jak gra tam 100 osob to na servie jest zywo i pelno ludzi a na tych twoich 8.6 musi byc 800 conajmniej wiec ogar

@ps odejmij na hexanie ludzi z trainow to ci zostanie 300 osob a potem full afk boty i ~150 to max typa
tak samo na tych otsikach nizej na hexanie x-log po 10h stoja na trainerach zgaduje ze na pozostalych tez tak jest :]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry