!! Zap?ac? za pomoc !!

Status
Zamknięty.

MonoVass

User
Grudzień 19, 2008
Liczba reakcji
0
Prosz? o Pomoc Zrobi?em OTS Pod Tibi? 8.5 SQL Na LiveBox I Nie Moge Zrobi? GM / GOD .Czyta?em Ju? Wszystkie Poradniki Z Tej Strony Jak Zrobi? GODA POD SQL Ale ?aden Mi Nie Pomug? Robi?em Wszystko Tak Jak Pisa?o Group id 3 . I Dalej Nie Dzia?a?o Na Postaci Jak Pisa?em jak?? Komende To Pisa? Tak Jak Normalnie. A ?adnego Type Nie mam W Accounts Co Robi? ?

04.JPG | kastel | Fotki, Zdj?cia, Obrazki Fotosik.pl

03.JPG | kastel | Fotki, Zdj?cia, Obrazki Fotosik.pl

02.JPG | kastel | Fotki, Zdj?cia, Obrazki Fotosik.pl

01.JPG | kastel | Fotki, Zdj?cia, Obrazki Fotosik.pl

:)!!! ZA POMOC WY?L? SMS DO 15 Z? , DAM REPUTA , I GOD'A NA OTS !!!:)
B?AGAM POM??CIE. :(

JE?LI Z?Y TOPIS TO SORKA :(

Odp: !! Zap?ac? za pomoc !!

Bo o ile si? nie myl? to w account te? musisz da?. Group ID to ma byc 3 a nie -1 A je?li ?le to sory bo ju? dawno si? w to nie bawi?em. Gdyby jednak by?o dobrze daj zna? na PW lub GG 9648140. :D:)

A powiedz mi jaki masz silnik bo w niekt?rych silnikach jest ten god tak dziwnie ustawiony i trza si? tam troch? pobawi?. Wi?c podaj jaki masz silnik dok?adnie nazwe !! i wtedy co? zaradzimy ;)

Tak my?la?em w nim jest h.... roboty przy godzie ja bym ci radzi? ?ci?gn?? inny jak np. evo by sazeza i je?li chcesz t? mapke i wgle to j? wrzuci? tam i w nim spokojnie zrobisz goda w 2 sekundy ;) ( Je?li tego nie umiesz napisz na pw ja ci to ?adnie skonfiguruje i b?dzie ?miga?o ;) )

Czy w playersie te? zmieni?e?? Bo na screenie poda?e? ?e groupa w graczu nie zmieni?e? tylko na stronie.

Jak nie to trzeba flagi przebudowa? ale w to w?tpie

Mug?by? Mi Poda? Link DO Tego Silnika PLIssss :)

Na Tym Silniku Kt?ry Poda?e? Jest Acc Manager A Jak Sie Na Niego Loguje To Tam Gdzie Wybierasz Chara Jest Pustka Nic Tam Nie Ma ;/ I Jeszcze W Silniku Durzo Blendow Wyskakuje ...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry