-Tibia 8.60 Zanora.pl - Real mapa! 3 nowe wyspy!! Ots na dlugo!! Guilds competition!!

Status
Zamknięty.

kubq

Senior User
Grudzień 12, 2008
Liczba reakcji
40
Serwer stal 21 dni i 15 godzin bez crasha pod inna domena! Zapewniamy was ze serwer bedzie stal bardzo dlugo, bez crashy!

Guilds Competition:

Turniej guildi bedzie sie odbywal na przygotowanej przez nas arenie:

arenaguildwar.png

Zasday:

-Ue jest zakazane, team w ktorym owy czar bedzie uzywany, zostanie wyrzucony z turnieju!
-Walka 20vs20
-Walka trwa 10 minut!
-Druzyna ktora bedzie miala najwiecej osob po dziesieciu minutach wygrywa.
-Padles, nie wracasz.
-Jezeli nie szanujecie tego co mowi support, mozecie zostac wyrzuceni z turnieju.
-ZAKAZANY COMBO LIDER
-Codziennie beda organizowane 2-3 mecze
-Team ktory sie zapisal i jest nie obecny przegrywa walkowerem
-Mozliwosc ogladania meczu z trybun nad arena!

Zapisy:

Guildie moze zapisac tylko i wylacznie lider!
Lider moze zapisac team juz w pierwszy dzien ots na nr gg :36231869.
Aby zapisac guildie do owego turnieju prosimi uzywac nastepujacego podania:

Zapis na gc
Nazwa guildi:
Ile osob masz do dyspozycji:

Jezeli jestes liderem i zapisales guildie, zacznij robic juz liste 20 graczy ktorzy beda brali udzial w meczach.
W zaleznosci od ilosci zapisanych guildi, stworzymy pule. 2 najlepsze teamy z puli wyjda do nastepnych rund.

Nagrody:

Pierwsza nagroda jest 150 zl przelewem dla lidera guildi ktora wygra turniej. Druga nagroda jest mozliwosc wylosowania: Psp go/punktow/50zl/call of duty black ops.

Mamy nadzieje ze wszystko bedzie tak jak zaplanowalismy i ze bedzie duze zaintereswanie z waszej strony.

Witam, chcialbym Wam zaprezentowac nowy serwer Real Map nad ktorym poswiecilismy duzo czasu na poprawienie bledow, dodawanie fixow, dodawanie miast oraz nowych skryptow.
Niektore bledy sa wciaz poprawiane, chcemy aby Wam, graczom, gralo sie bardzo dobrze.

Nudza wam sie serwery ktore stoja max tydzien? Czas to zmienic!

Dzieki naszym nowym systemem zabezpieczajacym, serwer bedzie stal bardzo dlugo bez lagow.
Nasz dedyk utrzyma spokojnie 1500 graczy!
Dopuki bedzie 1 osoba online na serwerze, nie bedzie restartu waszych kont!

Informacje na temat serwera:
Serwer startuje w sobote 22/10/2011 o godzinie 17:00

IP:
Zanora.pl

Port:
7171

Strona:
Zanora - Latest News

Klient:
Tibia 8.60

Exp stage:
1-80 x250
81-120: x200
121-150 x160
151-170 x120
171-210 x60
211-240 x25
241-269 x10
270+ x3

Skills rate:
Skills: x25
Magic Level: x18.0
Loot: x2.0
Spawn: x2

Miasta:

Wszystkie miasta z real tibi oraz Gengia, Oken, Pyre, Doberia, Voodooland, Enora

Voodooland:
minimap__bmp_750x750_q85.jpg

Doberia:
prezentacjazanora.png

Enora:
zanoraenora.png

Na Gengi sa 2 nowe expowiska dli.
W przyszlosci dodamy wiecej nowych miast/expowisk.

Questy:
-Demon Oak
-DHQ
-Inq
-Anhi
-Yalahar quest
i duzo wiecej...

Raids:
Czeste najazdy bossow w tym APOCALYPSE!!

Npc:
Wszystkie npc dzialaja tak jak na real tibi.

Skrypty:
-1oo% dzialajacy war system!
-Real Paralyze (tak jak na real tibi)
i wiecej...

Eventy:
-Guilds competition: Zapisy zaczna sie pierwszego dnia ots! (Do wygrania niezla suma pieniedzy oraz wieksza ilosc pkt na guildie)
-Rozne eventy beda organizowane co 2-3 dni na specjalnej arenie do eventow. Nagrodami beda itemy z sms shop lub pkt.
-Punkty dla pierwszych osob ktore zdobeda 100 skilla, 200 lvl, 100 mlvl.
-Jezeli liczba graczy w sobote do godziny 18:00 bedzie wieksza od 300, kazdy zalogowany gracz dostanie nagrode!

Punkty na guildie od 10 osob, podania pisac na numer gg: 36231869

Screeny z mapy:
zanoradepo.png

zanoradoberia.png

zanoragengia.png

zanoratemple.png

zanorademonoak.png

Kazdy komentarz jest mile widziany. Zapraszamy do robienia kont!

Odp: Zanora.pl - Real mapa! 3 nowe wyspy!! Ots na dlugo!! Guilds competition!!

Super Ots. Mam nadzieje ,ze nie bedzie lagow. Polecam bardzo fajnie sie gra, mili Hosterzy, ogarniety Support.

Siema ots jest zajebisty prezentacja mnie uwiod?a zajebisty ots Wbijam z
Gildia Czekamy na start ocena ots 10/10

Polecam Kerek

Wszystko bardzo ladnie zaprezentowane.
Mam nadzieje ze to co napisaliscie bedzie zrobione(chodzi mi o eventy i o guilds competition).
Mam pytanie, macie hunting roomy?
Zakladam wlasnie konto i jak bedzie duzo teamow to wbijamy z guildia ;)
Pozdro ogary

Witam, server bardzo godny uwagi, w por?wnaniu do innych ots?w ten ots nie jest dla kasy i bardzo d?ugo stoi, nawet je?eli ludzie odchodz? to on wci?? stoi, bardzo mi?a atmosfera, ?wietne wary, masa expowisk, quest?w, bardzo, ale to bardzo polecam ten server w szczeg?lno?ci gildi? kt?re si? wahaj? by wbic, wbijajcie nigdzie indziej nie b?dziecie si? tak orac co chwile jak tutaj.

nick : Moris

Witam. Mam nadzieje ze ten ots bedzie taki fajny jak sie na to zapowiada. Bardzo mnie interesuja te nowe miasta. Eventy tez beda super bo przyda sie troche pkt. Juz z guildia zrobilismy konta lecz jeszcze to nie wszycy. Mam nadzieje ze bedzie niezle oro. PZDR Euthor

Wszystko bardzo ladnie zaprezentowane.
Mam nadzieje ze to co napisaliscie bedzie zrobione(chodzi mi o eventy i o guilds competition).
Mam pytanie, macie hunting roomy?
Zakladam wlasnie konto i jak bedzie duzo teamow to wbijamy z guildia ;)
Pozdro ogary

Wszystkie eventy ktore wam obiecalismy beda wykonane, a nawet wiecej!!
Co do hunting roomow, pracujemy nad tym i jezeli nam sie uda to wgramy i damy info przed startem ;p

Witam, server bardzo godny uwagi, w por?wnaniu do innych ots?w ten ots nie jest dla kasy i bardzo d?ugo stoi, nawet je?eli ludzie odchodz? to on wci?? stoi, bardzo mi?a atmosfera, ?wietne wary, masa expowisk, quest?w, bardzo, ale to bardzo polecam ten server w szczeg?lno?ci gildi? kt?re si? wahaj? by wbic, wbijajcie nigdzie indziej nie b?dziecie si? tak ora? jak na tym serwerze Pozdrawiam wszystkich gm?w z Zanora.pl i ca?? moja gildie Broken.A i ?ycz? milej gry wszystkim co wbija na tego otsa;).

Pozdro od Condom ;)

Witam, server bardzo godny uwagi, w por?wnaniu do innych ots?w ten ots nie jest dla kasy i bardzo d?ugo stoi, nawet je?eli ludzie odchodz? to on wci?? stoi, bardzo mi?a atmosfera, ?wietne wary, masa expowisk, quest?w, bardzo, ale to bardzo polecam ten server w szczeg?lno?ci gildi? kt?re si? wahaj? by wbic, wbijajcie nigdzie indziej nie b?dziecie si? tak ora? jak na tym serwerze Pozdrawiam wszystkich gm?w z Zanora.pl i ca?? moja gildie Broken.A i ?ycz? milej gry wszystkim co wbija na tego otsa;).
Pozdro od Condom ;)

Dzieki za komentarz lecz to co napisales jest cytatem posta Euthora.
Postaraj sie napisac cos od siebie a nie sciagasz od innych.
Pozdrawiam

Zapowiada Sie bardzo dobry Ots . Napewo wbije Z gildia ;] Mam nadzieje ze Bed? cz?sto Eventy. Pozdro Dla wszystkich Co wbija ;] Sienny Rp

Ots jest ?wietny !!
Najlepsze jest to ?e mapa jest dopracowana a balans postaci jest ca?kiem spoko, zach?cam do zagrania.
Darmowe Pkt dla Gildi i cz?ste konkursy .!!
Du?o Quest?w.!

Lisek aka Levisek __//

Uwaga Uwaga !!!!
NIE PRZEGAP TEGO
Godzina 17.00
TIBIA : 8.60

?yjemy w czasach gdzie takie same otsy s? puszczane praktycznie co 3 dni, administracja rzuca naiwnym gildi? po kilka milion?w punkt?w za to ?eby u nich grali. No i zazwyczaj graj?, tylko ?e ile? Otsy nale??ce do tego typu nie maj? tendencji wzrostowej graczy i stoj? zazwyczaj nie du?ej ni? tydzien, przewa?nie jest to kilka dni, potem puszczaj? identyczne serwery pod tak? sam? nazw?, a tamte poprzednie "przypadkowo" wy??czaj? si? ?eby powr?ci? za pare dni i stwierdzi? (cytat z takiego serwera) "Nie jeste?my lud?mi kt?rzy robi? v1,v2,v3 bo uwa?amy to za nudne.. Wed?ug nas ka?dy chce mie? swoje konto na zawsze.". Tylko ?e kto to ju? wierzy w te brednie, chyba ka?dy si? pozna? na takich otsach...

Trzeba powiedzie?, ?e ots zapowiada si? znakomicie. Bardzo dopracowana strona jest najlepszym tego przyk?adem, dobre raty (nie przesadzone i co najwa?niejsze ZR?WNOWA?ONE). Kolejny + za map? rl, a nie jakie? ... <no comment>. Z tego co si? orientuj? to r?wnie? crashy nie b?dzie - ots pomie?ci na luzie 1500 graczy. Mi?y support + du?o event?w + atmosfera = dobry ots, teraz tylko walczy? o graczy, nic wi?cej nie trzeba do fajnej gry :>

POLECAM !!! Nie przegapcie takiego ots jak zanora.pl !!!

Pozdrawiam Havoc

Witam, server bardzo godny uwagi, w por?wnaniu do innych ots?w ten ots nie jest dla kasy i bardzo d?ugo stoi, nawet je?eli ludzie odchodz? to on wci?? stoi, bardzo mi?a atmosfera, ?wietne wary, masa expowisk, quest?w, bardzo, ale to bardzo polecam ten server w szczeg?lno?ci gildi? kt?re si? wahaj? by wbic, wbijajcie nigdzie indziej nie b?dziecie si? tak orac co chwile jak tutaj.

nick : Trzepak

Czesc server jest bardzo fajny gralem na nim duzo razy.Administracja jest bardzo mila.SMS shop jest bardzo tani . Panuje duzo eventow s? liczne questy i expowiska.
NIE PRZEGAPCIE TEGO OTS STARTUJE O 17

nick: surus

Widze ?e fajny ots sie szykuje.Ta narvia mnie wkurza .. Mam nadzieje ?e wszystkie teamy pujde tu.Bardzo fajne Stage slyszalem ze bedzie turniej gildi Miazga.I mi?y support ( ;.Mam nadzieje ze ten ots wytrzyma z miesiac ! Pozdro

Nick:Eron Ed

Guilds Competition:

Turniej guildi bedzie sie odbywal na przygotowanej przez nas arenie:

arenaguildwar.png

Zasday:

-Ue jest zakazane, team w ktorym owy czar bedzie uzywany, zostanie wyrzucony z turnieju!
-Walka 20vs20
-Walka trwa 10 minut!
-Druzyna ktora bedzie miala najwiecej osob po dziesieciu minutach wygrywa.
-Padles, nie wracasz.
-Jezeli nie szanujecie tego co mowi support, mozecie zostac wyrzuceni z turnieju.
-ZAKAZANY COMBO LIDER
-Codziennie beda organizowane 2-3 mecze
-Team ktory sie zapisal i jest nie obecny przegrywa walkowerem
-Mozliwosc ogladania meczu z trybun nad arena!

Zapisy:

Guildie moze zapisac tylko i wylacznie lider!
Lider moze zapisac team juz w pierwszy dzien ots na nr gg :36231869.
Aby zapisac guildie do owego turnieju prosimi uzywac nastepujacego podania:

Zapis na gc
Nazwa guildi:
Ile osob masz do dyspozycji:

Jezeli jestes liderem i zapisales guildie, zacznij robic juz liste 20 graczy ktorzy beda brali udzial w meczach.
W zaleznosci od ilosci zapisanych guildi, stworzymy pule. 2 najlepsze teamy z puli wyjda do nastepnych rund.

Nagrody:

Pierwsza nagroda jest 150 zl przelewem dla lidera guildi ktora wygra turniej. Druga nagroda jest mozliwosc wylosowania: Psp go/punktow/50zl/call of duty black ops.

Mamy nadzieje ze wszystko bedzie tak jak zaplanowalismy i ze bedzie duze zaintereswanie z waszej strony.

Pozdrawiamy, wasz support!

Witam ! Server zajebisty , je?eli to prawda co jest w opisach servera to na pewno wbijam.
Za?o?y?em przed chwil? konto i b?d? gra? na tym servie bo z opisu jest NAPRAWDE ZAJEBISTY. Mam nadzieje tylko , ?e nie b?dzie du?o BOT?W. POZDRAWIAM
Msq.

TEN OTS JEST POPROSTU ZAJEBISTY.
Z TEGO CO WIDA? NA STRONIE TO POSTARALI?CIE SI? Z NOWYMI MAPKAMI.
DU?O EXPOWISK , PEWNIE B?D? ZAJEBSITE OB.
POLECAM TEGO OTS ! JU? SIE NIE MOGE DOCZEKA? STARTU

Msq

Witam, z tego co widz? OTS zapowiada si? wspianiale, mam nadziej?, ?e poci?gnie on ponad 1000 os?b, bo z tego co widz?, gdzie si? nie zaloguje ( na wszelkich otsach 8.6) pisz? na trade oraz na game-chat o nim, a? w ko?cu musia?em zerkn?? na strone
HTML:
http://zanora.pl/
. Bardzo podoba mi si? pomys? z "Guild Competition" przyci?gnie on wiele os?b oraz guildi. Jutro o 17, napewno b?d?, mam pytanie: Czy wasz server wytrzyma ataki DDOS? W przypadku narvi zosta? on co dziennie atakowany przez ddos, dlatego zmniejszy?a si? liczba graczy, pozdrawiam i zapraszam jutro o 17:00 na ZANORA.PL

_/ Starnel From Hell

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry