• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[Zapowied?] Terania RpG

Status
Zamknięty.
Odp: [Zapowied?] Terania RpG

Eldiane ile quest?w gdzie nie chodzi o p?j?cie zabicie potwor?w i wzi?cie nagrody ze skrzynki jest aktualnie na ots?

@Kingdomage
Morda psie id? na ten sw?j ultra mega zajebisty EK...ja na pewno nie wbije-.- Co to tam b?dzie za gra jak was tam w zespole jest 10-tysi?cy i co ka?dy dostanie goda/cma/gma czy tam huj wie kogo(mo?e wymy?licie now? range "Next Noob":D:D) Co do sms shopu tutaj nie b?dzie tak jak na EK ,?e softy w sklepie...tutaj ma by? pacc ,oraz ewentualnie kamyki do ulepszania. i nie pierdol ,?e 999999z? do krega p?jdzie jak patrz:
1 osoba - 1,22(bior? 1/3 z sms shopu)
1 osoba na miesi?c - 4,88
100 os?b - 488z?
Dedyk kosztuje 370 wi?c b?d? mieli naprawd? du?e zyski...50z? na g?ow?...WoW!
I masz szczescie ze nie bedzie Cie na EK, a jak kiedys skojarze nicki w tego forum to sobie i tak za dlugo nie pogracie i ja wam to zalatwie. Tam przynajmniej ekipa sklada sie z ludzi, ktorzy wiedza co robia i co pisza xD
Co do zarobkow to moze na tym otsie tyle wyniosa bo wszyscy sie zorientuja ze ten ots to kupa a wiem ze na dobrych otsach dochod wynosi ~5k z? z czego na wydatki idzie mo?e 800z? to wiesz.... Jedyne co moze przyciagnac ludzi na tego otsa to exp >10 bo low rate odstrasza noobzow a high rate to jak lep na muchy
PS: wole grac na servie z 10 ogarnietymi GM'ami niz z 2 kretynami ;]

No Kregox Elder,ja i reszta nie mo?emy si? doczeka? kiedy on wystartuje ; D PozdRooo i ko?cz szybko.

Questow bez skrzynek z nagrodami jest ok 20 , nie wszystkie sa jeszcze wcielone w zycie ;)

niektorzy mowia, ze server jest tak duzy, ze tylko 5 expowisk bedzie znajomych graczom, inni mowia, ze niezla robota, ajakie jest moje stanowisko?
jest takie:
Otuz ja mysle, ze duzo sie napracowales. Ale tez uwazam, ze jak ktos widzi mowe, nieznajome, to se mysli, albo zeby wyjsc z servera, albo zwiedzic. Lecz wiekszosc graczy woli wyjsc. A ja mysle zeby zrobic tak:
1. Zrobic pare miast z mapa znana przez duzo ilosc graczy, np.:
-yur+armoni+evo polacza wielu graczy, ale przerub te miasta, zeby niebylo, ze nic nie robisz.
2. Zrob pare miast wlasnych wtedy, zeby nie bylo, ze tylko ctrl+c,ctrl+v.
3. Oznajmij graczom, ktore miasto jest podobne do jakiego, np.:
-yur=XXX(jakas nazwa), evo=YYY(jakas nazwa),
4. oznajmij graczom, ktore miasta sa calkiem nowe.
5. wstaw potworki na mapie, proporcjonalnie, do tych, co wystepuja tam normalnie, np.: na poludnie od yura sa trole i minosy na wysokiej formacji skalnej.
5. Tera gracze wiedza, gdzie sa ich ulubione miejscowki, gdzie expic, a jak chca zwiedzic cos nowego, to tez wiedza gdzie to jest.
http://tibia.net.pl/dyskusja-ogolna-ot/58178-twoja-ulubiona-mapa.html
tutaj masz najwyzej oceniane mapy WYBIERZ TE co maja najwiecej pkt i zrub super mape
http://otmapping.pl/
to dobra strona do nauki mapowania
pzdr

A Ty se kpisz? Yourka?evo? i mo?e jeszcze exp 999x b?dzie pasowa?^^Je?eli chcesz jakie? marne przer?bki to wyjd? i nie wracaj-.-
Po drugie co TY uczysz krega co on ma robi? ,pokazujesz mu linki a poco? Chyba wie co robi jak wygra? konkursy maperskie na Tnecie?
Poda?e? link do dzia?u "Ulubiona mapa" ale nie doda?e? ,?e 90% graczy ,kt?rzy si? tam wypowiadali to nooby kt?re lubi? evo map z 9999999x exp.
Powt?rz? jeszcze raz chcesz byle jak? sk?adank? to id? na otsy prowadzone przez noob?w^^

Pozdro.

wlasnie zapomnialem dodac, ze najlepszy exp to 5-10x
jesli ktos chce byc dobrym hosterem to musisz uwzglednic nooby, oni tez maja prawo grac.
exp musi byc szybki, ale bez przesady. mysle, ze 20x to juz duzo
aja chce tylko, zeby tylko wzorowal sie na miastach i terenach.
Bo zwykle nowi gracze padaja na nowych potworach, bo niewiedza co gdzie jest.
Zeby chociaz odgrodzic jakimis drzwiami, zeby gracze nie padali, bo to ich zwykle wnerwia. Jesli ktos dobrze poloczy najlepsze fragmenty roznych map i zrobi z nim super mape - na takim otsie beda grac wszyscy.
A Ty se kpisz?
-nie
Yourka?evo?
-tak, tak
Po drugie co TY uczysz krega co on ma robi? ,pokazujesz mu linki a poco? Chyba wie co robi jak wygra? konkursy maperskie na Tnecie?
-tu nie chodzi o to czy ktos bdb mapuje, ale zeby zrobic otsa, trzeba nie dobrze umieszczac itemy od 100 do 9000+ na mApie, a znac graczy i wiedziec co zrobic, zeby im pomuc.
Poda?e? link do dzia?u "Ulubiona mapa" ale nie doda?e? ,?e 90% graczy ,kt?rzy si? tam wypowiadali to nooby kt?re lubi? evo map z 9999999x exp.
-nooby tez maja prawo grac.
Powt?rz? jeszcze raz chcesz byle jak? sk?adank? to id? na otsy prowadzone przez noob?w^^
-wlasnie na noob otsach nic nie ma przerobionego, chyba sie nie znasz wogole na otsach

kazdy ma prawo grac, po to wprowadzilem zaostrzony regulamin dla low lv, niestety jak ktos idzie bez Manapotionow czy czegos na Draga to nik nic nie poradzi...

i uwazam ze lepiej grac na czyms nowym ciekawym niz na starym i nudnym

P.s

Jezeli wszystko pojdzie dobrze to dzisiaj otworzymy Server PvP-Enfo ;)))) ale to zalezy wszystko od skryptera czy uda mu sie ogarnac silnik na komputerze dziewczyny ^..^

szkoda, ze wiekszosc graczy to nooby, a jak noob widzi cos nowego to wychodzi..

Nie wiem z jakimi ty graczami miales do czynienia ;] ale ja przewaznie sie kumplowalem z elita ots'a gdyz zawsze bylem w pierwszej 5 best lv wiec nie znam" nizin " tibijskiego swiata.

Nie wiem z jakimi ty graczami miales do czynienia ;] ale ja przewaznie sie kumplowalem z elita ots'a gdyz zawsze bylem w pierwszej 5 best lv wiec nie znam" nizin " tibijskiego swiata.
gralem chyba na 1/3 otsow, gralem i na x999 i na 2x, wiec mialem doczynienia z wieloma graczami, glownie na duzym expie sa nooby, ale na malym expie i to w pierwszej 2 servera spotkalem nooba. pamietam dobrze, server dzielil sie na 2 rzadzace gildie, moja i takiego noobka, ktory atakowal i wyzywal czlonkow mojej.
chcialem sie z nim zjednoczyc i on tez, ale jak sie dowiedzialem, ze on robi co robi, zaprzestalem. to byl server exp ok.20x (zeby nie bylo ze to noob ots)
Widzisz ja bylem zawsze hlvl na otsach i docenialem wszystkich, i zwykle bylo ze hlvle, ktore widzialem to nooby, a takie srednie lvle byli normalni

Na kolvlo pvp nie jestes w best 5 ani nawet 10 no ale nic. (miales mape robic a nie na kovlori grac jestes online...)
Olgier ogarnij sie to ma byc dobry ots a nie jakas skladanka:curse:

Ostatnia edycja:

szkoda, ze wiekszosc graczy to nooby, a jak noob widzi cos nowego to wychodzi..
to maja pecha :) niech sobie da na te swoje stare, nudne evo,armoni x999

wlasnie zapomnialem dodac, ze najlepszy exp to 5-10x
Ale to jest tylko twoje zdanie :) niektorzy moze wola grac na exp x1 tylko z przerobiona mapka,broniami itp itd. a inni na x999 wiec widzisz... kregox zrobil najlepiej :) x3 to wg. mnie najlepszy rate.

jesli ktos chce byc dobrym hosterem to musisz uwzglednic nooby, oni tez maja prawo grac.
nikt im nie zakazuje. graja jesli chca, jesli nie to nie. Nikt ich nie zmusza.

exp musi byc szybki, ale bez przesady. mysle, ze 20x to juz duzo
aja chce tylko, zeby tylko wzorowal sie na miastach i terenach.
Bo zwykle nowi gracze padaja na nowych potworach, bo niewiedza co gdzie jest.
Zato wielu graczom podoba sie odkrywanie "tajemnic" calkiem nowej, nie znanej mapy, ktora wydaje sie byc bardzo ciekawa :)

Zeby chociaz odgrodzic jakimis drzwiami, zeby gracze nie padali, bo to ich zwykle wnerwia. Jesli ktos dobrze poloczy najlepsze fragmenty roznych map i zrobi z nim super mape - na takim otsie beda grac wszyscy.

jak juz wspomnialem @wyzej dobrze jest jak ma swoja, calkiem nowa i nie powtarzalna mapke. Co do drzwi, drzew,scian itp... tak najczesciej zrobione sa expowiska na noob ots . .. ( nie liczac pewnych map z pewnymi zamkami, w ktorych sa klatki lub cos a w nich potworki )

odemnie to koniec :) tylko czekam juz na start i skladamy ekipke do zwiedzania i na hunty ;d

pozdro.

Heh .
Na kovlori Pvp swojego czasu bylem 2 na servie ;] wiec wiem co mowie ;), po 2 pozyczylem wczoraj Kregoxa znajomemu po 3 ja gralem na lov rate expie , niedawno zaczalem grac 4fun na duzych ale oficjalnie wole do 5x

Kregox wiesz co mnie rozwali?o ;d ? te outfity ?e czeba je zdobywa? ;]
B?de na 100% gra? tylko no czekam na tego dedyka i czkeam ;P

kingdomage - haha o kurwa ale tepy jestes chlopie... jestem pupilkiem bo sie pytam? jeszcze... 200 playerow i 1000zeta ? chlopie jestes taki tepy ze az mi zal dupe zciska... w sms shopie bedzie tylko pacc cymbale... i jak bys przeczytal kilka postow wyzej to bys sie dowiedzial ze sms kosztuje jakas tam nieduza kwote a Eldiane ma z tego 40% czy tam 60%
wiec wez nie pierdol

Ziomek ty faktycznie powiem a sporo powiem bo jest co komentowa? haha:
Elidiane Przesta? mu p?aci? za podlizywanie si? haha umie tylko kln?? haha twoj zyciorys wypisz wymaluj ^^ :
Szko?a : Wy?sza szko?a gotowania na parze
Wykrzsta?cenie : Brak
Uko?czone Szko?y : Wy?sz szko?a ?opatologi
J?zyk : Brak. Nie?le klnie i wyzywa wszystkich.(Analfabetyzm)

Po drugie nie pierdole bo szkoda mi ?ycie marnowa?
Po 3 jak ju? gadam to prawde gadam mam kontakt z wieloma hosterami ka?dy Ci powie jakie s? zarobki wystarczy si? trafi 3 kolesi (Bill Gats?w) Co maj? po 1000 z? na kom a wie? mi takich nie brakuje i Hosterek k?pie si? w mleczku.
Po 4 My?lisz ?e kto? zrobi Ci teraz ots za free ? Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy ile to roboty. Jak na taki ?yciorys to umys? 5 latka masz nie oszukujmy si? :>
Po 5 : Mam konto w dotpay jak ju? wspomina?em tworzy?em wczesniej ots :> Z smsa za 3.66 mam 1z? 23 gr
Ju? widze ten tylko pacc -.- Teraz praktycznie wszystkie serwery s? for free , tu wypadnie z jakim? pacc za sms bd grali tylko u?ytkownicy kilku for?w haha Nie znaci? si? na robieniu ots to nie r?bcie Pozdro... Amatorzy hahaha

Eldiane, je?eli postanowisz co? napisa?, to postaraj si? to kilka razy przemy?le? i dobrze posk?adaj zdania, doceniam Tw?j trud w?o?ony w tego OTSa, bo to nie lada wyczyn zrobi? tak? map?... Rozumiem te?, ?e wiele os?b mo?e Ci? denerwowa? pytaniami:
Masz ju? dedyka kupionego?
itd. , ale postaraj si? odpowiada? na r?wnym poziomie ;]
Kingdomage i reszta, nie ukrywajmy, ?e teraz wi?kszo?? OTS?w jest tworzona (r?wnie? te najlepsze) aby po prostu zarobi? sporo pieni?dzy. Zapewne i tutaj pieni?dzy b?dzie du?o wi?cej ni? na op?at? serwera dedykowanego, zaraz kto? napisze, ?e to nieprawda i nie mam racji, bo sms/pacc shop b?d? tylko po to, aby utrzyma? dedyka, ale to bzdura...
Je?eli chcecie stworzy? prawdziwy klimat RPG, to pacc za sms to bardzo dobry pomys?, poniewa? tu nie chodzi o czary czy inne duperele, chodzi o to, i? pacc daj? dost?p do ?wietnych expowisk i ciekawych lokacji, to jest ca?e sedno, a nie jakie? super wyposa?enie w sms shopie... Exp jak wiadomo powinien by? niski, ale to ju? jest ustalone.
Odno?nie graczy - Tu nie chodzi, aby zadba? o "noob?w" i u?atwi? im gr?, owszem mo?na zrobi? np. fansite OTSa, na kt?rym umie?ci si? opis expowisk i teren?w na mapie oraz opis przej?cia quest?w itd...Po prostu, je?eli OTS jest porz?dny, to gracze zawsze si? znajd?. Nie ma wp?ywu, czy exp b?dzie stages x120, czy sta?y x5, g??wnie chodzi o samego OTSa oraz kultur? graczy (GM?w), wp?ywaj? na to te? inne czynniki, ale o tym pewnie wiecie ;]
To chyba tyle, osobi?cie sam robi? swojego OTSa, ale Terania ma szans? odnie?? wielki sukces (nie wymy?lajmy, oczywi?cie chodzi o pieni?dze...)
?ycz? powodzenia ;]

Niestety pa?sta musze rozczarowac ale Projekt TeraniaRpg ktory zalozylem z moim przyjacielem (Skrypterem/ProgramistaPhp/Skrypter C++) jest stworzony 4fun a nie dla kasy, nigdy nie myslalem aby czerpac z tego servera mega korzysci, zawsze powiadamy aby sie na dedyka chociaz zwrocilo i bedziemy szczesliwi ;]

Gdybym chcial zrobic server pod kase to bym wbudowal mase itemkow ktore musialy by byc kupowane aby grac ale tak nie robimy:)

Pozdrawiam Kregox / Dobranoc :)

Kingdomage- tyle ci powiem PIERDOL SIE przeklinam? i dobrze... przeklinam bo denerwuja mnie takie tepe dzieci co mysla ze sa super inteligetne i zajebiscie zabawne... Faaktycznie... jestem analfabeta... ;/ Taki masz leb ze szkoda gadac... I ze ja nieby podlizuje sie eldiane?... zalosne...

Kolejna czesc zmian na serverze Terania. // W?asnie koncze kontynent Rook Facc
1.JPG

// EDIT

I TO JEST WLASNIE STYL DO GRANIA ;] , wielka roznica niz do Showoff

Status
Zamknięty.
Back
Do góry