-Tibia 8.60 Zapowiedz Encoria.pl ! Hight EXP ! Tiberia Nowy Swiat 8.60 !

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowiedz Encoria.pl ! Hight EXP ! Tiberia Nowy Swiat 8.60 !

@up
Z tego co wiem, to na tiberii nie ma najlepszego eq z sms shopa :)
Twierdzisz, ?e s? kwadraty.
To powied? mi czemu na tych kwadratach przez tyle czasu gra?o tyle ludzi.

Tak faktycznie warto wbi? na rl mapk? kt?ra postoi 2 tygodnie i pada, niekt?rzy wol? serwery na d?u?sz? met? :D

Polecam ten ots na 100% wbije napewno.

Powodzenia na starcie ;]

Od?wie?am!!!

omg, miales podac date startu 3 czerwca, dzis jest juz 6...

Dok?adniej jest 8 i nic nie rusza w dobra stron? m?wi?em ?e to jest dzieciak do?adowania i nie potrafi zaj?? si? profesjonalnie serwer. Smiechu warte ! ale czekamy!

Tiberia jest zajebista gram na niej 3 lata . To b?dzie najlepszy server na ?wiecie .Ju? nie mog? doczeka? si? startu .

9 czerwiec i s?uch po otsie zagin?? :D

Encoria.pl przenosimy Start tak mniej wi?cej na 22-23 Czerwca poniewa? globalnie ja praktycznie ca?a zmieniam i nie dam rady szybciej to zrobi? i chce ?eby si? gra?o jak na starych czasach tiberi magistry itp . A Co do Balansu to chyba nigdzie takiego na Evo nie zobaczycie , Mam jeszcze du?o pracy poniewa? ja robi? ja sam bez ?adnej pomocy , i og?lnie mia?em troch? w prywatnym ?yciu problem?w dlatego tak prac? si? op??niaj? si? , mam par? SS?w dla nie wierz?cych i tych co pisz? ze nic nie jest zrobione i projekt niby zostawiony mo?ecie dalej nie wierzy? ale o to dowody :).

2rhnzf6.jpg

k4t5co.jpg

2rm85zt.jpg

1qh55c.jpg

2h37mv8.jpg

dmtget.jpg

oiyrfo.jpg

4ik41k.jpg

Nie D?ugo Wiecej Screen?w z Balans?w i Quest?w ! System?w ! Nowych !

Ostatnia edycja:

@Na twoja sygnature moglbym patrzec godzinami, o.. gdyby mi tylko podal ten filmik z gifa :) (Btw, dala sie podotykac pozniej?)

Mapa jest mega hujowa, prostacka, robiona na szybko, sam ots w sobie jest hujowy na maxa. zapytacie czy widzia?em mape tibieri - tak widzia??m i nie mam zamiaru wi?cej takiego syfu ogl?da?. Exp stage typowy dla dzieci z pora?eniem m?zgowym, sms shop, oczywiste jest jaki b?dzie, taki, ?e dzieci tam b?d? gra?y i b?d? krad?y telefony rodzicom... Stanowczo odradzam takich ots?w. Pewnie jebnie kto?, ze tibieria stoi 3lata - w to mam wyjebane, bo nowych graczy tam prawie ju? nie przybywa, a Ci co graj? nie ?le co? z g?ow?. Ten ots nie postoi napewno d?ugo, nie te czasy, nie Ci ludzie.
Nie pierdol mi tylko, ?e ta mapa jest dobra bo gorszej od dawna nie widzia?em. Map? evo zajebist? mo?e si? pochwali? w?a?ciciel otsmateri, bo si? stara bardzo, ale nie ty. Powiadasz, ?e takiego balansu nie znajdziemy taa? Wyobra?am sobie balans na evo 9999 exp, kto ma wi?kszy lvl i szybciej ue zaspami ten szybciej wygra w pojedynku pvp. Prosze cie nie wkrecaj mi tu teraz jaki? kit?w, bo tylko si? o?mieszysz, na takich otsach nie ma pvp ani balansu. To tyle ELO
NIE POLECAM!!!

@up
Przynajmniej stoi bez reset?w i free pkt na gildie : }

Jedno okre?lenie "Super Ots" xD~!!!

ja w niektorych kwestiach zgadzam sie z Faa, ale nie we wszystkich bo to ze na takich evo 999 niema balansu a zwyciezy ten kto bardziej ogarnie skrypt na bicie w elfbocie to racja...

@up
A powied? mi na jakim ots'ie teraz bot?w nie ma ? ha ha ha :D

Hah zmieni?e? p?ytki i ty no nazywasz dobrym otsem?
Mo?e to kiedy? wypali?o.. Te stare czasy tiberi... Ludzie si? cieszyli du?ym expem,nowymi potworkami itp ale najlepszym high otsem jest teraz united... Najwy?ej si? utrzymuje na li?cie...
Ale teraz to za ma?o. Mapy s? coraz ?adniejsze..coraz nowsze systemy itp
No ale ?ycz? ci szcz??cia ze startem...
Je?li robisz sam mapy to radz? ci wynaj?? mappera...
Bo chce si? na to troszk? rzyga?!

faa
Pora?enie m?zgowe to wy??cznie mo?esz mie? ty nie by?e? na testach nie ogl?da?e? tylko co najwy?ej si? przypatrywa?e? wiec nie oceniaj rozumiem ka?dy mo?e mie? swoje zdanie ale takiego farmazona jak ty tu napisa?e? to dawno nie czyta?em powiem Ci nie chce mi si? tutaj napina? na forum i Cie obra?a? ale bez kitu jak by to by? ots na smsy to by?y by lepsze items w sms shopie a lepsze da si? zdoby? w grze co do tiberi , Encori nie widzia?e? wiec nie oceniaj pochopnie czego? tyle bym Ci radzi? z mojej Strony najlepiej napisa? syf syf syf a g?wno o tym wiedzie? , jak na razie syfem jest dla mnie tw?j nie znacz?cy nic post najlepiej cudze chwali? a swojego nie widzie? ;)

DruidKisiOgura
Nast?pny tak nazywam to dobrym otsem bo jako jedyne evo w tych czasach online ots by? 4 lata i nada? kto? tam gra? , nie musi by? idealna mapa ?eby si? dobrze gra?o powinna by? dobra atmosfera i skrypty co wci?ga?o by ludzi a mape b?d? robi? sam poniewa? mapa encori wa?y 105 MB tyle praktycznie co real i nie chce jak administrator materi widzie? ja p??niej na jakim? forum bo kto? ja udost?pni . Nie wadzi?e? ca?ej mapy to te? nie oceniaj i nie m?w ze si? po zygasz bo Ci wy?le poczta w?giel na przeciw wymioty a jak by? map? zobaczy? to jedynie by? pad? z wra?enia a nie zygania .

PS: Nie znam jeszcze docelowej daty startu Encori poniewa? ci?gle jest w trakcie robienia zmieniania + dodawania .

Server zapowiada sie dobrze moze wbije

Wi?c ju? wiadomo kiedy start?
Ju? dzisiaj 22 czerwiec :l
Mo?e si? odezwiesz?

jest 22 i nic? Niezly serv sie zapowiada, jest w ogole Acc maker jakis?

reklamaencoria.png

Start Przenosimy na date 29 lub tak do 05
29.06.2012 lub 05.07.2012 dok?adnie tak nie znam daty dok?adniej docelowej poniewa? czekam na kod do layoutsa + na dedyka
i jeszcze wprowadzam ma?e poprawki co do profesji .

Status
Zamknięty.
Back
Do góry