• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

za GP - [NAJLEPSZA STRONA W SIECI]

Status
Zamknięty.
Odp: za GP - [NAJLEPSZA STRONA W SIECI]

Nie kupujcie, to czyste oszustwo. Ostatnio sprzedawali CC za sms(FAKE).

Jakie? dowody masz na to?
Bo si? zastanawiam nad kupnem jutro od nich 2 pacc?w na 30 dni.

"Zr?b jeszcze list? niezadowolonych ok?
Bo w?a?nie informuj?, ?e straci?em 500k na refugia.

Btw. Szykuj si? na hacka, kara Ci? czeka kolego."

Teraz to ju? sam nie wiem czy aby na pewno ryzykowa?...

Je?eli oni oszukuj? no to hmm... Jestem globalnym administarotrem Tibia.net.pl .

Wierzycie w to? Ja tez nie.
Polecam kupowa?em u nich Pacc na Refugi na 30 dni no i przyszlo w pare minutek.
CC tez u nich kupiowalem i nie narzekam. Jeszcze jedno... To jest taka malutak firma, a nie oszu?ci.
To tyle na temat Bartastkxd.

Wielki chuj a nie prawda.
Nie bro? kiepie, bo wiemy obydwoje, ?e prawda jest inna.
Straci?em hajs na Refugia, wi?c nie polecam.

Typ mial byc o 20:35 i dac mi GameCode.. typa nie ma.. nie otrzymalem go wiec uwazam ze to zwykly oszust.. Ehh.. 500k poszlo sie jebac :/

I teraz jestem ju? w 100% pewny by jutro nie kupowa? od niego tych 2 paccy na Refugii...

Wielki chuj a nie prawda.
Nie bro? kiepie, bo wiemy obydwoje, ?e prawda jest inna.
Straci?em hajs na Refugia, wi?c nie polecam.

Drogi LurisQu. M?g?bym prosi? o dow?d tego, i? dostarczy?e? jakiekolwiek pieni?dze w Tibii? Jakby Ci to powiedzie?, bez dowodu - nic nie zdzia?asz,
a Twoje s?owa s? g?wno warte.

Owy serwis popiera nawet moderator, masa u?ytkownik?w, a ty ?miesz
pisa? takie rzeczy. Nie wstyd Ci? A mo?e jeste? z 'spowinowacony lub
spokrewniony' (w przeno?ni) z Rewsem i on nak?oni? Ci? do tego? ^^

POZDRAWIAM!

A mo?e jeste? z 'spowinowacony lub
spokrewniony' (w przeno?ni) z Rewsem i on nak?oni? Ci? do tego? ^^

HAHAHA! Tym razem przeszed?e? samego, siebie! Wyrazi?em swoje zdanie, btw. ty te? nie masz ?adnego dowodu, ?e oni dostali te Pacce heh, komentarz to komentarz, za wiele ci nie powie :)

Tak my?l?, ?e to jest jak z tamtym shopem -.^, pierw daj? potem opierdalaj?.
Wiem, ?e zaraz hejt wyskoczy, ?ebym poda? dowody. Btw. drogi Noob Warze, mo?e uzasadnisz mi dlaczego, tak bronisz tego shopa?

Koniec tych zarzut?w. Jedna jak i druga strona ma pokaza? dowody ! Macie czas do 22 jutrzejszego dnia. Nie b?dziecie si? wyzywa? od oszust?w tutaj.

Koniec tych zarzut?w. Jedna jak i druga strona ma pokaza? dowody ! Macie czas do 22 jutrzejszego dnia. Nie b?dziecie si? wyzywa? od oszust?w tutaj.

Zainwestuj w m?zg, przydaje si?. Kr?tko i na temat, je?li chcesz "panie w?adzo", takie kretyny jak ty o?mieszaj? to forum.

Jest to strona produkcji http://eternalis.pl/, na kt?rej oszukiwali, ale na realn? kas? czyt "sms", jest to prosta strona oparta na blogu, dodane par? stron w htmlu i widget.

?ycz? powodzenia i gratuluje moderator?w.

A zwrocisz mi kase jak wrzuce tu dowody? -.- Ja chce tylko ostrzec innych..

Dzisiaj zg?osi?em oszustwo na tej 2 stronie, eternalis.pl, ju? otrzyma?em dzisiaj emaila z ma?ym post?pem
Kod:
reklamacje@avantis.pl reklamacje@avantis.pl
10:37 (1 godz. temu)
do mnie 
Witamy
w celu weryfikacji komunikacji smsowej na linii sms 79464 prosimy poda? sw?j
numer telefonu
dodatkowo prosimy o zg?oszenie tego problemu r?wnie? pod adres mailowy
pomoc@platnosci.pl
podaj?c  sw?j numer telefonu tre?? smsa oraz adres portalu
z powa?aniem
Zesp?? Obs?ugi Klienta
Avantis S.A.
Mam oko?o 5 os?b na "dow?d" wi?c, to ?e zablokuj? im konto oraz ?rodki jest prawie ?e pewne. Mo?liwe nawet, ?e obie domeny eternalis i ten pacc maj? tego samego rejestranta domeny.
Nic, nie wysy?ajcie im GP, my?l? ?e moje dowody s? dosy? przekonuj?ce.
A tak w og?le, s? to multikonta albo konta jego "koleg?w", ale wiem ?e jednym z za?o?ycieli owych serwis?w jest u?ytkwonik tego forum, jego nick kubq, ?adnych dow?d na ten temat nie b?d? przedstawia?. Zrobi?em to ju? na innym forum otland~

/edit mo?emy r?wnie? zauwa?y?, ?e nasz moderator oraz kubq maj? to samo IP serwera w opisie, co mo?e by? zwi?zane z tym ?e Help3R jest wsp??w?a?cicielem strony :)

Tak 4fun, ?eby wi?cej ludzi nie oszukali, na venurii s? r?wnie? p?atno?ci przez p?atnosci.pl, jak i na eternalis.pl, wielu z was wie ?e s? korzystniejsze oferty na rynku, wi?c nie wiele os?b u?ywa p?atno?ci.pl, dlatego to nie jest zbieg okoliczno?ci :)

Dzisiaj zg?osi?em oszustwo na tej 2 stronie, eternalis.pl, ju? otrzyma?em dzisiaj emaila z ma?ym post?pem
Kod:
do mnie 
Witamy
numer telefonu
pomoc@platnosci.pl
z powa?aniem
Zesp?? Obs?ugi Klienta
Avantis S.A.
Mam oko?o 5 os?b na "dow?d" wi?c, to ?e zablokuj? im konto oraz ?rodki jest prawie ?e pewne. Mo?liwe nawet, ?e obie domeny eternalis i ten pacc maj? tego samego rejestranta domeny.
A tak w og?le, s? to multikonta albo konta jego "koleg?w", ale wiem ?e jednym z za?o?ycieli owych serwis?w jest u?ytkwonik tego forum, jego nick kubq, ?adnych dow?d na ten temat nie b?d? przedstawia?. Zrobi?em to ju? na innym forum otland~
/edit mo?emy r?wnie? zauwa?y?, ?e nasz moderator oraz kubq maj? to samo IP serwera w opisie, co mo?e by? zwi?zane z tym ?e Help3R jest wsp??w?a?cicielem strony :)
Tak 4fun, ?eby wi?cej ludzi nie oszukali, na venurii s? r?wnie? p?atno?ci przez p?atnosci.pl, jak i na eternalis.pl, wielu z was wie ?e s? korzystniejsze oferty na rynku, wi?c nie wiele os?b u?ywa p?atno?ci.pl, dlatego to nie jest zbieg okoliczno?ci :)

Donaj, jestes zalosny :) To ze hostuje otsy to nie znaczy ze nie moge grac na rl tibi?
Do tego nie bawie sie w takie strony, wiem jakie sa tego konsekfencje.

Jezeli chcecie sluchac bartka to prosze bardzo, ja wiem ze kupilem u nich pacc i wszystko doszlo :>

Pozdrawiam

Kod:
do mnie 
Witamy
numer telefonu
pomoc@platnosci.pl
z powa?aniem
Zesp?? Obs?ugi Klienta
Avantis S.A.

Ciesz? si?, ?e w takich sytuacjach 'nie pier**by?' si? i pr?bowa? obci??y? oszust?w, ale w TYM WYPADKU co najmniej mo?esz si? o?mieszy?.
Po pierwsze, jakie jest powi?zanie eternalist.pl.. do voodooland?
Wydaje mi si?, ?e ?adne. Z tego co mi wiadomo, to eternalist zamkn?li swoj?
dzia?alno?? po negatywnych opiniach r??nych os?b. My nie dzia?amy na zasadzie - WY?LIJ SMS! Przyjmujemy tylko WIRTUALN? GOT?WK? w grze - Tibia. Za to nic nam nie grozi, przynajmniej na drodze prawnej.

Ciekawostka..
Je?eli faktycznie eternalist (mimo paru zadowolonych klient?w) dokona? si? oszustwa, to co mo?na zdzia?a?? Nie wiele. Konsekwencje prawne to nic, nie b?dzie ?adnej sprawy s?dowej, czy ?ledztwa policyjnego, nawet je?eli jaka? tam grupka os?b zg?osi?a by to do odpowiednich organ?w w?adzy.
Zablokowanie wirtualnego portfela z us?ugi o kt?rej piszesz r?wnie? nie nast?pi, gdy? brak jest autentycznych DOWOD?W na to, i? wysy?aj?cy SMS'a - NIE OTRZYMALI WIRTUALNEJ GOT?WKI W TIBII. Zawsze istnieje mo?liwo?? nam?wienia kogo? na sk?adanie fa?szywych zezna? itp.

Po prostu NIC NIE MO?NA ZDZIA?A?, mimo marnych odpowiedzi od us?ugi na kt?r? wysy?ane by?y SMS'y. Istnieje te? mo?liwo??, ?e us?uga nie by?a bezpo?rednio uruchomiona przez administratora, lecz przez INNY serwis, kt?ry zarejestrowany m?g?by w jakiej? tam us?udze.

Kr?tko m?wi?c, nic nie zdzia?amy.

Do moderacji :

Dobrze my?la?em, aby nie zak?ada? tematu na takim forum, gdzie przedzia? wiekowy to 13 lat. Z dupy wzi?te teorie nijak maj? si? do biznesu, kt?ry tworzymy.

PROSZ? WI?C O ZAMKNI?CIE TEMATU.​

Pozdrawiam!

Je?li ktokolwiek zosta? oszukany przez u?ytkownika Noob War prosz? podes?a? mi dow?d na PW. Wtedy wyci?gniemy konsekwencje, a osoba poszkodowana dostanie IP oskar?onego.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry