• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Zapowied?] Estera RPG Teaser I- Dedykowany Serwer

• Tak ! Zapowiada Si? Ciekawie !

Votes: 0 0,0%
  • Mi Tam Oboj?tne ! Mo?e Zagram :)

Votes: 48 53,3%
  • a:2:{i:3898;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3898;s:6:"nodeid";s:7:"2441924";s:5:"title";s:30:"Tak ! Zapow

• a:2:{i:5260;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5260;s:6:"nodeid";s:7:"2441924";s:5:"title";s:30:"Tak ! Zapow

• a:2:{i:5260;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5260;s:6:"nodeid";s:7:"2441924";s:5:"title";s:30:"Tak ! Zapow

• a:1:{i:6850;a:5:{s:12:"polloptionid";i:6850;s:6:"nodeid";s:7:"2441924";s:5:"title";s:1841:"a:2:{i:38

• a:1:{i:9077;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9077;s:6:"nodeid";s:7:"2441924";s:5:"title";s:1841:"a:2:{i:52

• a:1:{i:11540;a:5:{s:12:"polloptionid";i:11540;s:6:"nodeid";s:7:"2441924";s:5:"title";s:2674:"a:1:{i:

• a:1:{i:14719;a:5:{s:12:"polloptionid";i:14719;s:6:"nodeid";s:7:"2441924";s:5:"title";s:2674:"a:1:{i:

• a:1:{i:20810;a:5:{s:12:"polloptionid";i:20810;s:6:"nodeid";s:7:"2441924";s:5:"title";s:3509:"a:1:{i:

Votes: 42 46,7%

• Total voters
    90
Status
Zamknięty.
Odp: [Zapowied?] Estera RPG Teaser I- Dedykowany Serwer

SZYKUJE SIE SWIETNY OTS, ZE SWIETNA MAPKA!
Mapka dopracowana. OTS bedzie powazny ( przynajmniej takie robi wrazenie mapka)... Mysle, iz napewno zagram!
CO DO MAPY TO 9/10 <NIC NIE JEST DOSKONALE! >;)
Tez tak sadze !:D Nic nie jest doskonalsze od Realnego Klimatu !:D

Co do servera mysle ze minimalnie bedzie sta? przez 2 lata !:D <<Minimalnie !
Mimo i? mapa jeszcze nie jest sko?czona dla mnie ca?a jest suuuuuuuperowa, wszystko dopracowane (przynajmniej ja nie dopatrzy?em si? b??d?w) i git :D
Powodzonka w dalszym tworzeniu tego co zacz??e? :rolleyes:

Wszystko jest w ciaglym stanie tworzenia !:D
Chcemy zapewnic wiele przyg?w i szerok? gam? wymyslonych misji !:D

Na Serverze Nigdy Nie Bedzie Restarta !:D

~~~~~~~~~~refresz~~~~~~~~~~~~

Nowe Screen Shoty !:)
Nowe Miasto !
rj7xmgp6dtwfzmj67b8l.jpg

Expowisko Na Orcach !
9obsohyygyiha0c5fwv5.jpg

Wooden Village-W trakcie wykonczen
1gq3s64rgk1bsuuzvpv.jpg

Dark Cathedral !
9zkimgbs3gdr0sp66hqt.jpg

Dark Cathedral Quest!-Koniec
eg8cdm43jev00q9qjd09.jpg

Gorzyste Tereny Nieopodal City !
glinu91c501fzt5szdl9.jpg

Edit: Minimapa
gnmoriqdsnwsbpwf7m.jpg

Jest To Dopiero Free Account Terren Ktory Zwiekszymy 2-krotnie !:D

~~~~~~Refresh~~~~~~~~~~

[evil]^^Odswie?am^^ Komentujcie Ludzie ![/evil]

~~~~Odswie?am~~~~

TEASER III
Elf Forces

Bagna

Dragon Lair

Swamp Trole

MINIMAP

Za nied?ugo kolejne Teasery!

Ostatnia edycja:

~~~~~~~~~~~~~~~refresh~~~~~~~~~~~~~~~~

No powiesz szczerze ?e serwer zapowiada si? bardzo ciekawie!!
Mapka super chocia? szkoda faktycznie ?e Savground jest skopiowane z RL.
Czekam na Otwarcie OTS i daj zna? gdy b?dzie juz ONLINE.
Ocena Mapki: 9/10

Pozdrawiam Mikepall

ale czym wy sie podniecacie... ja naprawde nie widze nic co moglo by oko cieszyc, bo pierwszych screenow nie widac (chyba ci host wygasl)
te elfy i kolejne mapy... RME i jazda... nie mowie ze zrobie lepiej... ale na litosc boska, kolejny gowniany serw...
ustawienia expa STAGE :D
widzialem ze liczysz na 400+ lvl a co to za frajd alatac takim? i jeszcze za premmium wolasz 4zl...
ja na pewno NIE zagram!!
a co do platnosci...
czemu prawdy nie powiesz?
poprostu albo nie umiesz sie dogadac z operatorem sieci albo brak ci skryptu na sms shop
poza tym mysle ze celowo dales na przelew bo wtedy wieksza kasa dla ciebie, a z smsa ma sie praktycznie grosze.
i na koniec...
CZEGOS DOBREGO NIE TRZEBA REKLAMOWAC!!!
a ty ciagle refresh'ujesz zeby jak najwiecej ludzi widzialo...
jak dla mnie zenada
no ale zeby nie bylo ze pesymista
TO ZYCZE POWODZENIA!
p.s nie dogonisz NIGDY Armii.ots :]
P.s2 przypomnialo mi sie... wolasz praktycznie o jalmuzne ( premium za kase) a zakladasz z gory ze serw bedzie stal MINIMUM 2 lata?
toroche nie jasne podejscie jak dla mnie... no ale coz... ja nie dam ci zarobic nawet tych glupich 4 zl :]
przemyslcie
Pozdro

No tak, @UP kolega, kt?remu wydaje si?, ?e zjad? wszystkie rozumy ?wiata pisz?c a? tak d?ugiego posta ( Jeden plus dla niego :) )
Exp State nie jest jeszcze dok?adnie przedyskutowany. Mo?liwe, ?e b?dzie 2x,3,10,50x, nie wiadomo.
P?atno?ci, dogadanie si? z operatorem to jest najmniejszy problem, wi?kszym problemem jest kwota jak? nam da za ?w SMS. To jest kilka groszy. Skrypt to te? ?aden problem.
"CZEGOS DOBREGO NIE TRZEBA REKLAMOWAC!!! " - zak?adaj?c takie my?lenie, marki samochod?w tj, Porsche, BMW , Citroen itd. Nie powinny wyk?ada? tysi?cy na swoje reklamy, bo ich samochody s? dobre.
"p.s nie dogonisz NIGDY Armii.ots :]" - Mog? wnioskowa?, ?e grasz na tym serwerze. Ale ?w serwer nie posiada wi?kszych udogodnie?, od lat ta sama mapa, brak nowych wizerunk?w potwor?w, starszy system itd, system ochronny - a prawda, nie maj? go. I w sumie to nie mamy zamiaru ich dogoni?, bo gdy system odpali to w chwili obecnej ich przegonimy. Wszystkie ich wady b?d? naszymi zaletami :)
Nie wo?amy o ja?mu?n?, kto b?dzie chcia? b?dzie kupowa? Premium, a kto nie to jego sprawa. 4 z? to cena naprawd? niska, i jest to na okres 30 dni.
Oczywi?cie Armia Podkarpacki OTS, ma Premium za 10 z?, Wi?c tam op?aca si? gra?. :)
Nie musisz gra? na serwerze. Nikt Cie o to nie b?dzie prosi?, takich jak Ty nigdy nic nie b?dzie fascynowa?, zawsze jakie? "ale".
Nad niczym my?le? nie musimy, Nasz serwer b?dzie sta? min. 2 lata, a to ile os?b b?dzie na nim gra?o to si? oka?e :)

Ja te? Ci? pozdrawiam.
Adrstalik.

Ostatnia edycja:

Suupper To jest ?wietne naprawde niemam si? do czego uczepi? 10/10

ale czym wy sie podniecacie... ja naprawde nie widze nic co moglo by oko cieszyc, bo pierwszych screenow nie widac (chyba ci host wygasl)
te elfy i kolejne mapy... RME i jazda... nie mowie ze zrobie lepiej... ale na litosc boska, kolejny gowniany serw...
ustawienia expa STAGE :D
widzialem ze liczysz na 400+ lvl a co to za frajd alatac takim? i jeszcze za premmium wolasz 4zl...
ja na pewno NIE zagram!!
a co do platnosci...
czemu prawdy nie powiesz?
poprostu albo nie umiesz sie dogadac z operatorem sieci albo brak ci skryptu na sms shop
poza tym mysle ze celowo dales na przelew bo wtedy wieksza kasa dla ciebie, a z smsa ma sie praktycznie grosze.
i na koniec...
CZEGOS DOBREGO NIE TRZEBA REKLAMOWAC!!!
a ty ciagle refresh'ujesz zeby jak najwiecej ludzi widzialo...
jak dla mnie zenada
no ale zeby nie bylo ze pesymista
TO ZYCZE POWODZENIA!
p.s nie dogonisz NIGDY Armii.ots :]
P.s2 przypomnialo mi sie... wolasz praktycznie o jalmuzne ( premium za kase) a zakladasz z gory ze serw bedzie stal MINIMUM 2 lata?
toroche nie jasne podejscie jak dla mnie... no ale coz... ja nie dam ci zarobic nawet tych glupich 4 zl :]
przemyslcie
Pozdro

Panie D***** ! U nas moze biegac 400 lvl a nie jak na Armii 1500+ lataja !
Jakis noob ots na ktorym Armor Ci mane daje. A co do skryptu na pacca to glupi jestes i niedorozwiniety [mozliwosc ADHD, porazenia mozgowego oraz Alchaimera] ! Mamy takiego skryptera PHP ze na Armii w zyciu takich skrypt?w nie ujzysz !:D

Twoje 4 zlote to ja mam w 4 literach bo zwolennik?w otsa bedzie w ch*** :D

* Od 201 Do 400 Poziomu - 3x
A co je?li kto? wbije 400 lvl? co dalej? koniec GRY?

Przepraszam ?e 2 posty pod rz?d ale czego? nie dopisa?em a nie mog? edytowa? (co? z serverem)

A co je?li kto? wbije 400 lvl? co dalej? koniec GRY?
Przepraszam ?e 2 posty pod rz?d ale czego? nie dopisa?em a nie mog? edytowa? (co? z serverem)

Nie wbije nikt 400 bo caly czas bedzie update :D A jesli wbije to cos wymyslimy :D

Odswiezam Po 24h :)
W piatek nowe screeny z orc fortress oraz z test servera xD

Po co ci?gle od?wie?asz ten temat? Ten kto chcia? co? w tej sprawie powiedzie?, powiedzia?. Poza tym ciekawe czemu wi?kszo?? expowisk/miejsc z tej mapy mam na kompie...

@Quairon

Mo?liwe jest jedynie to, ?e posiadasz miasto Svargrond, i tomb. Bo to by?o skopiowane.
Co do reszty expowisk - nie masz ich :)
Bo wszystkie ?w expowiska s? robione od podstaw. Sk?d to wiem ? Bo ja je robie :rolleyes:
Ale skoro uwa?asz, ?e masz ?w expowiska to zr?b screen'y, i je nam poka? :)
Pozdro&Po?wicz

~~~~~~~~Refresh~~~~~~~~

Po co ci?gle od?wie?asz ten temat? Ten kto chcia? co? w tej sprawie powiedzie?, powiedzia?. Poza tym ciekawe czemu wi?kszo?? expowisk/miejsc z tej mapy mam na kompie...
Adrstalik zapomnia? dodac !:D
Skopiowane jest tylko Svargrond, Frost Island, Tortoise !
A co do tego sa one tylko po to zeby brac z czegos przyklad !
Pozniej zostanie zrobione wlasne Svar i reszta ale trzeba sie wzorowac !:D
A co do odswiezania. Odswiezam bo mam takie prawo a Ty widocznie nigdy nie zrobisz takiego osta jak my i zazdroscisz... to co jest dobre zawsze bedzie reklamowane !

Pozdro DriftKing

Status
Zamknięty.
Do góry