- ElfBot Zak?ada assassin stars, a jak si? sko?cz? to spears.

Status
Zamknięty.

Skalar

Advanced User
Sierpień 23, 2008
Liczba reakcji
48
Witam, potrzebuje skryptu, ?eby sam dodawa? do r?ki assassinki a jak si? sko?cz? to ?eby zak?ada? spear

A teraz druga potrzeba
Potrzebne mi wpt na nightmare i grimy yalahar z depositerem refilerem assassinek i ?eby dokupywa? strong mana potiony jak zostanie mniej ni? 10

Odp: Elf Bot potrzebny Skrypt

Odp: Elf Bot potrzebny Skrypt

Wpt nie robie, po pierwsze mi sie nie chce, po drugie mam mozliwosc ale mi sie nie chce, po trzecie mi sie nie chce naprawde...

PHP:
auto 20000 if [$itemcoun.IDA >= 1 $rhandslot.id != IDA] equiprhand IDA else equiprhand IDS
IDA - Id ass stara.
IDS - Id speara.
Jak by nie dzialal to moze taki:
PHP:
auto 20000 if [$itemcount.IDA >= 1] equiprhand IDA | wait 10000 | if [$itemcount.IDA > 1 && $rhandslot.id != IDS] equiprhand IDS

Ostatnia edycja:
Odp: Zak?ada assassin stars, a jak si? sko?cz? to spears.

Nie wiem czemu takie wielkie odst?py czasowe, a poza tym, jako? tak chaotycznie napisa?e? te skrypty jak dla mnie.
Napisz? wg. siebie.
ID1 - id assassin star
ID2 - id spear
PHP:
auto 200 if [$itemcount.ID1 >= 1 && $rhandslot.id != ID1] { equiprhand ID1 } | if [$itemcount.ID1 < 1 && $itemcount.ID2 >= 1 && $rhandslot.id != ID1] { equiprhand ID2 }
Assassinki i speary b?d? zak?adane do prawej r?ki (lewa na ekranie).

A jak Ci si? nie chce wpisywa? po kolei id to wpisujesz tylko na pocz?tku:
PHP:
auto 200 set $as $itemcount.ID1 | set $sp $itemcount.ID2 | if [$itemcount.$as >= 1 && $rhandslot.id != $as] { equiprhand $as } | if [$itemcount.$as < 1 && $itemcount.$sp >= 1 && $rhandslot.id != $as] { equiprhand $sp }

Ostatnia edycja:

Ani pierwszy ani drugi mi nie dzia?a
id spear-3277
id assassinka -7368

Masz wstaw ty id mo?e ja co? ?le wpisuje

PHP:
auto 200 if [$itemcount.7368 >= 1 && $rhandslot.id != 7368] { equiprhand 7368 } | if [$itemcount.7368 < 1 && $itemcount.3277 >= 1 && $rhandslot.id != 7368] { equiprhand 3277 }

Skrypt za?o?y wtedy assassinki, je?eli w r?ce b?dzie 0, a speary, je?li w r?ce i w bp b?dzie 0 assassinek, a w bp wi?cej ni? 0 spear?w.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry