Zaawansowany quest system.

Odp: Zaawansowany quest system.

Witam, mam maly problem z tym skryptem

chcia?em zrobi? behemoth questa wiec w map edytorze postawi?em 4 skrzynki da?em im aid 2001 a unique id od 1001 do 1004 do pierwszej wrzuci?em demon shielda i w grze kiedy klikn? na skrzynk? to dostaje tego demon shielda i do tego ta skrzynka mi si? otwiera a w niej jest nast?pny demon shield kt?rego mog? wzi?? tak samo z guardian halberdem i golden armem skrzynka z bagiem dzia?a normalnie prosz? o pomoc

jednak dziala tak sie dzieje gdy otworze skrzynke godem tylko ze jak nie mialem capa na noob charze to ten item przepadl nie pisalo ze nie mam capa ani nie spadl pod nogi tylko pisalo you found demon shield lecz go niegdzie nie bylo WTF?

Ostatnia edycja:

Dzi?ki za zg?oszenie b??du. Skrypt zosta? zaktualizowany i naprawiony. Teraz dzia?a dobrze.

jeszcze jedno pytanie bo w silniku mialem juz skrypt quests i czy jak wkleje ten twoj to tamten i reszta typu anni, inq, poi nie beda mi potrzebne?

Dok?adnie tak jak piszesz. Wszystkie skrypty mo?esz usun??. Nie zapomnij tylko skrzynkom od tych quest?w ustawi? aid 2001, a dla arbalesta, avengera oraz arcane staff wszystkim trzem ustaw tylko aid 2002, bez uid.

nie chce cie martwic ale dalej gdy nie mam capa i klikne na skrzynke to pisze znalazles... a item przepada ;/ nie wiem czyja to wina :(

Edytowa?em pierwszy post. Z tym capem to by?a moja wina i zosta? on naprawiony. Niestety, ale odrobink? wi?kszym wykorzystaniem procesora (jedn? p?tla wi?cej).

#edit
Nieeee.... Skrypt w dalszym ci?gu wywala b??dy. Pr?buj? je naprawi?. Cierpliwo?ci.

#edit2
Ok. Pierwszy post z edytowany. Liczenie capa dzia?a poprawnie. Nagrody przyznaje poprawnie. Dzia?a jak powinno dzia?a?.

Ostatnia edycja:

Mo?liwe, ze i? mi te? si? przyda ten skrypt. Wtedy koniec by?o by si? pieprzenia si? ze skryptami do skrzynek - (m?wi?c potocznie do rewards). Dobra robota, niekt?re twoje skrypty mi si? przydadz? na Nivirze.

kolejny blad kiedy na postaci nie ma bp ani baga i kliknie sie na skrzynke to itemy znikaja;/

A co ma robi?? Itemy maj? pojawia? si? pod graczem czy ma si? pojawia? jak?? informacja? Wy decydujcie, gdy? mi to oboj?tne.

#edit
Wywala item na ziemi?. Skrypt zosta? edytowany w pierwszym po?cie.

Ostatnia edycja:

Co to ma by??
Zachowujesz si? jak jakie? dziecko na chuj wrzucasz co? a potem usuwasz?

to dobre stwierdzenie....

prosze o umieszczenie plikyu

#Legilimens
Bo jest autorem skryptu i mo?e zrobi? z nim co tylko ze chc?... Mo?esz ubiega? si? z pro?b? do Oskara na GG czy te? priv i opublikowanie skryptu lub sprzedanie.

Co do tematu to powinien znajdowa? si? w koszu i dziwi mnie czemu reakcja moderator?w jest tak wolna.

Usuni?te przez autora - ?mietnik.

Back
Do góry