[Zapowied?] Terania RpG

Status
Zamknięty.
Odp: [Zapowied?] Terania RpG

NOOOOOOOOOOOOOO nareszcie co? si? zaczyna dzia? noto powoli musze qmpli zbierac z innych ots zeby grali Tu :)

Forum servera :
~~Terania.xaa.pl~~

Testuje po raz 1000.... balansacje ;)

Wszystko ok, ale te itemy... Moglibyscie zatrudnic jakiegos profesjonalnego grafika ktory by robil swoje a nie sciagal z neta ;).

Ps: Na kompie mam takie same grafiki ;]

a, czy sa tu trainery? czy trzeba skillac na zwyklych monsterach? ;/

Szczerze mowiac nie chce robic grafik bo pobra tibia.spr i wziasc je na swoj ots to rzaden problem... a 1 taka grafika to mase roboty wole zajac sie powazniejszymi sprawami ;).

Patrz bo kto? b?dzie czeka? 7minut na zrespienie si? draga.
Powo.

Jak sie siedzi na pojedynczym respawnie to tak jest na rl przy kanionie kazzordon sam czekalem kiedys ok 15 min. Gdy biegasz po lokacji w ktorej jest 20 dragow to napewno beda ci sie respic. Nie mam zamiaru doprowadzic do sytuacji gdy bedzie konieczny restart kont.

DLA TYCH KTORZY NIE POTRAFIA CZYTAC .

NA TERANIA RPG NIGDY NIE BEDZIE RESTARTU KONT. DLATEGO
EXP .~~ SA TAKIE MALE

// EDIT

PROSZE MODERATORA O PRZENIESIENEI TEGO TEMATU DO DZIALU SERVER'Y
Bardzo mi na tym zalezy gdyz server ma dzieki forum olbrzymia reklame a liczba 19k wyswietlen przyciaga uwage graczy.

P.s
Prosze rowniez o Zmiane tematu na TeraniaRpg 8.4
Forum.
Terania.xaa.pl | Prosze o rejestracje
Z G?ry dziekuje.

Ostatnia edycja:

Ulala... ;D Podczas mojej nieobecnosci (ban;() Widze ze sie w ch?j rozwnielo wszystko...
Nawet nie przypuszczalem ze zajdzie to az tak daleko a tym bardziej ze bedzie prawie dokladna data otwarcia...

Muhah ;] Mamy juz ip

Terania.pl do 13-5 powinnismy juz miec server online jak wszystko dobrze pojdzie

// Edit
Jeszcze acc nie jest skonfigurowany na dedyku

Zapraszam na forum.
Terania.xaa.pl
Dzia? >> Poradniki

Mam nadzieje ze dzisiaj bedziemy mogli wejsc na tego cuudo-serva ;]

?.? juz zrobilem sobie konto ;D oczywiscie na terania.pl ... jak by co ;]] Kuba Wedrowycz - Paladin :D

Kurdee...; / moza zrobic konto ale sie nie mozna zalogowac... "you character could be not loadet" ;/

~~REFRESH~~ Wtf?;/ nikt nic nie napisze?... juz mialem nadzieje ze serv dzisiaj ruszy ;(

Ostatnia edycja:

Co za ?al. hahaha!!
Start nie powi?d? si?. Nawet skonfigurowa? acc-makera nie potrafi? a za otsa si? bior?. W dodatku jeste?cie ruskie dzieci i korzystacie z nulla vB.
Polecia? raport, ciekawe kiedy si? wami zajm?. buahaha/ nawet mi was nie ?al.
Id?cie si? lepiej leczy? ;]

Wczoraj pisaliscie ze o 10-11 dzis ze 13-15 a teraz nagle bug w acc-u :mad:

Jutro powinno by? ok, niebawem wam poinformujemy.

Dla nieswiadomych.... SERVER ONLINE !!
TERANIA.pl

KLIENT

Terania.xaa.pl >> Dzia? "INNE"

Niestety zawiod?em si? troche na tym otsie ... niby mape robi? tyle czasu a ma strasznie wiele bug?w i niedoci?gni?? , spodziewa?em si? czego? znacznie lepszego .

Przypominam ze jestem sam jako mapper i mam prawo sie pomylic , lecz siedze 24 h na kompie i wszystko naprawiam ;).

Tyle czekali?my na wielkie otwarcie a tutaj Off ;( B?dziemy czeka?

Pozdrawiam.

Czy?by wielki server mia? problemy ;) od samego pocz?tku co? wam nie idzie z tym servem .. w pierwszy dzien ju? klapa .. potem masa bug?w i nagle next bug gdzie skille lec? jak szalone ... skoro robi?e? tego otsa 3lata to moze jeszcze 3 potrzebujesz na doci?gniecie go do ca?o?ci ;) pozdrawiam =)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry