- Liczba reakcji
- 8
Odp: Yurots 8.5 download
Super silnik ! Brawo !
Dzia?a tu Demon Oak ?
Super silnik ! Brawo !
Dzia?a tu Demon Oak ?
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

polecam zrobic baze danych ale swoja i w configu pokonbinowac jak nie dziala ;/ proste?
:S z gory dzieki ;DHeh ots mi sie podoba znalazlem jednak buga xD w swiatyni... :S to nie jedyny moj problem nikt nie moze wejsc na niego oprocz mnie zrobilem baze danych zrobilem se goda ale nikt oproczm nie moze wejsc na niego w config.lua bawilem sie i doszedlem do wniosku ze to przez ip nie mam ip zmiennego lecz nie wiem o co chodzi prosze o pomoc:S z gory dzieki ;D
Jak sciagne tego ots to moge na nim grac bez internetu ??
Wy??cz antywirusa.ey ziomki on cos u mnie nie chodzi przy rozpakowywaniu cos mi wyskoczylo![]()
i nie ma ikony zeby odpalic silnikpomuzcie mi Plx
z gory Dziekuje:|:curse:

Tu Ci pisz? i mam nadziej?, ?e Ci si? uda zrobi? =)powie kto? jak zrobi? goda w sql bo co? nie ogarniam all mi dzia?a ale to nie![]()
Cz?owieczku wida? jak znasz si? na grze...Zeby kogo? zbanowa? nie trzeba u?ywa? komendy /ban btw. ona teraz jest na mniejszo?ci ots?w ka?dy wie ?e lepzsym i wygodniejszym sposobem jest ctrl + o wpisujesz tam jedynie nick gracza,jaka kara i za co oraz komentarz dlaczego tak a nie inaczejOK wszystko dziala tylko pare uwag:
nie dziala mi komenda /ban wiec niema jak kogos zbanowac
nie widze trainerow i nie widze dp reszta ok