-Tibia 8.60 Zapowied? *ALONE-OTS* 8.6 Evolution 4FUN/RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowied? *ALONE-OTS* 8.6 Evolution 4FUN/RPG

Wreszcie czeka?em na tego typu serwer mapa Evo z niskim stage expem =)

Potiony i runy niech si? nie ko?cz? ale mo?esz zwi?kszy? ich si?? o 30%. To samo z amunicj? te? si? niech nie ko?czy.
Manaruna automatycznie odpada, jest to najwi?kszy syf na dodatek pachnie orshabalem.
Co do czar?w mo?esz doda? te z najnowszego klienta (10.59) by urozmaici? gr?. Swoich w?asnych nie dodawaj zepsuj? gr?.

Exp stage

1-50 x150
51-75 x100
76-125 x50
126-150 x25
151-180 x15
181-200 x10
201+ 5

Tak wygl?da m?j stage exp. My?l?, ?e jest optymalny bezsensu jest da? ko?cowy exp 1.5/2 bo r?wnie dobrze mog? i?? na rl, a to jest ots jednak ;)

Co bym chcia? aby znalaz?o si? na serwerze?

Upgrade system (ulepszanie ekwipunku za pomoc? run b?d? u npc) Oczywi?cie za odpowiedni? cen?, no a maksymalny poziom ulepszenia danego przedmiotu to 10.
Dodanie nowych promocji, zwi?ksza?by one regeneracj? hp/mp no i przy ?mierci gracza mniej spada?oby % (lvl, mlvl, skille). Do tego mo?e jaki? lekki fast-attack. Nazwy typu ultimate, protector, champion, legend.
Dodanie wyspy z bossami, z kt?rych lecia?by unikatowe b?d? najlepsze przedmioty. Oczywi?cie te bossy by?by bardzo mocne.
Je?li chcesz wi?cej graczy to zmie? j?zyk polski na angielski, poza tym lepiej to wygl?da.
Doda? npc od task?w a w nich nagrody (sensowne) addony, itemy, exp, walka z bossem, odblokowanie expowiska, mo?liwo?? wykonania questu, ccki itd.
Uwielbiam robi? questy wi?c fajnie by by?o gdyby ich by?o oporowo, jak dla mnie mo?esz p?j?? na ?atwizn? i przerobi? questy typu poi, dhq, anni, inq, demon oak, banshee. Po prostu zwi?kszasz si?? oraz hp mobk?w i tyle. Poi 1..2..3..4..inq 1..2..3..4 itd ;)
Mam nadzieje, ?e nie zobacz? tpk?w na ferumbrasy/ghazbarany czy inne orshabale bo to po prostu odstrasza.

Kiedy planujesz testy? Jest mo?liwo?? pozwiedza? map??

Dzi?ki za opini?. Dajecie nam motywacje do pracy :smile:
Testy b?d? dok?adnej daty nie znamy jednak ?e serwer b?dzie w??czony tylko dla 50 os?b wi?c musicie czeka? cierpliwie na newsy

Ostatnia edycja:

Screen shootPodziemia naszego miasta :)
pqtbw1e.png

Wiadomo ju? co? na temat daty startu?

I znowu Ots rpg pod 8.6 =.= Wielki mi to RPG jak i tak ka?dy b?dzie boci? na pot?g? bo bot robi all za cb... nie ma juz chyba os?b graj?cych r?cznie na 8.6+ a jak s? to maly % graczy cho? wcale mnie to nie dziwi bo teraz to prawie ka?dy boci bo wi?kszo?? ots sa tak zjebane ze nie ma co grac r?cznie. 7.6 OTS RPG to klasyka cho? juz takich nie robi? i d?ugo nie b?dzie : <

Ten temat nie zosta? za?o?ony po to ?eby? tu nam p?aka? ?e na OTS biegaj? boty i jak bys umia? czytac to 4FUN/RPG.
A po 2 najpierw przeczytaj regulamin dzia?u zapowiedzi

Co do run i pot?w niech si? nie ko?cz?...
Manaruna zdecydowanie nie!
Nowe czary? Tak . Zawsze to co? nowego a wi?kszo?? jak widzi stare czary to rzyga? si? chce :D
Exp stage mo?e by? przynajmniej nie b?d? po 1k lvle lata?...
Addon system to niech b?dzie par? pos?g?w a reszta trzeba zbiera? przynajmniej kas?
gracze zarobi? z adon?w :D

Prezentuje si? ciekawie...

Jak id? prace? dasz jakie? SS?

Moim zdaniem runy i poty powinny si? ko?czy?, chocia? b?dzie kas? na co wydawa? :D

Jak praca idzie? Wrzu? troche ss?w i znacie dok?adniejsz? dat? startu? :P Powiedzcie te? czy co? si? zmieni w Exp-stageu itp

Tak! pracujemy ca?y czas jednak mia?em ma?e k?opoty z komputerem wysiad? mi dysk z windowsem na moje szcz??cie pomocny brat informatyk zainstalowa? mi na nowo system i pracuje dalej. Screen Shooty wrzuce wam wieczorem :) A co do waszych pyta?:

Jak idzie praca:
- Znakomicie :)

Dok?adna data startu:

-Jeszcze nie znamy ale jak pisa?em pierw b?d? testy serwera.

Zmiany w exp stage:

-na razie nie wiadomo aczkolwiek mog? wam zdradzi? ?e b?dzie minimalnie wi?kszy od podanego.

Runy Manasy:
-Doszli?my do jednoznacznego wniosku wszystko b?dzie si? ko?czy? wp?ywa na to wiele czynnik?w takich jak
np/balans postaci/questy/eventy/misje/trapy/. Jest to Evo ale co? ala 4fun/rpg b?dzie ?atwo ale nie a? tak ?e biegamy z 1 SD

Nowe Czary:

- B?d? nowe czary po jednym dla ka?dej profesji jednak b?d? to zbalansowane czary mocniejsze zale?nie od profesji ale w granicach 10-20%

Budujemy dla was nowy system "Hard Zone" kr?tko o co chodzi:
Aby wykona? questa musimy zdoby? specjalna rang?
Questa mo?na wykonywa? raz na 24h
Do questa potrzebni nam s? blokerzy siocherzy oraz kilku shooter?w.
Ca?y quest jest podobny do "war zon?w" na rl tibi.
W quescie musimy pokona? 3 boos?w w kolejno?ci "Morgana, Gladiatusa, Gnom (z kt?rych lec? rzadkie nawet bardzo rzadkie :). Po zabiciu ich b?dziemy mogli uda? si? do pokoju z nagrod? z kt?rej mo?na b?dzie wylosowa? 1 item z sms shoopa. Na razie to tyle wieczorem wrzuc? Screeny

Obiecane Screen Shooty
1.
4Op5gIh.png

2.
2FopvCl.png

3.
tILCIdl.png

4.
BjeWwQK.png

5.
FStipm6.png

6.
GI56rrJ.png

COOL zapowiada si? fajny nowy ots z g?ow? zrobiony a nie kolejne EVO v30

Z8aXYca.png

ZAPRASZAMY NA NASZ FAN PAGE!

Ostatnia edycja:

Prace nad layoutem trwaj?! jeszcze nie do ko?ca wszystko dzia?a Jestem w tej dziedzinie kompletnie zielony no ale jaki? tam efekt jest xD
oLtvpJP.png

N8O7pug.png

Widz? ?e ots b?dzie rakieta nie mog? si? doczeka? :D

Wrzucam kilka SS. Dodali?my nowe bosy oraz miejsca ich spawn?w. Z bos?w lec? niepowtarzalne i bardzo rzadkie itemy kt?re maj? du?e zastosowanie w aloneOT
rIHCy7y.png

gutjxJK.png

PEfK4JP.png

8NDt2Ob.png

Super ots, czekam na niego g?ownie dlatego ?e jest inny od reszty g?wnianych evo oraz ?e exp nie jest bardzo wysoki, ko?cz? si? poty i runy oraz fajna mapa. Mam nadziej? ?e ots wystartuje do ?wi?t? :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry