Za co lubisz szko??:D

Status
Zamknięty.

SerekMonti

Active User
Listopad 14, 2008
Liczba reakcji
6
Temat bardzo prosty:

Za co lubisz b?d? te? nie lubisz szko?y. Co chcia?by? w niej zmieni?.

Ja na przyk?ad lubi? chodzi? do szko?y bo jest zawsze dobra zabawa na lekcjach. Zw?aszcza na fizyce rozr?ba nie do zapomnienia. Za bardzo to nie mam czego wymieni? za co nie lubi? szko?y :D Wszystko (jak na razie) gra i git.

A co Wy o tym s?dzicie?

@down
O czym najcz??ciej rozmawiasz z kolegami? Na przerwach, lekcjach...
Mo?e troch? za bardzo przesadzi?em ze s?owem "rozr?ba". Og??em mam bardzo fajnych koleg?w i kole?anki. S? te? w mojej klasie ludzie co nie przeszli klasy albo przeszli j? na farcie lub zmi?owaniu si? nauczycieli. To oni zwykle sprawiaj? najwi?cej problem?w...

Odp: Za co lubisz szko??:D

Mi jako? "rozr?by" w szkole nie podchodz?. Tz. czasem lubi? zrobi? "gn?j", ale w granicach zdrowego rozs?dku.

Moj? szko?? lubi? za to, ?e s? w niej (a w szczeg?lno?ci w mojej klasie) super ludzie! Jest na prawd? mi?a atmosfera, a dyskusja jest na do?? wysokim poziomie.

P.S. W?a?ciwie by?a, bo sko?czy?em 3 klas? i tylko 1/4 moich kumpli idzie do tej samej szko?y co ja.

#up
No, tak trudno powiedzie?. O wszystkim i o niczym :)

Ostatnia edycja:

Moja szko?e lubie za to ze na lekcjach nigdy sie nie nudzimy ca?y czas jest jazda:) po prostu zajebi@@@

Ja na przyk?ad lubi? moj? szko?? bo mog? si? spotka? z przyjaci??mi i jest ostra jazda na relii {religii}

P.S ostatnie na Reli kolesi?wa zadzwoni?a po policje xD:D

To mo?e zaczn? od tego, za co lubi?, no to tak:
Lubi? j? za to, ?e mog? sobie pogada? z fajnymi lud?mi, gdybym nie chodzi? do szko?y na pewno bym si? nudzi? w domu. Zawsze mo?na si? po?mia?, zawsze jest jaka? rozr?ba, wi?c cz?sto na nud? nie mo?na narzeka?.
Nie lubi? szko?y g??wnie przez nauczycieli, kt?rzy s? pojebani, my?l?, ?e im wszystko wolno i nie przestrzegaj? statutu szko?y. Zawsze zadaj? w ciul zada? i co? co trzeba si? nauczy?, a na odpoczynek nie ma czasu. Ka?dy z nich my?li tylko o swoim przedmiocie, a to, ?e z innego jest du?o nauki, to ich g?wno obchodzi. Zawsze wykorzystuj? swoj? w?adz?, przeciwko uczniom np. Spadnie im klucz i sami tego nie podnios?, tylko musz? wykorzysta? ucznia.

@offtop
Nie trafi?e? troch? z tym tematem w czasie. S? wakacje.

@offtop
Nie trafi?e? troch? z tym tematem w czasie. S? wakacje.

No mo?e i masz racje, wi?kszo?? ju? jest na wakacjach. Z reszt? ja te? b?d? wyje?d?a? za 3 dni :D

Czyli widz?, po tych pierwszych postach, ?e chodzenie do szko?y nie jest g?upi? rzecz?. Bo co po niekt?rzy tak twierdz?. Macie racj? za du?o zada? domowych. Raz w szkole mia?em 4 sprawdziany w 1 dzie?:curse: Co prosili?my nauczyciela ?eby prze?o?y? sprawdzian to on m?wi: "A nic mnie to nie obchodzi, to po co przychodzisz wog?le do szko?y?"

@down
To widz?, ?e ju? masz plany na przysz?o??. Powodzenia :)

Ostatnia edycja:

Dzieki szkole , my?le ze wyjde na kogos . Pojde na studia i postaram sie kims zosta? w zyciu . I cos osiagnac w zyciu a nie tylko mowic jak mi zle i ciezko .

Za co lubi? szko??? Za znajomych, z kt?rych kto? mo?e si? p??niej okaza? przyjacielem.

Za co lubi?? - za to,?e s? tam laski
Za co nie lubi?? - za to,?e s? tam debilne nauczycielki ;hmm;

Hmm szko?? lubi? za to ?e jest wf bo lubi? gra? w pi?k? i ?e na informatyce mo?emy sobie ?azi? po necie i wtedy zawsze sprawdzam plemiona. R?wnie? za to ?e na Religi mo?emy robi? co chcemy i za to ?e s? przerwy an kt?rych si? bez przerwy lejemy .

Przede wszystkim za to, ?e mog? spotka? tam znajomych. Przy okazji mog? si? czego? nowego nauczy?. Czasami lubi? wda? si? w interesuj?c? dyskusj? na interesuj?cy temat z nauczycielami kt?rzy pozwalaj? uczniom na wi?cej ni? pozostali. ; d Nie zawsze wychodzi?em z tego ca?o ale przynajmniej reszta klasy mia?a sporo zabawy. To te? w szkole lubi?. : )

Lubi? szko?y si? nie da... Strata czasu na przedmiotach kt?re nie przydadz? mi si? w moim przysz?ym zawodzie. Matematyka wed?ug mnie powinna by? w zakresie liczenia na bie??co mp. w sklepie. Polski do tego momentu a? naucz? si? m?wi?, pisa? i czyta?. Reszta przedmiot?w jest najmniej mi potrzebna o.O. Szko?a powinna by? dobrowolna chcesz to si? uczysz nie chcesz to nie.
Nie lubi? szko?y za to, ?e jest, za to, ?e s? wkurwiaj?cy nauczyciele, za to, ?e musz? gni? po 7h i ze wszystkich lekcji zazwyczaj wynosz? co? z fizyki :), za to, ?e w tym czasie m?g? bym ju? robi? o wiele bardziej po?yteczne rzeczy.
Lubie koleg?w ze szko?y, mo?na pogada? o tibii, i nieraz s? jaja na lekcjach.

Plix plax nie przypominaj mi o szkole o.O.

Pozdrawiam Bolmex

Szko?? lubi? za to, ?e mog? si? w niej wiele nauczy?. Tak?e za to, i? mo?na spotka? tam wiele ciekawych os?b oraz kole?anek xD

Avrellius
Szko?? lubi? za to, ?e mog? si? w niej wiele nauczy?. Tak?e za to, i? mo?na spotka? tam wiele ciekawych os?b oraz kole?anek xD
na przyk?ad mnie hehe

a za co lubi? szko?? za to ?e s? tam czasami spoko sprz?taczki i fajne jaja s?:P

Ja lubi? za to szko?? ?e mo?na si? powyg?upia? z kolegami, mo?na co? rozwali? i tak nikt nie bedzi? wiedzia? ?e to ty.

Szko?? lubi? za:

1. Codziennie jaki? ochrzan ;DD
2. Dywanik Dyrektorki(jest taki mie?ciutki :D haha)
3. Uczy Mnie.. (niestety ;<)

I Tylko tyle ;P

za co lubie szko?e??szczerze??za nic -.-
nie m?wcie mi o szkole.nie mo?na by?o poczeka? do roku szkolnego z tym tematem?

Ten temat chyba powinien brzmie? "Za co nie lubisz szko?y?". :D

No dobra, tylko dlatego lubi? szko??, poniewa? tam najcz??ciej spotykam znajomych. ; ]

Szko?? lubi? za to ,?e mog? pozna? nowych ludzi...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry