Zamieszki podczas Marszu Niepodleg?o?ci w Warszawie, 200 k ludzi w starciu z Policj? / 11.10.2014

Status
Zamknięty.
Odp: Zamieszki podczas Marszu Niepodleg?o?ci w Warszawie, 200 k ludzi w starciu z Policj? / 11.10.201

b9c3e7d3-7221-4e0e-a990-eb3725f0cf58_original.jpg

Wlasnie takie seby sie teraz tam napierda*aja z policja zeby pozniej przy sluchaniu rapu mogli sie pochwalic ze walili sie z policja xD
Ja rozumiem ze lubia robic ten marsz bo tak fajnie ale moim zdaniem to na ch*j to robia skoro wiedza ze to pozniej sie tak konczy?
A i tecza stoi czy nie? xD

Odp: Zamieszki podczas Marszu Niepodleg?o?ci w Warszawie, 200 k ludzi w starciu z Policj? / 11.10.201

By?em tam i zastanawia mnie tylko jedno, kompletnie nie wiem po co tam jest policja? Po spotkaniu z nimi od razu dosz?o do awantury a jak ich nie by?o to by? spok?j i tu macie zdj?cie prowokacji policji
MYZEqm5.jpg
a wy sobie my?lcie ?e to "kibole" bo tvn tak m?wi :)

By?em tam i zastanawia mnie tylko jedno, kompletnie nie wiem po co tam jest policja? Po spotkaniu z nimi od razu dosz?o do awantury a jak ich nie by?o to by? spok?j i tu macie zdj?cie prowokacji policji Kliknij, aby zobaczy? obrazek a wy sobie my?lcie ?e to "kibole" bo tvn tak m?wi :)

C??, zdj?cie z tvnu. Nie wiem kto tu jest kim ale mam to gdzie? :P jak jeden m?wi?, kiedy nie by?o policji to bili sie mi?dzy sob?, wpad?a policja to policje.

Lepiej by?o za czas?w komuny.

Tu macie relacje z marszu od Hardkorowego xD

C??, zdj?cie z tvnu. Nie wiem kto tu jest kim ale mam to gdzie? :P jak jeden m?wi?, kiedy nie by?o policji to bili sie mi?dzy sob?, wpad?a policja to policje.

Zawsze jest tak ze policja to wr?g nr 1.
Na marszu zawsze dochodzi do starcia Narodowc?w z Antifa.

Ostatnia edycja:

I-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore.jpeg

By?em, widzia?em, ju? mnie wypu?cili z komisariatu.

Ogl?daj tvn dalej to b?dziesz jeszcze mniej wiedzia?.
By?em, widzia?em, ju? mnie wypu?cili z komisariatu.

Wiedzia?em ?e potem b?d? ?apa? ka?dego co popadnie, tak wi?c po dotarciu do celu, zosta?em jeszcze z 30 min i zawijka

By?em tam i zastanawia mnie tylko jedno, kompletnie nie wiem po co tam jest policja? Po spotkaniu z nimi od razu dosz?o do awantury a jak ich nie by?o to by? spok?j i tu macie zdj?cie prowokacji policji Kliknij, aby zobaczy? obrazek a wy sobie my?lcie ?e to "kibole" bo tvn tak m?wi :)

Podpinam si? pod postem. Dop?ki nie by?o policji by?o spokojnie. Nie licz?c petard, kt?re strzela?y w wawie od rana.

Co do tych go?ci ze zdj?cia, to tych dw?ch pajac?w w kominiarkach czerwono-bia?o-niebieskich to ja sam widzia?em, szli przez jakies 2 minuty przede mn?.

Szacun dla stra?y marszu, kt?ra pr?bowa?a ich oddzieli?, a w nagrod? dostawali granatami hukowymi od policji.

(nie jestem z wawy, mam 22lata) i mo?e mi kto? wyt?umaczy czemu si? tak lali ? o co taka afera? nic nie wiem...

(nie jestem z wawy, mam 22lata) i mo?e mi kto? wyt?umaczy czemu si? tak lali ? o co taka afera? nic nie wiem...

Marsz mia? zako?czy? si? na takim placyku pod stadionem. Mieli?my w spokoju zej?? z mostu i przed rondem przej?? sobie jak cywilizowani ludzie na plac. Oczywi?cie zanim zesz?a chocia? 1/3 maszeruj?cych pojawi?a si? policja z armatkami i chcia?a zamkn?? przej?cie. No to stra? marszu postanowi?a odgrodzi? maszeruj?cych od policji, tak ?eby bezpieczni zeszli. Wtedy pojawili si? debile z kominiarkach, kt?rych wida? na zdj stron? wcze?niej, przedarli si? przez stra? i zacz?li atakowa? policj?.

Jak ju? uda?o si? wszystkim przej?? i wszyscy stali na placu pod scen?, policja raz spycha?a zadymiarzy na plac, a p??niej czeka?a a? ci wr?c?. I tak w k??ko.

Na koniec jak wszyscy zacz?li si? rozchodzi? to antyterrory?ci zbiegali pod autokary i wy?apywali sobie chuligan?w.

Hehe, nie czyta?em wy?ej, wi?c nie wiem czy by?o XD Ogl?da?em wiadomo?ci i by? jaki? wywiad przez telefon i typek m?wi?, ?e widzia? policjant?w, kt?rzy przebieraj? si? z mundur?w do zwyk?ych, cywilnych rzeczy i weszli w t?um i zacz??a si? rozpierducha XD

Hehe, nie czyta?em wy?ej, wi?c nie wiem czy by?o XD Ogl?da?em wiadomo?ci i by? jaki? wywiad przez telefon i typek m?wi?, ?e widzia? policjant?w, kt?rzy przebieraj? si? z mundur?w do zwyk?ych, cywilnych rzeczy i weszli w t?um i zacz??a si? rozpierducha XD

to wszystko wyjasnia xDDDD

no tak tam w?a?nie by?o :) ubierali si? w cywila i robili burdel, a p??niej wszystko idzie na narodowc?w ?e to oni robi? te zamieszki.

My to wiemy, a 90% Polak?w dalej b?dzie ?y? w tvn'owskiej propagandzie.

?al mi Was.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry