Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W dodatku codziennie zaskakuje Nas fajnym eventem
) Ja z swojej strony goraco polecam tego otsa bo naprawde jest to jeden z najlepszych:]Ots jest Swietny bo gra duzo ososb:]
Rozbawi?e? mnie kole?. Max 120 os?b. Nie ma ?adnej mocnej gildie. Zero war?w. Pozdro
Pozw?l si? ludzi? wyexpic, aby zaistnia? jaki? war? Czego wymagasz od serwera kt?ry stoi zaledwie kilka dni.

GM mnie prosi? wczoraj abym swoje negatywne wypowiedzi na tym forum skasowa? i tak zrobi?em. Ale niestety GODy i GMowie na tym otsie to my?l? ze im wszystko mo?na, 15 min temu GOD teleportn?? mnie na dach domu a tam ju? czeka?o na mnie kilku go?ci aby mnie zabi? no to ?ycz? powodzenia. Nie do?? ze lagi s? na otsie to jeszcze takie rzeczy powodzenia
Narka.
I jeszcze jedno nie pisz juz w tym temacie:]Kotku jak nie grasz na tym otsie lub tez prowadzisz swoj to sprawia Ci przyjemnosc psucie opinii tak wspanialego otsa jakim jest ZANERIA.PL? Jezeli tak to pozdro dla CiebieI jeszcze jedno nie pisz juz w tym temacie:]
a to by? jeden z wielu kumpli GM