• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne [Zapowied?]Eternal Kingdoms

Status
Zamknięty.
Odp: [Zapowied?]Eternal Kingdoms

Po ss. Wida? ?e ots ?wietnie zrobiony ! Czytaj?c ten teks my?la?em nad nowym systemem skilowania my?l? ?e to b?dzie na zasadzie co lv. dostajesz kilka punkt?w do dyspozycji i dzielisz se ja wg. uznania. Lecz nie wiem na czym b?dzie polega? nowy system walki ?.
W czasie walki mo?esz sobie i?? na kaw? :) Haha dobre, Na pewno zobacz? tego ots mo?e zaczn? gra?, Kto wie..

?O?, mapka jest ?wietna !! Nie mog? si? doczeka? kiedy OTs ruszy ^^
No c?? ?ycz? powodzenia i ocenka 10/10
Pozdrawiam,
Pomocnik ;-D

Dzi?kujemy za pozytywne komentarze, na pewno z naszej strony du?o to wznosi. Podbudowujecie nasz? psychik? .
Pozdrawiamy Serdecznie

Po screenach widac ze jestescie profesjonalistami jak zobaczylem zapowiedz to az g?os stracilem . Napewno zagram super poprostu . Moja ocenka 10000000000/10:o

Ots mo?e by? super 10/10
Ale jak czyta?em post Gelio i si? dowiedzia?em, ?e walka b?dzie polega?a na rundach to mi si? odechcia?o gra? :curse:
Ju? wole normalny styl walki tibijski...;(
Z skillami fajny pomys?, chocia? z logicznego punktu my?lenia, prosty do zrealizowania :D
A mapa - BRAWA DLA MAPPERA - geniusz i z wyobra?ni? :up:

Ale jak czyta?em post Gelio i si? dowiedzia?em, ?e walka b?dzie polega?a na rundach to mi si? odechcia?o gra? :curse:
Walka nie b?dzie polega?a na ?adnych rundach, mimo i? faktycznie b?dzie si? od tibijskiego stylu dosy? r??ni?.

Ju? wole normalny styl walki tibijski...;(
Walka w ?adnym wypadku nie b?dzie polega?a na rundach :SS! Powiedzia?bym, ?e b?dzie to wygl?da? wr?cz przeciwnie, ale tego dowiecie si? wkr?tce : >!
Komentujcie :P! Ka?dy komentarz jest dla nas zach?t? do dalszej pracy! :)

Wszystko gra :D
Bardzo ladna oprawa graficzna !:]
Mapka Solidnie wykonana :D
Oby tak dalej

9/10 :D

mi te? sie bardzo podoba.
bardzo dobry projekt.
Mapka bardzo dobra i pomys?owa i nawet si? b??d?w nie dopatrzy?em
9/10

Nie narzekajcie na system walki, bo jest miliard lepszy ni? w rl Tibii. U nas b?dziecie mieli ogromny wp?yw na sam przebieg walki, o czym przekonacie si? mo?e ju? za miesi?c :)

mi te? sie bardzo podoba.
bardzo dobry projekt.
Mapka bardzo dobra i pomys?owa i nawet si? b??d?w nie dopatrzy?em
9/10

B??dy dopiero na mapce wyjd? po test servie.
Ludzkie oko nie jest tak doskona?e by wypatrze? wszystkie ma?e drobnostki.
Zbli?a si? kolejny Teaser wi?c warto kom?towac obecny i dawac nam jakie? propozycje? wskaz?wki?
Pozdrawiam Wszystkich eternalkingdoms Team

Pozwol? sobie na zamieszczenie kilku kolejnych screen?w z naszej mapy. Oceniajcie!

screenshot2009051211630.png

640ebae83f1e05d3.jpg

63164202.png

beztytuu10ef4.jpg

No no no pi?knie to wygl?da. Te pierwsze screeny to jak natura pi?knego ?wiata pokazywana w National Geographic. Wida?, ?e bardzo ciekawy pomys? macie i go realizujecie. Ciekaw jestem jak wygl?daj? tereny, kt?rych nam nie pokazujecie, no ale gdyby ca?a mapa taka mia?a by? to zesz?o by to wieczno??. Bardzo ?adnie i z pomys?em :up:

Wszystkie screenshoty widzia?em. Okazuje si? ?e ten 1 nale?y do pojedynkowej pracy Krolma, drugi r?wnie?. Macie ogarni?tych mapper?w, tak?e ?ycz? powodzenia, no i nie zapominajcie o tym temacie!

Bardzo ?adnie!
Mapa jest wprost idealna, mo?na wiedzie? ilu macie mapper?w?

Ocena 10/10

No nic, tylko ?yczy? powodzenia ;] i oczywi?cie dalszego sukcesu :D
Poczekam i zobacze jak to w praktyce wyglada :D

Pozdro dla EK Team

MappingFOR nad map? pracuje siedmiu mapper?w. Bardzo dzi?kujemy za wysokie oceny i mi?e komentarze, niebawem b?dziemy mieli przyjemno?? wyda? drug? cz??? zapowiedzi odkrywaj?c przy tym kolejny r?bek z tajemnic ?wiata Eternal Kingdoms. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Bardzo fajny projekt. Mam nadzieje ?e to wypali bo mam zamiar zagra?. Gratulacje udanej pracy i ?ycz? dalszych sukces?w w tworzeniu map.

Mnie si? nie podoba. Co robi grzyb na ?rodku drogi. Du?o bug?w na wodospadach. Uci?te bordery. Most 3 pi?trowy zdecydowanie wam wyszed? jak jakie? g?wno na trawniku. Ten OTS b?dzie najbardziej g?wniany na otservlist. Powodzenia!!! ?al mi was.

Ocena 1/10

Status
Zamknięty.
Do góry