Zadowalaj?cy filmik na youtube.

Status
Zamknięty.

Doman08

Senior User
Grudzień 22, 2009
Liczba reakcji
111
Mo?ecie go traktowa? jako temat og?lny, czy te? zwyk?e pochwalenie si? filmikiem, kt?ry pokaza? mi kolega. Nie wiem, czy go znacie, czy te? nie. Ma?o mnie to interesuje.

Polecam wczucie si? w s?owa i tekst piosenki. Rozwala, miejscami mo?na wczepi? w?asne s?owa :D
YouTube - Wes Alane - "Ala nie wali mu pa?y" Napisy !!!
Filmik uzale?nia! Wywalony w kosmos, m?ody sam wie, normalnie.
Polecam tak?e: "Maciej poczu? tampon".
Komentarze?
Jak ju? wcze?niej napisa?em, hyde park s?u?y do wszystkiego, a mi spodoba? si? filmik na youtube, a ?e nie ma shoutboxa oraz nie mam dost?pu do ulubionych Rozm?w Og?lnych, musz? gdzie? da? upust mojej ch?ci podzielenia si? z wami tym humorystycznym filmikiem.

PS. Je?eli kogo? ten filmik urazi?, to serdecznie przepraszam. Nie wynosz? z niego ?adnych tre?ci merytorycznych, tylko tekst, kt?ry pasuje do ?piewania pana Wesa Mkco?tam. Mam nadziej?, ?e na forum nie znajduje si? nikt z jakiego?tam plemienia kameru?skiego. :)

Odp: Zadowalaj?cy filmik na youtube.

No zar?biste z mas?eem ;D U?mia?em si? jak nigdy ;P
Go?ciu ma ?eb ;o xD
A nutka nawet fajna ^.^

Powiem Ali.

Ostatnia edycja:

Dobre. Ja sam nigdy bym nie us?ysza? tego co by?o napisane. Najlepszy tekst:
Wieje sanda?em... z mas?em! :) Zaraz zobacz? ten drugi filmik.

Zar?biste, rzeczywi?cie momentami mo?na samemu sobie jakie? s?owa do?o?y? bo niekt?re mniej pasuj? drugie wi?cej pomimo tego jest godny uznania je?li kto? chcia?by si? po?mia? to polecam.

Mnie najbardziej rozbraja to jak oni ta?cz?...

PS. Je?eli kogo? ten filmik urazi?, to serdecznie przepraszam.

Tak, urazi?e? w?a?nie posiadaczy ps?w i eSond. Ju? ustawiaj? si? pod twoim domem, nie widzisz?

@Topic:
Dla mnie to jest beznadziejne. Zwyk?e tzw. misheared lyrics (chyba tak si? to pisze). Fajniejsze jest ML do piosenki Wishmaster :p

Wracaj?c jednak do filmiku: s?aby. Niekt?re s?owa ?le dobrane.

A o co biega z tymi napisami na ko?cu filmiku?

Ostatnia edycja:

Hahaha, dobre. "Ala nie wali mu pa?y" :D

Piosenka ca?kiem ?mieszna, szczeg?lnie w wydaniu os?b, kt?re do?? niewyra?nie m?wi? po polsku. Gratz, ?e znalaz?e? w og?le co? takiego. Chcemy wi?cej!

Ostatnia edycja:

M?ody sam wie... Normalnie... ;D

Og?lnie filmik jest w porz?dku, s?owa nie maj? jakiego? ogromnego sensu, ale da si? to po??czy? w ca?kiem zgran? ca?o??. R?wnie? si? u?mia?am, bo Ala nie wali mu pa?y.

Ca?kiem, ca?kiem, +.

Pozdrawiam ;D

hehe.
Fajny podk?ad jest tej muzyce tekst ( ala nie wali mu pa?y ) normalnie.. haha naprawd? mocny, w og?le teksty kt?re uzasadni?y podk?ad s? mocne ;d.
Og?lnie musz? napisa? ?e nuta naprawd? ekstra.
! ( Pan nie ma Kutasa, nie ma pan jak Pcha? ) :d M?ody wie.

Teksty s? naprawd? mocne;d i rozbawiaj?ce ++ dla Filmiku. scenograf mocny tak?e ale podk?ad ekstra.

Ostatnia edycja:

Og?lnie filmik jest w miar?, nie kt?re s?owa po prostu nie maj? ca?kowicie sensu ale ok ^^,
u?mia?em si? z tego tekstu "bo Ala nie wali mu pa?y" (post #1)

Te filmiki co vrael da? te? s? spoko, tylko te nie kt?re teksty s? ?a?osne xD, np:

"Fiuta do jaj, ci?gnie g??boko w gard?o"

omg ^^

Status
Zamknięty.
Back
Do góry