Z k?d wzi?? kilof na roku?

Status
Zamknięty.

baso1

Active User
Grudzień 1, 2009
Liczba reakcji
0
Witam. Z k?d wzi?? kilof na roku? szuka?em na r??nych stronach i nie znalaz?em

P S prosz? nie dawa? mi ostrze?e? za byle co np. ?e napisa?em post pod postem

Odp: Z k?d wzi?? kilof na roku?

Kilof na wyspie Rookgaard mo?esz zdoby? przez wymian? u NPC'a o imieniu All Dee. Musisz posiada?:

Small Axe ? Tibia Wiki

Kt?re u tego NPC'a wymieniasz na kilof.

Z k?d wzi??? Small Axe

Ostatnia edycja:

Nie napisa?e? mi gdzie mo?na zdoby? small axe

P S sam ?amiesz regulamin, spamisz bo nie odpisa?e? mi na moje pytania

PS nigdy nie wiedzialem ze small axe mo?na wymienic na crowbar O.o,na pick owszem ale crowbar? po co komu na roku corwbar zreszta?
A tak wygule small axe mozesz wziasc z ciala niedaleko Katana quest,na orkach w pewnym miejscu jest skrzynka i na goblinach na pacc area,wydaje mi sie ze jeszcze byla jedna miejscowka ale nia pamietam ;/

Lol ludzie mo?e jakie? screeny z pokazanym miejscem gdzie ta skrzynia si? znajduje

Carlin sword quest, tutaj si? respi:
Tibia.pl - Tibia Earth (tu pod kamieniem, uwa?aj na mino, i mas? orc, wolf, jak nie masz lvl 10, radz? lurowa?!)
Btw.
Chcesz by? rookerem, zapraszam na Trimer? -.^
@edit
I oczywi?cie, jak napisa? moderator z "Small Axe" pokieruj si? do All Dee (npc od lin, backpack?w, mieszka nad m?ynarzem :p)

Na rooku mo?na mie? cowbar 0.o, pierwsze s?ysz?.....
@down
Wszystko jasne.... gram rookerem i niewiele rozumiem z tego, co powiedzia?e?..... Jest kilka resp?w orc?w, poza tym u?ytkownik prosi? o screen....

Ostatnia edycja:

Lol ludzie mo?e jakie? screeny z pokazanym miejscem gdzie ta skrzynia si? znajduje
W drodze na Orki, albo najlepiej przejd? przez Trolle, a nast?pnie w stron? Ork?w i zejd? poziom ni?ej i masz tam skrzynki par? si? respi?ce si?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry