Zao + Razachai 8.60 100% by Solkrin & Tylik123

Status
Zamknięty.

tylik123

Advanced User
Styczeń 27, 2010
Liczba reakcji
26
Witamy!
Z tej strony Tylik & Solkrin.
Dzisiaj oddajemy w Wasze r?ce 100% Zao + Razachai. Jest to pierwsze za darmo w sieci 100% Zao + Razachai, kt?re wsp??dzia?a z Rme 2.1. Mapa by?a robiona r?cznie i jest pozbawiona wi?kszo?ci bug?w.
Wiemy, ?e du?o os?b szuka?o tej?e w?a?nie mapy i mamy nadzieje, ?e odwdzi?czycie si?, chocia?by mi?ym komentarzem.
W paczce s? wszystkie skrypty, npc i monstery z tibi 8.6.

UpDate!
Zosta?y naprawione wszystkie spawny, dodany zostal exp z lancer beetle w zao i 2 miejsca pod Zao oraz naprawione zosta?y wszystkie b??dy. Og?lnie mapa sko?czona w 100%.

Pozycje mapy: x: 542, y :622, z: 7
Kilka zdj?? :

MiniMap :
minimapzaorazachai.png

Razachai, pa?ac :
razachai.png

Razachai, Ghastly Dragon :
razachai2.png

North Zao, Bringstone Bug :
razachai3.png

* DownLoad

* Skan

Remere's Map Edytor mo?na pobra? z st?d :
http://tibia.net.pl/download/487894-7-x-8-x-wielki-spis-map-edytorow-remeres.html

Pozdrawia Tylik & Solkrin!

Odp: Zao + Razachai 8.60 100% by Solkrin & Tylik123

No silnika nie ma, a w dziale silniki, gratulacje.

No i ? Co teraz b?dziesz p?aka? ?? Wko?cu po raz pierwszy zosta?o wystawione na neta za darmo 100% Zao i Razachai :) A wstawi?em to w tym dziale bo odwiedza go wi?cej ludzi a mapa jest tego warta :D

No i to lalu?, wszyscy szukaj? widocznie nie umiej?, bywa. Zr?bcie poddzia? datapack, to se wsadzisz te g?wno tutaj.

Notka moderatorska:
Twoje posty nic wnosz? do tematu. Tak wi?c uwa?aj, poniewa? grozi Tobie ban.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dobra co ja b?d? si? z Tob? k??ci? :/ Mod zatwierdzi? i koniec .. na tym si? sko?czy?o. Dzi?kuj? dobranoc :) No i dobry pomys? z tym datapack :p

Witam!
Od?wie?am temat i zach?cam do komentowania.
Na chwil? obecn? map? pobra?o tylko 10 os?b.

Czekamy na Wasze komentarze i oceny.

Pozdrawiam!

Kolega wystawi? Zao+Razachai, kt?re ci??ko by?o znale?? gdziekolwiek, a Ty jeszcze p?aczesz xD
Mapka super 10/10 daje, poniewa? starasz si?, doda?e? ju? sporo map wraz z silnikiem, kt?ry mo?na znale?? w dziale silniki.
Zwracam sie do Phoenix333, ?e silnik u?ytkownika tylik123 mo?esz znale?? TU.

Od?wie?am!
Ilo?? pobra? wynosi 25.

Pozdrawiam!

Dzi?ki Solkrin! razachai bardzo pi?knie wykonane, gratulacje! :-)
Reput dla ciebie :)

Pozdrawiam!

Notka moderatorska:
Bez pomocy Tylika nie da?bym sobie rady ze skopiowaniem Razachai.

Wspanialy silnik + mapka Dzieki :)

Moje pytanie jest takie, czy ta mapa nie jest zbugowana? Gdy? nie chc? za du?o poprawia? w tej mapce. Sam ostatnio dosta?em te Northen Zao, ale by?o zbyt zbugowane.
Podoba mi si?, ?e wystawili?cie t? map?, i chyba sam z niej skorzystam.

Pozdrawiam.

Nie, ta mapa nie ma ?adnych b??d?w by?a robiona praktycznie od zera :D ca?y teren by? gruntownie par? razy sprawdzany i testowany w grze :) du?o exp?w by?a robiona od zera r?cznie wi?c na pewno nie maj? ?adnych b??d?w jedynym mankamentem jest to ?e spawny w Razachai nie by?y naprawiane tylko nie kt?re :p), ale to nied?ugo si? zmieni kiedy zrobimy uptade i wtedy b?dzie wszystko dopi?te na ostatni guzik. Zapewniam Ci? ?e jeszcze nie widzia?e? tak ?adnej map zao i Razachai.

Nie, ta mapa nie ma ?adnych b??d?w by?a robiona praktycznie od zera :D ca?y teren by? gruntownie par? razy sprawdzany i testowany w grze :) du?o exp?w by?a robiona od zera r?cznie wi?c na pewno nie maj? ?adnych b??d?w jedynym mankamentem jest to ?e spawny w Razachai nie by?y naprawiane tylko nie kt?re :p), ale to nied?ugo si? zmieni kiedy zrobimy uptade i wtedy b?dzie wszystko dopi?te na ostatni guzik. Zapewniam Ci? ?e jeszcze nie widzia?e? tak ?adnej map zao i Razachai.

Na przysz?o?? update... swoj? drogo trzeba by? niez?ym idiot? by trackowa? mape r?cznie jak jest takie co? jak map tracker jestem ciekaw ile twojej pracy tam by?o w?o?one i czy nie by?o tam u?ytej mojej wersji Razachai bo je?li tak powinna tam by? wzmiana o mnie.

Notka moderatorska:
Razachai zrobione zosta?o od zera.

Nom, w?a?nie widzia?em :confused:
Za ma?o potwork?w i jeden potworek przypisany do jednego spawna :s

~~~~~~
Wszystko OK,
jak narazie znalaz?em tylko jednego buga (Brak schod?w na -1, zaraz obok tej g??wnej du?ej bramy)
Szkoda tylko ?e pozycja nie jest jak na RL :(

#Pele112
Tak wiem pojeba?em si? z tym "uptade", za szybko to pisa?em :/
Tak jeste?my idiotami i robili?my j? r?cznie a nie map trackerem o.O ?al nam kasy na map trackera..
#DanJ93
To z tymi schodami przy bramie to nie b??d, po prostu tam nie powinno by? schod?w, zapomnia?em usun?? bo kopiowa?em Zao z mojej edytowanej Rl mapy gdy? tam by?y lepsze spawny :p

A i dodam xD Je?li kto? szuka skryptu na Wrath of the Emperor to znajduj? si? on w tym silnku : http://tibia.net.pl/silniki/488600-rl-map-rpg-full-zao-razachai-tylik.html :)
Wystarczy tylko skopiowa? skrypty i oskryptowa? map? :D Jest to full Quest.

Ok komentujcie co? :( Taka mapa i nikt nie komentuje :/ A tak si? wszyscy srali ?e nie maj? full Razachai xD

Hahah!
A ja chcia?em kupi? t? mapk?!
Dzi?ki wam ludzie, jeste?cie zaj***sci!
Wreszcie 100% Razachai, te pie****one Razachi =))
D?ugo na nie czeka?em!

FENKS!

Dzi?ki Sito za upload mapy! Mam ju? nast?pn? do kolekcji :)

Notka moderatorska:
Nie ma za co. :]

Od?wie?am i zach?cam do udzielania si? w tym temacie.

Wiesz co, tak sobie my?la?em, ?e mo?ecie zrobi? jaki? update tych teren?w np. dodajcie takich tam trudny quest lub jakie? nowe tereny. G??wnie t? uwag? kieruj? Solkrina :)

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry