- ElfBot Zam?wienia na skrypty do elfbota

Status
Zamknięty.
Odp: Zam?wienia na skrypty do elfbota

Ja bym prosi? skrypta na tibie 8.60...
Jak ma np. 3k many to nie ruszy si? z miejsca do p?ki mana nie wzro?nie do 7k. ;) Bardzo takiego skrypta potrzebuje! ;)

auto 200 if [$mp < 3000] { setcavebot off } | if [$mp < 7000 ] { setcavebot on } | if $cavebotoff { useoncreature 238 self |wait 1000 }

238< tutaj mozesz wpiac id jakiegos itemka np mr czy pota innego

@up
Z?e zmienne. prawdopodobnie pomyli?e? boty. Z tego co pami?tam w elfbocie nie ma setcavebot, tylko jest setfollowwaypoints
Kod:
auto 200 dontlist | if [$mp < 3000] {setfollowwaypoints off | end} | if [$mp > 7000] {setfollowwaypoints on | end}

prosz? o skrypt na ?owienie na POkemon Adventures gdy? skrypty kt?re znalaz?em nie dzia?aj?

Ja bym prosil o skrypt aby moja posta? lata?a po SD i potki (Great mana potion) gdy ilo?? SD spadnie pozniej 500, a mana pot poni?ej 100. Po drodze z expowiska jest jeden NPC aby mog? mnie doprowadzi? do miasta i spowrotem na expa. Prosze o szybk? pomoc ! ELFBOT 8.60

Czy mog?bym prosic kogo? o skrypt: (wytlumacze jak umiem)
ze.... bot mi chodzi i sa male expowiska wiec ustawilem ze wchodzi do 1 obejdzie szybko i wraca do temple potem znowu na expowiska kolejny teleport potem temple i potem ten 1 tp i tak caly czas... tylko jest problem:
bo jak wejdzie w teleport na expowiskach i sie pojawia no to wiadomo ze jest pz... i potworki sa blisko i wtedy sie zacina bo widzi potworka ale jest w pz wiec nie moze go bic a caly czas zaznacza. a cavebot nie moze isc bo zaznacza potworka wiec ani nie bije ani nie idzie.. ;/ chcialbym taki skrypt ze jak jest w temple w pz to nie reaguje i normalnie idzie a jak wychodzi z PZ to wtedy go zaczyna atakowac ;) Bardzo prosze i z gory Bardzo dziekuje bo to trudne ;p ;)

Czy mog?bym prosic kogo? o skrypt: (wytlumacze jak umiem)
ze.... bot mi chodzi i sa male expowiska wiec ustawilem ze wchodzi do 1 obejdzie szybko i wraca do temple potem znowu na expowiska kolejny teleport potem temple i potem ten 1 tp i tak caly czas... tylko jest problem:
bo jak wejdzie w teleport na expowiskach i sie pojawia no to wiadomo ze jest pz... i potworki sa blisko i wtedy sie zacina bo widzi potworka ale jest w pz wiec nie moze go bic a caly czas zaznacza. a cavebot nie moze isc bo zaznacza potworka wiec ani nie bije ani nie idzie.. ;/ chcialbym taki skrypt ze jak jest w temple w pz to nie reaguje i normalnie idzie a jak wychodzi z PZ to wtedy go zaczyna atakowac ;) Bardzo prosze i z gory Bardzo dziekuje bo to trudne ;p ;)

Nastepnym razem uzyj wyszukiwarki w tym temacie jest to na stronie 26 a kod ":
auto 200 if [$inpz == 1] settargeting off | else settargeting on
jak jestes w pz to wy??cza targeting a w?acza jak wyjdziesz z niego..

Ja bym prosi? skrypta na tibie 8.60...
Jak ma np. 3k many to nie ruszy si? z miejsca do p?ki mana nie wzro?nie do 7k. ;) Bardzo takiego skrypta potrzebuje! ;)

auto 200 if [$mp <= 3000 && $caveboton == 1] { setfollowwaypoints off } else { if [$caveboton == 0 && $mp> 7000] { setfollowwaypoints on } }

dzia?a na 100% bo sam go u?ywam tylko na % many

cze??,.ja potrzebuje co? takiego :

1. Bot zatrzyma si? na expie gdy wylooci 100 pere? i zacznie je je??, gdy zje zacznie dalej expi?.

2. Kiedy? mia?em skrypt, ?e bot atakowa? to, co zaatakowa?o moj? posta?. Przyk?ad, stoj? pod depo i kto? mnie zaatakuje to bot od razu go zaznacza

3. Czy jest mo?liwo?? zrobienia auto depositera? Tutaj jest to bardziej skomplikowane, ale ju? t?umacz?

Gdy b?d? mia? pe?nego capa lub gdy w bp b?dzie 400 pere? to bot zejdzie z expa, wejdzie w teleport, wr?ci do depo przez
kolejny teleport i zostawi per?y w depo, a potem wr?ci na exp.
?eby wr?ci? na exp musi przej?? przez 2 bramki levelowe i wej?? w teleport...

z g?ry dzi?ki za pomoc :)

Hej, poprosi?bym skrypt dzi?ki kt?remu bot wyrzuca? by po 100 viali zamiast po jednym od razu. Je?eli np. mam 100 pustych viali dopiero wtedy bot je wyrzuca. Da si? takie co? zrobi?? :)

Ja potrzebuje skrypt do PA. Gdy moj pok ma ponizej 50 % hp uzywa pota Tylko prosze dokladnie
id pot - 9355 jak bedzie cos jeszcze potrzebne pisac. Wszytskie skrypty ktore patrzylem na leczenie nie dzia?aj? u mnie.

Witam !
Potrzebuje skryptu do elf bota , na to by zaznacza? tego samego co jaki? "nick".(i jak mo?na to ?eby odznacza?a jak ten nick odznaczy,a jak nie bedzie to nic si? nie dzieje)
Aimbot (combolider) nie dzia?a na tym ots'ie wi?c prosz? was o skrypt.

P.S Nie znalaz?em nigdzie tego skryptu.

nie da sie zrobi? ,zeby postacie intuicyjnie zaznaczaly ci tego samego targeta , przestan lamic na mc

Odswiezam do mojej prosby wyzej

Status
Zamknięty.
Back
Do góry