Zaliczenie eventu Rise of Devovorga.

Status
Zamknięty.

xemo96

Active User
Lipiec 22, 2010
Liczba reakcji
4
Ot?? mam 80 + lvl, i planuj? uczestniczy? w evencie Rise of Devovorga. Nie napalam si? zbytnio na bicie devovorgi czy tych bloomow, interesuje mnie tylko otwarcie dla mnie pokoju z nagrodami. Tutaj s? g??wne zasady questu:
G??wne zasady
Wydarzenie trwa od zapisu serwera - 1 wrze?nia do zapisu 8 wrze?nia.
Codziennie przez 7 dni dostajemy kilka nowych szans na wykonanie zadania.
Udzia? w tym zadaniu mog? bra? zar?wno gracze z p?atnym kontem jak r?wnie? z kontem bezp?atnym.
Odebra? nagrody mo?e ka?dy gracz, kt?ry we?mie udzia? w zadaniu
Aby m?c walczy? z Devovorga w podziemiach Vengoth, nale?y zabi? 5 p?? demon?w.
Aby Nasze zadanie zosta?o zaliczone i aby?my mogli odebra? nagrody, wystarczy wej?? w teleport zaatakowa? 1 z p?? demon?w i zada? mu jakie? obra?enia.
Nagrody mo?emy odebra? dowoln? ilo?ci? postaci z ka?dego konta pod warunkiem, ?e ka?da z postaci spe?ni?a powy?szy warunek.

Przeczyta?em r?wnie? (w punkcie przedostatnim), ?e wystaczy zada? jakie? obra?enia jakiemu? p?? demonowi aby quest zosta? zaliczony. G??wna trudno?? zadania polega ?e trzeba wszystkie 5 p??-demki zabi? w odstepie ok. 30 sek. Oczywi?cie ma si? kilkana?cie/dziesi?t pr?b na to w przedziale 7 dni (tyle trwa quest), wi?c trzeba dobr? zgran? ekip?. A czy je?eli ja sobie p?jd? tam np. od tak sam, i zaatakuje troche potwora, potem wr?ce i oka?e si? ?e np. za tym akurat razem sie nie uda?o zabic 5 boss?w naraz, to zostan? mi otwarte tp do nagrod? Czy trzeba akurat bi? wtedy kiedy te 5 zostanie naraz zabitych. I ostatnie pytanie, kiedy zostanie ju? zabitych 5 naraz to czy nadal b?d? si? respi? czy ?e tak powiem ju? bez szans?

Odp: Zaliczenie eventu Rise of Devovorga.

Mo?esz je uderzyc przed zabiciem 5 mini boss?w, jak i po ich zabiciu. Tak mi si? przynajmniej wydaje. Gdy? kiedy ca?y serv zabije te wszystkie bossy w jakim? tam jednakowym odst?pie czasu, to droga do Devovorgi staje otworem, ale po jej zabiciu nie ma ?adnych mini boss?w tylko pokoje do nagr?d :).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry