Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I masz szczescie ze nie bedzie Cie na EK, a jak kiedys skojarze nicki w tego forum to sobie i tak za dlugo nie pogracie i ja wam to zalatwie. Tam przynajmniej ekipa sklada sie z ludzi, ktorzy wiedza co robia i co pisza xD@Kingdomage
Morda psie id? na ten sw?j ultra mega zajebisty EK...ja na pewno nie wbije-.- Co to tam b?dzie za gra jak was tam w zespole jest 10-tysi?cy i co ka?dy dostanie goda/cma/gma czy tam huj wie kogo(mo?e wymy?licie now? range "Next Noob") Co do sms shopu tutaj nie b?dzie tak jak na EK ,?e softy w sklepie...tutaj ma by? pacc ,oraz ewentualnie kamyki do ulepszania. i nie pierdol ,?e 999999z? do krega p?jdzie jak patrz:
1 osoba - 1,22(bior? 1/3 z sms shopu)
1 osoba na miesi?c - 4,88
100 os?b - 488z?
Dedyk kosztuje 370 wi?c b?d? mieli naprawd? du?e zyski...50z? na g?ow?...WoW!

))) ale to zalezy wszystko od skryptera czy uda mu sie ogarnac silnik na komputerze dziewczyny ^..^gralem chyba na 1/3 otsow, gralem i na x999 i na 2x, wiec mialem doczynienia z wieloma graczami, glownie na duzym expie sa nooby, ale na malym expie i to w pierwszej 2 servera spotkalem nooba. pamietam dobrze, server dzielil sie na 2 rzadzace gildie, moja i takiego noobka, ktory atakowal i wyzywal czlonkow mojej.Nie wiem z jakimi ty graczami miales do czynienia ;] ale ja przewaznie sie kumplowalem z elita ots'a gdyz zawsze bylem w pierwszej 5 best lv wiec nie znam" nizin " tibijskiego swiata.
to maja pechaszkoda, ze wiekszosc graczy to nooby, a jak noob widzi cos nowego to wychodzi..
niech sobie da na te swoje stare, nudne evo,armoni x999Ale to jest tylko twoje zdaniewlasnie zapomnialem dodac, ze najlepszy exp to 5-10x
niektorzy moze wola grac na exp x1 tylko z przerobiona mapka,broniami itp itd. a inni na x999 wiec widzisz... kregox zrobil najlepiej
x3 to wg. mnie najlepszy rate.nikt im nie zakazuje. graja jesli chca, jesli nie to nie. Nikt ich nie zmusza.jesli ktos chce byc dobrym hosterem to musisz uwzglednic nooby, oni tez maja prawo grac.
Zato wielu graczom podoba sie odkrywanie "tajemnic" calkiem nowej, nie znanej mapy, ktora wydaje sie byc bardzo ciekawaexp musi byc szybki, ale bez przesady. mysle, ze 20x to juz duzo
aja chce tylko, zeby tylko wzorowal sie na miastach i terenach.
Bo zwykle nowi gracze padaja na nowych potworach, bo niewiedza co gdzie jest.

Zeby chociaz odgrodzic jakimis drzwiami, zeby gracze nie padali, bo to ich zwykle wnerwia. Jesli ktos dobrze poloczy najlepsze fragmenty roznych map i zrobi z nim super mape - na takim otsie beda grac wszyscy.
tylko czekam juz na start i skladamy ekipke do zwiedzania i na hunty ;d
, po 2 pozyczylem wczoraj Kregoxa znajomemu po 3 ja gralem na lov rate expie , niedawno zaczalem grac 4fun na duzych ale oficjalnie wole do 5xkingdomage - haha o kurwa ale tepy jestes chlopie... jestem pupilkiem bo sie pytam? jeszcze... 200 playerow i 1000zeta ? chlopie jestes taki tepy ze az mi zal dupe zciska... w sms shopie bedzie tylko pacc cymbale... i jak bys przeczytal kilka postow wyzej to bys sie dowiedzial ze sms kosztuje jakas tam nieduza kwote a Eldiane ma z tego 40% czy tam 60%
wiec wez nie pierdol
Kiedy start?
itd. , ale postaraj si? odpowiada? na r?wnym poziomie ;]Masz ju? dedyka kupionego?