-Tibia 8.00 Zaeros.net 8.0 anty bot client

Status
Zamknięty.

Drassil

Active User
Czerwiec 18, 2008
Liczba reakcji
0
START 29.04.2016 O GODZINIE 18:00
ZAEROS.NET 8.0 ANTY BOT CLIENT !!!

Dodany task system ktory wlacza sie z automatu i jest zapisywany w quest logu po zabiciu okreslonej liczby moobow w quest logu znajduje sie wskazowka gdzie respi sie dany boss !
experience_and_skills.png

50868953464897609381.jpg

SKILL RATE 20
MAGIC RATE 15
LOOT 3X

start_playing.png

start_playing_03_23.jpg

NA ZAEROS DOSTAJEMY TYLE SAMO EXPA ZA MOOBY JAK NA RL TIBI ALE LICZBA EXPA POTRZEBNA NA LVL JEST ZMNIEJSZONA ;P
experience_and_skills.jpg

party_experience.png

EXP SHARDE WLACZA SIE AUTOMATYCZNIE JESLI EXPIMY WE DWOCH I MAMY TE SAME PROFESJE TO DOSTAJEMY 20% BONUS EXPA JESLI W PARTY ZNAJDUJA SIE 2 INNE PROFKI BONUS WZRASTA DO 30% JESLI 3 INNE TO 60% A JESLI 4 TO 100% !!

party_experience.jpg

blessings_and_aol.png

BLESSY MOZEMY KUPIC U NPC JAK NA RL ZA 5K JEDEN LUB KUPIC WSZYTSKIE ZA JEDNYM ZAMACHEM U MONKA W TEMPLE THAIS ZA 25K BLESSY NIE CHRONIA PRZED UTRATA EKWIPUNKU MOZESZ KUPIC AOL ZA 25K U EREMY NA EREMO ISLAND

beginner_protection.png

kAZDY GRACZ DO 29 LVL MA DARMOWE BLESSY CZYLI NIC NIE TRACI Z EKWIPUNKU PO SMIERCI

player_versus_player.png

player_versus_player.jpg

FRAG TRWA 8 H
RS JEST OD 4 FRAGOW
RS ZNIKA W CIAGU 48 H(ALE MUSISZ MIEC 0 FRAGOW)
6 FRAGOW = BAN NA 24 GODIZNY JESLI W CIAGU MIESIACA ZOSTANIESZ ZBANOWANY 3X TWOJE KONTO ZOSTANIE USUNIETE

war_mode.png

war_mode.jpg

KAZDY MOZE AKTYWOWAC SOBIE "WAR MODE " NA STRONCE NA 3 DNI POLEGA ON NA TYM ZE PRZY NICKU TAKICH OSOB POJAWIA SIE YELLOW SKULL I TAKIE OSOBY MOJA NIEUSTANNIE WALCZYC ZESOBA BEZ KONSEKWENCJI I OBAWY O RS'A !

djinns.png

djinns.jpg

NIE TRZEBA WYKONYWAC QUESTA NA DJINNY ORAZ RASHIDA !!!

training_time.png

training_place.jpg

JAK WIDAC NA SCREENIE SA TRAIN MONKI ALE GRACZE MAJA OGRANICZONY CZAS TRENOWANIA ;P TRZEBA BEDZIE POPROSIC KOLEGE O STAWIENIE MONKA

others.png

PROMOCJA 10 K !
ROBIENIE RUN NIE WYMAGA BLANK RUNEK
POTIONY ORAZ RUNKI STAKUJA SIE !!
MOZESZ WYKONAC DESERT QUESTA SOLO

Odp: Zaeros.net 8.0 anty bot client

Ciekawy ots fajny war mod ale czemu akurat Clint 8.0?

Wys?ane z mojego GT-I8200 przy u?yciu Tapatalka

Ciekawy ots fajny war mod ale czemu akurat Clint 8.0?

Tibia 8.0 rzadzi gdyby nie byl pod 8.0 to na pewno nie zrobilbym mu reklamy to ta tibia gdzie nie mozesz jednoczesnie bic sd i sie leczyc a knighci uzywaja uhow do leczenia ;p

P.S
podejrzewam ze tak jak na popzredniej edycji Polacy beda mniejszoscia na tym servie takze jesli ktos chce popykac to pisac priv stworzymy Team

Ostatnia edycja:

A ile wcze?niej graczy gra?o ?

A ile wcze?niej graczy gra?o ?

na ostatniej edycji jak gralem to max 250 ludzi bylo ale wiesz to ludzie ktorzy recznie expili i jak po kogos wbijales to chlop normalnie siedizal przed kompem i staral sie uciec itp ale tak na dobra sprawe wystarczy 100 osob aktywnych z tego mozna zrobic np 4 teamy po 25 osob lub 2 po 50 ja nie widze problemu ;p

No jak kto? lubi stary klimat to dobrze ze taki ots wyjdzie w ko?cu co? innego nie nowe nie stare ?rednie[emoji14]8.1 tez by?o spoko

powinno byc wiecej otsoow pod ta tibie ale ogolnie powstaje juz taki typowy rpg ots ktory bedzie dopracowany na tip top bedzie maly exp bez stage itp oto stronka http://thorsan.net/

Zapraszam start jutro 0 18;00!!

Co tak s?abo z liczb? online?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry