Zakup premium account poczt?

Status
Zamknięty.

harmonia rox

Active User
Kwiecień 28, 2009
Liczba reakcji
0
Siema , tak jak w temacie chodzi o zakup pacca za pomoc? poczty . Doszedlem do wniosku ze zostaje mi tylko ten sposob.
Tak wi?c , potrzebuje informacji ile kosztuje pacc na 90 dni , ile sie placi za wyslanie , co musze wypelnic i jak . Jak macie jakis link o takim czyms to bardzo prosze o podanie . Pozdrawiam

Odp: Zakup premium account poczt?

Je?li chcia?e? si? zdecydowa? na kupno pacca innym sposobem ni? poczt? - odradzam.
Moim zdaniem kupowanie poczt? jest najskuteczniejsze. Ja bynajmniej zawsze tak kupowa?am i nie narzekam.

Ja kupi?em w ten spos?b miesi?c temu p?acisz 79.23 ?? za 90 dni i 2.50 z? za przesy?k? czekasz od 3-7dni.
?ap poradnik :D
Bank Transfer Premium Time

Je?li chcia?e? si? zdecydowa? na kupno pacca innym sposobem ni? poczt? - odradzam.

Niby dlaczego? Przecie? przekaz pocztowy idzie dobry tydzie?, a do tego p?aci si? prowizj? kt?ra wynosi 2.50z?.

Odno?nie tematu - koszt pacca zale?y od wielu czynnik?w, ale je?eli chcesz zap?aci? przez poczt?, to polecam kupno na allegro.

Aha , dzi?ki wam wszystkim ktorzy tutaj mi pomogli ;) . Zaraz bede czytal poradniki do ktorych przeslaliscie linki . Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry