-Tibia 8.60 Zapowiedz Encoria.pl ! Hight EXP ! Tiberia Nowy Swiat 8.60 !

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowiedz Encoria.pl ! Hight EXP ! Tiberia Nowy Swiat 8.60 !

W?asny system bez addon dolla, brzmi naprawd? interesuj?co.
Na pewno wbij?! :D

Od?wie?am i za checam do czekania na start !!

a kiedy ogarniesz stronke, bo to tez wazna rzecz, musi byc wszystko profesjonalnie zebys mial 300 ludzi na start

Szczerze m?wi?c server prezentuje sie bardzo dobrze pod wzgl?dem mapy ;)

Stronka w trakcie budowy unikalna
I spokojnie na tiberi gra?o 700 os?b wiec wiem :) co trzeba dobrze zrobi? .

Oby start by? jak najszybciej bo ju? si? nie mog? doczeka? ; D
Jeszcze w maju dacie rade stronk? zrobi? prawda? ;]
pozdrawiam i polecam czeka? na start!

Stronka My?l? ze ju? b?dzie aktywna 28-29 Maja 7-10 Dni Przed startem .
Narazie jest w trakcie robienia bo b?dzie w?asna .
A tutaj macie trailer nie doko?czonej jeszcze stronki :)
PS: Stronka og?lnie 40 % Done . jak sko?czymy prac? nad ni? dam zdj?ciem jak strona b?dzie wygl?da? .
PVmivulayout%20-%20morrow.jpg

ja mam nadzieje ze tylko pisze ze max osob na serwerze to 100, bo jak to jest kupiony serwer w hostingu typu nicehost, ze na sloty sie kupuje, to powodzenia, mam nadzieje ze jest inaczej

#up
?mieszny jeste?.
Te 100 jest tylko przyk?adow? liczb?. :P
Zapewne na acc makerze uka?e si? liczba 1000[ew. wi?cej].

Spokojnie...na pewno b?dzie mo?liwo?? grania nawet 1k graczy ;d
I ja w to wierz?,?e nawet b?dzie w granicach 500-1000 :)
Bo to jest ots na kt?ry TRZEBA WBI?! :]
A co do strony to mi si? podoba

@Pan Up Napisa?
Kr?tko i na Temat :)
Ja si? ju? nie mog? doczeka? startu bo to najlepszy ots bedzie tego roku ja tak sadz? 4FUN. powiecie co tam jeszcze b?dziecie nowego dodawa? bo ciekawy jestem ?

@Pan Up Napisa?
Kr?tko i na Temat :)
Ja si? ju? nie mog? doczeka? startu bo to najlepszy ots bedzie tego roku ja tak sadz? 4FUN. powiecie co tam jeszcze b?dziecie nowego dodawa? bo ciekawy jestem ?

Ciekawo?? to pierwszy stopien do piek?a ale prosz? bardzo dla Cierpliwych troch? Screen?w !!

Screen !

2h5496t.jpg

20jjl7c.jpg

2nqgp42.jpg

2zsb4g5.jpg

35n38k8.jpg

2ypna82.jpg

2vcj6zd.jpg

Wi?cej Screen?w Wkr?tce

Ostatnia edycja:

kiedy start?

Start Jeszcze Kiedy Dok?adnie Nie wiadomo ale my?l? ze 08 lub 10 czerwca .

Wcze?niej pisa?o 22-26.05 ... teraz pisze 02-08.06 , wi?c w tym roku ruszy czy nie jak tak przek?adacie ?
a co do ots'a nie wiem czy zbytnio to legalne kopiowa? jego atuty z tiberi, chyba ?e Koob udost?pni? wam projekt...
Je?eli tak to ots jest naprawd? ciekawy proponuje doda? nowe spell'e poniewa? kopia z 5% zmian? (Update'm) nie jest zbytnio ciekawe poniewa? ten ots mapa ( oraz skrypty ) tiberi sam z siebie jest mega... Proponuje urozmaici? spell'e , doda? nowe fascynuj?ce questy , jak r?wnie? wi?cej respan?w np ( z hades'em ) jak na tiberi b?d? rozwin?? ten w?tek :). Ale miejmy nadzieje ?e do ko?ca grudnia ten serwer wypali ( tego roku ). Co do strony tak? stron? z skryptami oraz grafik? ( full website) zrobi? ci w maxxx 2 dni , wi?c nie wiem w czym tu problem jest jak jest tak d?ugo robiona... ,ale pozdrawiam mam nadziej? ?e to nie kolejny pomys? Songa 13 letniego dzieciaka donate.

Ja Jestem Administratorem Tiberi :)
Wiec chyba Nie musz? mie? pozwolenia ;) ale koob wie o projekcie
Autorem Tiberi Jest Koob And Songo .

PS : co do daty startu napisane tam by?o ze nie wiadoma jest data ale my?l? ze start b?dzie 08-10 czerwca .

Dodane zosta?o nie dawno System Mount , PVPE Island . oraz du?o wi?cej ssy na g?rze ale jeszcze nie d?ugo rzuc? paczk? .

Czyli na to wychodzi ?e jeste? songo i zn?w nic nie b?dziesz pomaga? graczy chyba ?e b?dziesz dawa? chary , lvl , itemy za do?adowania i spiepszasz tym gr? :)
Ale i tak zerkne na tiberie jako sta?y gracz ;)

Czyli na to wychodzi ?e jeste? songo i zn?w nic nie b?dziesz pomaga? graczy chyba ?e b?dziesz dawa? chary , lvl , itemy za do?adowania i spiepszasz tym gr? :)
Ale i tak zerkne na tiberie jako sta?y gracz ;)

Nie wa?ne kto ja jestem wa?ne ze ja robi? to po pierwsze po drugie na tiberi nigdy lvl nie by? sprzedany jak chcesz to ci dam logi z 2009 jak tiberia powsta?a i si? zdziwisz bo piszesz jakie? nie stworzone rzeczy a tak naprawd? nic na ten temat nie wiesz , co do char?w to by?y sprzedawane jak W?a?ciciel chara chcia? sprzeda? i sam to zaoferowa? to wtedy mu nie raz pomagali?my , a co do items za do?adowania tak robione by?o tak bo nie ma nic za darmo a ze ja nie jestem materialista to do?adowania mia?em tylko nie raz z tego otsa a z sms shop?w zysk?w 0 tak jak i my?l? czy na Encorie doda? sms shop czy w og?le nie dodawa? bo to serwer robiony jest dla graczy a nie dla zysku .
A wiec najpierw si? dowiedz a potem pisz .

PS: Ja nie jestem od pomagania gracza tylko od tego sa tutorzy i helperzy ja nie mog? pisa? z 100 osobami na raz poniewa? robotem nie jestem . I jeszcze jedno Naucz si? czyta? ze zrozumieniem .

Otsik zajebisty, widze to po screenach.

Ale nie wiem dlaczego str mi nie dzia?a. Wam dzia?a??

Radze zrobi? wam generowanie si? account numer bo wam wypierdole po?owe postaci z otsa. ;) Co? jak na narvi przy robieniu postaci, ?e account si? sam generuje.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry