• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Zapowied?] Pojedynek wszechczas?w #2! Hanzo kontra Shikate!

Status
Zamknięty.

Shikate

Nie przejdziesz!
Czy przegl?daj?c pojedynki nigdy nie mog?e? trafi? na prawdziw?, wyr?wnan? rywalizacj? na wysokim poziomie? Czy nudzi?a Ci si? ju? rywalizacja przeci?tnych os?b? A mo?e uwa?a?e?, ?e dobrzy graficy zbyt rzadko konkuruj? mi?dzy sob?, a je?li ju?, to tylko w jednym przedmiocie? Ten temat to zmieni! Oto nadszed? czas na drugi pojedynek wszechczas?w: Hanzo kontra Shikate!

Link do wcze?niejszego pojedynku: Klik

Tematem pojedynku jest Mag Elektryczno?ci, a ponadto czar tego? ?ywio?u. Dodatkowo ka?dy z nas wykona animacj? podczas wykonywania czaru.

Czas wykonania pracy jest do ko?ca lutego, ale mo?liwe, ?e przyspieszymy nieco ten pojedynek. Ju? wkr?tce uka?e si? nowy temat, tym razem z pracami!

Zapraszamy :)

EDIT: prace wystawione: http://tibia.net.pl/threads/552513-...dynek-wszechczas%F3w-2!?p=1529526#post1529526

Our partners and their custom servers:

Odp: [Zapowied?] Pojedynek wszechczas?w #2! Hanzo kontra Shikate!

Haha, nawet nie wiedzia?em, ?e to zapowiedzia?e?. Dodam, ?e to b?dzie znacznie (znacznie) bardziej popisowy pojedynek od poprzedniego.

czekam z niecierpliwoscia, licze na wyrownana walke ;)

wida? po awatarze, ?e hanzo to expert graficzny, oby wi?cej takich uczciwych pojedynk?w. czekamy!

Mia?em okazj? zobaczy? szkic Shikate i jestem pod ogromnym wra?eniem. Czekam na wynik pojedynku z niecierpliwo?ci?, gdy? to b?dzie najlepsze przedstawienie w dziejach tego portalu.

A ja ze swojej strony widzia?em szkic Hanza jest na prawd? ?wietny. My?l?, ?e obydwoje s? ?wietnymi grafikami wi?c b?dzie to trudny wyb?r! :)

Powodzenia!

Dzisiaj zobaczy?em kilka prac Shikate i czekam na ten pojedynek z niecierpliwo?ci?, ch?opak trzyma poziom.

Ja tak?e ch?tnie zobacz? wyniki pojedynku ;-)
Z tego co widz? poziom jest bardzo wysoki.

Hanzo jak i Shikate s? na bardzo du?ym poziomie je?li chodzi o pixel-art. Mam nadzieje, ?e pojedynek b?dzie wyr?wanany a tak?e, ?e ich prace powal? wszystkich na kolana.

Pozdrawiam xKrysteKx!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom