Yurots 8.5 download

Status
Zamknięty.
Odp: Yurots 8.5 download

ots widac troszke dla poczatkujacych ... blackskull nie jest wcale nowoscia ... ale dziex pobieram...;)

ej
a sa passy na gma jak tak to prosze plz fast;):) fajny otek

passy 2/2 jakis acc pod to jest??

czekaj wpisa?em na google i wyskoczy?o mi rze to do 8.54 czy to prawda ja poczontkujoncy w robienu OTS ale super zaawansowany w graniu na nich wyskakujom mi 2 komendy gdy w?oncze tego ots nikt mi nie wyt?umaczy? o co w tym hodzi nie moge znaj?? istrukcji do tego OTSa na google mug? by mi kto? pomuc plisss!!!!:confused::confused::confused::confused:

@Odswiezam

Jak zrobi? w bazie danych aby mie? GM? Bo mam baze danych lecz gdy wlaczam ots pyta czy zrobic update, akceptuje i nie mam GM'a, prosz? o pomoc, pilne. Dam reput.

Mam problem ot?? mam liveboxa, odblokowa?em porty itp, ale nikt nie moze wbic na otsa. Uwa?am ?e co? jest ?le w configu, tylko nie wiem co :P prosze o pomoc

Mam pytanko czemu mam tak ?e wog?le mi nierosn? obra?enia z wszystkich czar?w ofensywnych....mam 340lvl i bije z granki po 100 ;/wtf??
Prosz? o odp.

jak go zkonfigurowac co pisze z w (schema)

zalosne pfff.. po 1 nie mow ze Medusa exp "100% twoj" Xiti robil te wszystkie expowiska..
No Comment..

super ots gz dla tw?rcy i tego kto edytowal i link download dal masz u mnie +++ ;)
mama problem nie moge odpalic serwa bo pisze tak "cloud not conection to mysql data base" pomocy

Notka moderatorska:
sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Avast znalaz? robaka ;) nie polecam

a mam pytanie jak zrobic strone internetowa do ots?
silnik mo?e fajny ale chcialem na nim postwic ots i dupa error wyskkuje;/
Could'n estabilish connection to SQL database.
co to wiec znaczy ??:confused:
Notka moderatorska:
sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mam pro?b? gdy utworzy?em baze mysql i chcia?em w??czy? otsa wyskoczy? mi b?ad.
Ze nie mozna zaladowac database

Panowie jak w??czam silnik wyskakuje mi "error estabilish connection to SQL database'
Co mo?e by? grane?

wypas otsik kurde dobra mapka i ten black skull xD pobieram juz pobieram oczywiscie repucik :p

A gdzie tu jest plik bazy danych?
Jak da?em na import w phpmyadmin w xamppie NaxedOt.s3db to b??d wyskakuje a jak wszed?em w folder schemas i da?em mysql.sql do bazy danych zaimportowa?em to wesz?y wszystkie tabelki jak account,password itp ale jak stworzy?em hara w xamppie nie pojawi?o si? ?adne nowe konto lub posta?,kto? wie czemu?

?adny silniczek i mapa yorka dziena :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry