Zam?wienia na Wlasnego klienta do tibi 8.50

Status
Zamknięty.

Darrae

User
Wrzesień 2, 2008
Liczba reakcji
4
Witam wszystkich u?ytkownik?w tibi net serdecznie !!!
Niedawno zrobi?em sobie klienta pod tibie 8.50 te? tak mia?em jak zapewne niekt?rzy z was
szuka?em wsz?dzie pomocy po ro?nych forach i niewiele mi to da?o ale w ko?cu do szlem jak
mo?na przerobi? klienta a teraz wpad?em na pomys? ?eby innym pomoc.
Poniewa? m?j post zosta? osuni?ty jak poda?em linki nie posiadaj?c 30 post?w i zrobi?o si? z tego wielkie halo i na do datek zarzucono mi wirusa wiec poczyta?em troszk?
wi?cej regulamin i stwierdzi?em ze nie mog? porostu da? wam linka.
WA?NE:
Je?eli chcecie zobaczy? pr?bk? mojego klienta to wejd?cie sobie w moje PW (tj.kliknijcie moj?
nazw? i tam b?dzie Cytuj?: Zobacz publiczny profil i zak?adka kontakt) tam znajdziecie linka do mojej strony i
strony mo?ecie ?ci?gn?? Klienta i zobaczy?.
Dobra do rzeczy je?eli kto? ma problem i nie mo?e zrobi? sam swojego klienta pod tibie 8.50
to prosz? do mnie napisa? na PW,GG lub Skype postaram si? jak najszybciej odpowiedzie?.
W opisie do mnie powinno si? znale?? wasze IP jakie chcecie mie? w kliencie oraz porty
jednak?e z powodu dosy? d?ugiej i monotonnej pracy przy zmianie port?w zastrzegam sobie
?e robi? tylko klienta tibi 8.50 pod porty 7171. ;)

Odp: Zam?wienia na Wlasnego klienta do tibi 8.50

Odp:
U?ywam oczywi?cie paru program?w takich np jak: hex_editor,Tibia_Pic_Editor ale oczywi?cie tutaj szczeg???w nie zdradz? jak masz konkretny problem to pisz na GG albo Skype. ;)

chcialem tylko powiedziec ze tenze uzytkownik pomogl mi w rozwiazaniu tego problemu ze znaczkami, dlatego tez uwazam, ze zasluguje na reputolca.
Dzienki wielkie i polecam tego uzytkownika i ten temat wszystkim!

Pomo?esz mi postawi? klienta ?

To ja bym prosil klienta pod:
IP: ots.mironet.pl lub 89.25.162.249
zeby bylo jakies fajne tlo a w rogu napis
Passy na acc manager:
111111/tibia
a w srodku jakos tak jak masz
na tym swoim screenie :D
jak by sie dalo to zielone HP
te pod minimapa a mana jak jest
THX

To ja bym prosil klienta pod:
IP: ots.mironet.pl lub 89.25.162.249
zeby bylo jakies fajne tlo a w rogu napis
Passy na acc manager:
111111/tibia
a w srodku jakos tak jak masz
na tym swoim screenie :D
jak by sie dalo to zielone HP
te pod minimapa a mana jak jest
THX
Witam!!
Przecie? pisa?em ze trzeba pisa? na GG lub prv je?eli kto? nadal potrzebuje klienta do tibi 8.50 to pisa? najlepiej na GG:5540240 lub Skype,prv.
Pozdrawiam. :up:

Ja tez prosze klienta:
IP:89.229.147.137
tibia 8.50
1/1

Mi te? przyda?by si? klient:
IP 80.48.222.170
tibia: 8.50
i acc na 1/1
napisa?em ci te? na gg odpisz plz...

Dasz rade na 7.92?

Dasz rade na 7.92?

Mam ma?e pytanko czy dasz rade zrobic na 7.92 wraz z zbudowanym ip changerem??i acc 111111/111111 <-- chodzi mi o zorzin xml 7.92

Potrzebuje IP do Swonw OTS tu gdzesi powinien byci bo go scongnelem mugl bysi mi pomuc zrobici IP napisz na PW

Odp: Zam?wienia na Wlasnego klienta do tibi 8.50+8.54

Odp: Zam?wienia na Wlasnego klienta do tibi 8.50+8.54

Witam wszystkich u?ytkownik?w tibi net serdecznie !!!
Niedawno zrobi?em sobie klienta pod tibie 8.50 te? tak mia?em jak zapewne niekt?rzy z was
szuka?em wsz?dzie pomocy po ro?nych forach i niewiele mi to da?o ale w ko?cu do szlem jak
mo?na przerobi? klienta a teraz wpad?em na pomys? ?eby innym pomoc.
Poniewa? m?j post zosta? osuni?ty jak poda?em linki nie posiadaj?c 30 post?w i zrobi?o si? z tego wielkie halo i na do datek zarzucono mi wirusa wiec poczyta?em troszk?
wi?cej regulamin i stwierdzi?em ze nie mog? porostu da? wam linka.
WA?NE:
Je?eli chcecie zobaczy? pr?bk? mojego klienta to wejd?cie sobie w moje PW (tj.kliknijcie moj?
nazw? i tam b?dzie Cytuj?: Zobacz publiczny profil i zak?adka kontakt) tam znajdziecie linka do mojej strony i
strony mo?ecie ?ci?gn?? Klienta i zobaczy?.
Dobra do rzeczy je?eli kto? ma problem i nie mo?e zrobi? sam swojego klienta pod tibie 8.50
to prosz? do mnie napisa? na PW,GG lub Skype postaram si? jak najszybciej odpowiedzie?.
W opisie do mnie powinno si? znale?? wasze IP jakie chcecie mie? w kliencie oraz porty
jednak?e z powodu dosy? d?ugiej i monotonnej pracy przy zmianie port?w zastrzegam sobie
?e robi? tylko klienta tibi 8.50 pod porty 7171. ;)
Witam !!!
Chcia?bym tylko doda? ?e od teraz mog? zrobi? klienta pod tibie 8.50 oraz tibie 8.54 z innymi nie pr?bowa?em. Pozdrawiam

Ja prosz? o klienta tibi 8.5 z ip 5.95.88.216

?wietna Praca. Odrazu instalke robisz, wszystko fajnie.

Witam wszystkich ;)
Chc? tylko powiedzie? ?e sprawa z klientami jest nadal aktualna ale ju? nie za darmo niestety m?j czas te? kosztuje zainteresowani mog? pisa? na GG , Skype lub PW.
Uwaga klienty robi? do wersji. tibi 8.50/8.54 a je?eli kto? potrzebuje do starszej tibi np:8.4
mog? te? ewentualnie zrobi? ale to zejdzie troch? d?u?ej. Pozdrawiam :D

dzi?ki ci bardzo za klienta dobry robota

Ja prosz? o klienta tibii 8.54 z ip 5.61.58.56 ;]

Witam zainteresowanych tych co jeszcze nie potrafi? zrobi? sobie swojego klienta !!!
Je?eli kto? jeszcze potrzebuje prosz? pisa? GG:5540240 chce tylko doda? ?e rozszerzam dzia?alno?? od wersji tibi 8.31 do wersji tibi 8.55. :ops:
Ps.pozdrowionka dla ekipy tibi.net ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry