-Tibia 8.54 [Zaneria.pl / 6 zupelnie nowych miast /RPG KLIMAT]

Status
Zamknięty.

Arkam

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
180
Prosze o Deleted Temat, Owner okaza? sie 9 letnim dzieckiem oszustem i gorzko tego po?a?owa? :).

Closed

Odp: [Zaneria.pl / 6 zupelnie nowych miast /RPG KLIMAT]

To jest super ots!!! Ciagle online jakeis 100+ osob 0 lag!!! Najazdy!!! EVENTY!!! BOssskkoooo!!! POLECAM

To PRAWDA!!! Ots jest Swietny bo gra duzo ososb:] Mila administracja widac ze z bardzo duzym doswiadczeniem zna sie na rzeczy i wie co robic:) W dodatku codziennie zaskakuje Nas fajnym eventem:)) Ja z swojej strony goraco polecam tego otsa bo naprawde jest to jeden z najlepszych:]

Pozdro for zaneria.pl:]

OTS mo?e i ?wietny, ale mam do ciebie pro?b?, skre?l "RPG" z tego tematu... bo w?tpi? aby na otsach RPG by?y takie itemy w SMS Shopie...

POLECAM!!! Zbieram ekipe do pekowania!!! :D Jakies dobre wary trzeba rozkrecic!!!

Robie konto nick feksz

Znudzila mi sie juz rl mapa ale moze pogram

Jak cos jestem chetny do wara jak wbije lvl ;]

Rozbawi?e? mnie kole?. Max 120 os?b. Nie ma ?adnej mocnej gildie. Zero war?w. Pozdro

Kolego serwer sie dopiero rozwija :) Pozw?l si? ludzi? wyexpic, aby zaistnia? jaki? war? Czego wymagasz od serwera kt?ry stoi zaledwie kilka dni.

Zapraszamy :)

Zapraszam wszystkich chetnych na ZANERIA.PL
Wbiajajcie do ans solo i teamami xDD
JBC mdg do SAnOXX w grze

CHETNIE PRZYJMUJE WARY ;]
Pozdrawiam i Jeszcze raz zapraszam:)

Yo, OTS dopiero si? rozwija powoli, lepsze to ni? spapra? robot? na szybko. Jak dla mnie OTS ?wietny, Eventy s? superr ;) Polecam i zapraszam.

Spawn :>:)

Pozdro OTSa :D GM mnie prosi? wczoraj abym swoje negatywne wypowiedzi na tym forum skasowa? i tak zrobi?em. Ale niestety GODy i GMowie na tym otsie to my?l? ze im wszystko mo?na, 15 min temu GOD teleportn?? mnie na dach domu a tam ju? czeka?o na mnie kilku go?ci aby mnie zabi? no to ?ycz? powodzenia. Nie do?? ze lagi s? na otsie to jeszcze takie rzeczy powodzenia :D Narka.

Kotku jak nie grasz na tym otsie lub tez prowadzisz swoj to sprawia Ci przyjemnosc psucie opinii tak wspanialego otsa jakim jest ZANERIA.PL? Jezeli tak to pozdro dla Ciebie:-) I jeszcze jedno nie pisz juz w tym temacie:]

Kotku jak nie grasz na tym otsie lub tez prowadzisz swoj to sprawia Ci przyjemnosc psucie opinii tak wspanialego otsa jakim jest ZANERIA.PL? Jezeli tak to pozdro dla Ciebie:-) I jeszcze jedno nie pisz juz w tym temacie:]

No niestety gra?em, ale widz? ze si? nie op?aca jak macie tak? fajn? ekip? GM i GOD. Ju? wiem sk?d gracz pod nickiem "Kryhven" na waszym otsie ludziom za?atwia? softy i kase na pocz?tek :D a to by? jeden z wielu kumpli GM :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry