-Tibia 8.60 Zapowiedz Encoria.pl ! Hight EXP ! Tiberia Nowy Swiat 8.60 !

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowiedz Encoria.pl ! Hight EXP ! Tiberia Nowy Swiat 8.60 !

@up
To czekamy... :)

Z Tiberi? nic takiego si? nie sta?o :D

@temat
Noo Songo powiem, ?e nieco zdziwi?e? mnie, widz? nie jest a? tak ?le jak my?la?em :D

Temat zosta? wyczyszczony z post?w prowadz?cych tylko do bezsensownej k??tni oraz wyzwisk. Autorzy kilku z usuni?tych post?w zostali r?wnie? odpowiednio "nagrodzeni". Z dalszymi tego typu postami b?d? post?powa? tak samo. Wolno tutaj wyrazi? swoj? opini? na temat servera i jego tw?rcy, jednak wszystko nale?y poprze? sensownymi argumentami. Obelgi do niczego nie prowadz?, prosz? o zachowanie kultury i raportowanie niepoprawnych post?w.

Pozdrawiam, Marolz.

geR68Blayout%20-%20morrow.jpg

Aktualny wygl?d strony.
Jak wida? jest prawie uko?czona.

ps.
Do wszystkich starych hejter?w Tiberii.
Ten OTS nie tylko wnosi wiele nowych skrypt?w, system?w, event?w etc. do starego datapacka Tiberii.
Ale tak?e now? kadr?, kt?ra napewno was nie zawiedzie.

No Rabbcio ?adnie stron? zrobi?e? :)
Nie wiem czy mnie pami?tasz - tutaj Frost ;P

A co do serwera - naprawd? wart polecenia znajomym i zagrania. Sam ju? nie gram w Tibie (czy to na OTS czy RL), ale jak znajd? wolny czas to na pewno wejd?.

Ots bardzo dobry polecam na 100%
no i czekam na start

Kolejny nudny evo 4fun. Zbyt du?y exp, quest?w sporo, mapka dopracowana, ale ma?o detaliczna. Gra?em na Tiberii, ale nie zach?ci?a mnie do dalszej gry.

Ots Tiberia stoi 4 lata juz bez resetu i ci?g?e po 150-250 Online . wiadomo ze przy starcie by?o wi?cej Os?b online :) i jak tyle os?b przez tyle lat gra to nie sadz? ze ots jest nudny . Jest bardzo du?o quest?w dopracowanych , na mapce detale poprawili?my i na Encori ca?kiem inaczej si? b?dzie gra? ni? na tiberi wiec oce? jak zagrasz ; ) a nie po jakim? tam twoim stwierdzeniu z przed kilku lat ;p

I jeszcze ci powiem Czemu si? b?dzie inaczej gra?

# Nowe Balans Lepszy
# Nowe Questy Zaawansowane
# Nowe Eventy Unikatowe gdzie nigdzie nie znajdziesz tylko na Encori
# Nowy System Walut Encoria Cent.
# Nowy System Mount
# Nowe Czary
# Nowe Profesje .
# Inne Ca?kiem Items
# Nowe Walory Gry .
# Oraz Bardzo przerobiona Mapka
--------------------------------------

Ps : Exp jest mniejszy o 5x ni? na tiberii

Nie D?ugo Nowe Screeny z Naszych Prac :)

Kolejna tiberiia na kt?rej zagra na start 500 os?b a po dw?ch dniach 60...

Co ty gosciu wog?le gadasz jak na tiberi po dw?ch dniach 60 os?b ty wog?le przeczyta?e? to co napisa?e? ?
jak przez dobre 3 lata gra?o 300+ graczy . I nie gadaj tu g?upot ja nie wiesz .

kurwa start mial byc w okolicach 27 maja, a nie 10 czerwca, a ty podobno zmieniles cala mape itp, to czemu na screenach jest wszystko prawie identyczne jak na tiberi, tylko zmiana podlogi/scian, i dodanie kilku rzeczy, najpierw ogarnij to, bo jak bedzie to kopia tiberi to ci wejdzie 300 osob, i po 2 dniach bedzie 30, wiec przemysl to co robisz

@up
Nawet jakby to by?a 100% tiberia nie zmieniona ani troch?, to wesz?oby i gra?o wi?cej os?b ni? teraz na tiberii :D

Nie widzia?e? to nie komentuj . dzisiaj takie mini testy zrobi?em Encoria od tiberi si? r?zni w 70% wiec nie wiem co ty tutaj piszesz za farmazony :)

Nie d?ugo wrzuce dawke SS :)

Dlaczego str otsa nie dzia?a?

zrob strone otsa, o pogadamy, bo jak odstawisz gotowca z neta, to pozdro... bo jak se sciagniesz gotowego z neta i podmienisz grafiki, to nie pierdol ze to jest wlasny acc maker...

Ludzie, strona rusza ju? nie d?ugo, czytajcie troch? ze zrozumieniem....
Jakiego gotowca?, za?o?yciel tego w?tku nadmienia? ?e ma pe?ne prawa do Tibierii, wi?c mu nie zarzucajcie ?e ?ci?gn?? gotowca z neta, bo to jest ?a?osne... ;/

Po pierwsze ?a?o?yciel to jest oszust i gnojek i to nie jest jego ots tylko koob'a to po pierwsze , po drugie ots nie jest dopracowany w zupe?no?ci z nowymi bajerami poniewa? wszystko jest to co by?o na tiberi poza kilkoma beznadziejnymi skryptami kt?re si? wog?le nie sprawdz? min"Mount System"Gdzie ta rzecz jest fajna na RL nie na Hight Expie haha,Po trzecie ten ots zn?w zarz?dzany przez Songa b?dzie kolejnym ots'em wy?udzaj?cym do?adowania za postacie,za domki , za itemy , za removery r key'?w.Wi?c zero grindu.A start jest przek?adany non stop na jaki? inny termin ;) wi?c administrator czyli Songo nie jest pewn? , profesjonaln? , odpowiedzialn? osob? , tylko jak wiadomo wi?cie KIM.

Po pierwsze ?a?o?yciel to jest oszust i gnojek i to nie jest jego ots tylko koob'a to po pierwsze , po drugie ots nie jest dopracowany w zupe?no?ci z nowymi bajerami poniewa? wszystko jest to co by?o na tiberi poza kilkoma beznadziejnymi skryptami kt?re si? wog?le nie sprawdz? min"Mount System"Gdzie ta rzecz jest fajna na RL nie na Hight Expie haha,Po trzecie ten ots zn?w zarz?dzany przez Songa b?dzie kolejnym ots'em wy?udzaj?cym do?adowania za postacie,za domki , za itemy , za removery r key'?w.Wi?c zero grindu.A start jest przek?adany non stop na jaki? inny termin ;) wi?c administrator czyli Songo nie jest pewn? , profesjonaln? , odpowiedzialn? osob? , tylko jak wiadomo wi?cie KIM.

Kim ty w og?le jeste? ze takie co? piszesz w dupie by?e? g?wno widzia?e? w dupie by?e? g?wno prze?y?e? ale mniejsza o to po tym co napisa?e? to teraz z miejsca wnioskuje ze jeste? zerowcem i hejterem co chce tylko popsu? start otsa o kt?rym nic nie wie i zniech?ci? ludzi do gry , ale napisze ci co? Mount system wiesz po co zrobi?em ? b?dzie dawa? walory takie jak szybko?? + obrone + atak + Specjal co urozmaica PVP i fajnie skonfigurowany bardzo sympatyczny quest jest na niego unikalny , A co do otsa czyj to ots to te? nic nie wiesz na tiberia w?asnie ja da?em pomys? zeby ja zrobi? i zrobili?my razem od pocz?tku my go robili?my we dw?ch wie? ots jest tez m?j tak i jego . Co do skrypt?w nie widzia?e? nie komentuj i moim zdaniem one sa bardzo dobre i lepiej dzieki nich bedzie si? gra? i u?ytkownika b?d? si? podoba?y zapewniam Ci to bo nie wiesz co jest dodane a komentujesz .
Niby jestem oszustem powiem Ci co? nigdy nikogo nie oszuka?em i nie mam zamiaru tego robi? po co kogo? oceniasz i obra?asz jak nawet zemna nie gada?e? ? i stwierdzasz ze kogo? oszuka?em . I Od nikogo do?adowa? nie wy?udzam jak by?y promocje to gracze z w?asnej woli kupowali nikt ich do tego nie zmusza? a ty zadro?? dalej . Co do startu na poczatku nie poda?em pe?nej daty startu po prostu czyta? nie umiesz albo rozumowa? a jak my?lisz ze przek?adam to my?l dalej start chce da? tak p?zno poniewa? wszystko musi dzia?a? jak nale?y a nie ze ots jest robiony po to zeby pad? za 2 miechy jak ju? robi? to porz?dnie zeby wszystko chodzi?o nic do poprawki nie by?o ale pewnie ty o tym nie my?la?e? bo nie masz czym jak takie farmazony piszesz . A Mapki new te? pewnie nie widzia?e? ale oceniasz i piszesz g?upoty i k?amstwa , dalej zal mi Ciebie naprawde , nie wiesz co potrafie wiec nie m?w ze jestem nie profesjonalna osoba mo?e nie jestem idealny ale chocia? nie oceniam innych jak o osobie nic nie wiem i jak jeste? taki cwany to zr?b sw?j projekt i pokaz co potrafisz bo pisa? to sobie mo?e kazdy . I ?eby Otsa takiego dopracowanego Jak Encoria zrobi? to trzeba du?o pracy w niego w?o?y? a ja ju? wk?adam przez 4 lata wiec o takim otsie ze zrobisz to mo?esz sobie tylko pomarzy? .

PS: Pisz dalej g?upoty twoje zdanie mam tam gdzie ??once nie dochodzi bo tak naprawd? buty mozesz mi pastowa? a nie mnie ocenia? .
( Jaki Gotowie? jest robiony przez 4 lata ? nigdy nie wrzuca? bym gotowca na dedyka wole sam dopracowa? co? wiec nie piszcie g?upoty jak nie wiecie . ) .

Ostatnia edycja:

Prosz? o ukaranie tej osoby poniewa? obra?a mnie a nic nie wnosi do tematu. Fajne s?ownictwo ma ten administrator "Songo z tiberii" pe?noletni i administrator Encorii napewno gra b?dzie profesjonalna pod takim okiem specjalisty. A co do ots'a widzia?em na testach , jest BUG na bugu , nie ma balansu , lipne dodadki. Czyli prawd? m?wi?c ots nie wypa?.

No to nie wiem kiedy ty by?e? na tych testach :)
I Zobacz kto tu kogo obraza , do Ciebie nie b?d? mia? lepszego s?ownictwa poniewa? jestem k?amc? i na to nie zas?ugujesz .
I ko?cz? konwersacje z toba m?w sobie co chcesz . I tak napisa?em Ci gdzie twoje zdanie mam

Prosz? o ukaranie tej osoby poniewa? obra?a mnie a nic nie wnosi do tematu. Fajne s?ownictwo ma ten administrator "Songo z tiberii" pe?noletni i administrator Encorii napewno gra b?dzie profesjonalna pod takim okiem specjalisty. A co do ots'a widzia?em na testach , jest BUG na bugu , nie ma balansu , lipne dodadki. Czyli prawd? m?wi?c ots nie wypa?.

HAHAH dok?adnie tak jak bossek napisa? ciekawe na jakich ty testach by?e? bo na pewno nie na tych hehe jak takie smiecie piszesz moim zdaniem te? nic nie wiesz a du?o gadasz Na pewno jest lepszym specjalista od Ciebie zr?b jaki? projekt to ja troch? cie po krytykuje i zobaczysz jak to jest JEDNYM S?OWEM TO GLUT Z CIEBIE i pisz dalej jakie? zmy?lone rzeczy og?lnie na testach by?o git i co ty chcesz jak on chcia? nam tylko par? rzeczy zaprezentowa? .

PS: kto tu kogo pierwszy obrazi? bo moim zdaniem ty autora obrazi?e? a nie autor ciebie . I nie dziwie si? ze tak z toba pojecha?

Ja na 100% pogram na otsie negatyw ze strony tego pajaca mnie nie zniech?ci? .

No to nie wiem kiedy ty by?e? na tych testach :)
I Zobacz kto tu kogo obraza , do Ciebie nie b?d? mia? lepszego s?ownictwa poniewa? jestem k?amc? i na to nie zas?ugujesz .
I ko?cz? konwersacje z toba m?w sobie co chcesz . I tak napisa?em Ci gdzie twoje zdanie mam

Jeste? k?amc?. Dok?adnie tak jak powiedzia?e?. Na temat servera brak mi s??w, sama trzoda b?dzie gra?a, typowy ots dla noob?w, z grubym gotuj?cym si? portfelem. Exp ?mieszny, 90% servera to b?dzie ?rednia wieku 13 lat -. Sms shop ju? tylko mo?na sobie wyobrazi? jaka to b?dzie pora?ka. Mapa kwadrat na 1000% jak na tiberi. Balans le?y na takich otsach, kto ma wi?kszy lvl i szybciej zaspamuje ue (maj?c oczywi?cie super mega pro eq z shopa za 150z?) wygrywa. Na taki server szkoda czasu i nerw?w, bo conajmniej ?mieszne jest bieganie 365546467657 lvle i spamowanie ue. My?l?, ?e nooby z takich server?w wko?cu zrozumia, ?e nie ma sensu na takich syfach gra?, i ?e warto wbi? na jakie? evo z ma?ym expem/rl mapke/rpg, gdzie pvp co? znaczy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry