Watchyf
Active User
- Reaction score
- 7

1.Zakup Telefonu!
a) Przy wyborze telefonu dotykowego nie kupujcie telefon posiadaj?cych system operacyjny JAVA!, poniewa? wersja na te telefony jeszcze si? nie ujawni?a. Nale?y wi?c zakupi? telefony z systemem SYMBIAN kt?ry udost?pnia nam najnowsz? wersj? Tibi sprawiaj?c, ?e gra si? przyjemnie.
b) Przy wyborze telefonu posiadaj?cego klawiatur?, nie kupujcie tych z rozdzia?k? 240x320, 176x200 i mniejszych, poniewa? gra na nich b?dzie z?a dla wzroku jak i dla nas! Pami?tajcie o tym to bardzo wa?ne!
Ciekawa lista telefon?w z symbianem!
Zdj?cia z dw?ch wersji dla por?wnania:
Wersja dla dotykowych z symbianem:
Wersja dla telefon?w z klawiatur?.
Jest r??nica co nie? 
Wersja dla telefon?w z klawiatur?.

2.Gdzie gramy, aby spotka? rodaka?
Wybieraj?c ?wiat kierujmy si? liczbami 7 i 1 tam znajduj? si? najwi?cej polskich graczy! Jest wiele gildii i bo zdobyciu odpowiedniego lvl napewno si? dostaniesz
3.Start Gry
Zaczynamy jak w tibi RL na rook'u, a zdobywaj?c 8 lvl ruszamy ku mainlandzie, z coraz to wy?szym lvl nasz exp si? zmniejsza! Zdobywaj?c 20 lvl zaczynamy si? nudzi? pow?d? Powolny exp, ma?o expowisko i wtedy nadchodzi czas na Pacc'a bez niego daleko nie poci?gnicie zapewniam wam to! Je?li potrzebujecie pomocy, aby wam co? po?yczy? pokaza? gdzie si? expi to piszcie do mnie, posiadam konto na w7 15 lvl i s?u?? do pomocy
4. Pieni?dze, pieni?dze!
Niestety do gry potrzebna jest kasa, lecz je?li wie si? co robi? to nie tak du?o! W ka?dej sieci istniej? pakiety internetowe, obecnie jestem w ?ieci Play gdzie jest naprawd? dobry wyb?r, bez pakietu nasze pieni?dze odejd? jak szanse na wygranie mistrzostw Europy w pi?ce no?nej ...!
Pakiety internetowe danych sie?
To chyba tyle z wa?niejszych sie?i?
Loguj?c si? do gry wielu spotykaj? b??dy z ??czeniem pami?taj ?eby zawsze, bo to r??nie w tych telefonach jest, aby w ustawieniach sieci zaznaczony zawsze by? INTERNET a nie Wap etc...!
My?l?, ?e to tyle na pocz?tek! Mam nadziej?, ?e pomog?em wam rozpocz?? gr?!