-Tibia 8.42 Zapowiedz Fastoria.pl Real Map

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowiedz Fastoria.pl Real Map

po co bedziecie tam grac jak i tak popadacie fastem ?

nas przechodzi CO + ER + Kaviss + Enclave...

za 3 dni jest 30 - 40 osob ;/

Hmm ja tak samo^ z vt 2.1.4 prawdopodobnie EK lub ED

Zbieramy team i b?dziemy wymiata? : D..
Ja gram RP na 100% nick w grze Kamil (Nie mam pomys??w a Kamil to moje imi? :) ) Kiedy to zostanie naprawione?:curse:

po co bedziecie tam grac jak i tak popadacie fastem ?
nas przechodzi CO + ER + Kaviss + Enclave...
za 3 dni jest 30 - 40 osob ;/

Mo?e by?my po??czyli team?

Wchodzi dzisiaj nieustalono jeszcze godziny startu wszystkigo sie dowiecie na stronce w swoim czasie;P

serax a ty jaka profa?

Elo pewnie fajny OTS ,m?j nick Pepe Pan Dziobak xD

Pierwszym co mog? napisa?, a raczej doradzi? tobie jako w?a?cicielowi zmie? map? ka?dy jeden mo?e j? mie? o ile wiem real mapy s? doj?? nie sko?czone do tego maj? mn?stwo b??d?w kt?re uniemo?liwiaj? gr?, ale nie b?d? rozkazywa? ka?dy ma swoje mniemanie :). Kolejnym etapem mojej wypowiedzi s? newsy serwera wygl?daj? jakby pisa? je pi?cio latek O.o. Przemy?l moj? wypowied?, a do tego rozwa? zmian? wytkni?tych tutaj przez moj? skromn? osob? b??d?w.

Nie rozumiem Ciebie.Real Mapa jest dobra i nie ka?dy twierdzi ,?e w?asne s? najlepsze. Ja wole podstawe czyli rl map. Co do news?w to si? zgodze ,1 news ma max 5s?ow :D..

kiedy bedzie ten ots bo nie mam na czym grac :/ ?

ots online zapraszam do gry fastoria.pl

o ots online i git zbieram team bo tu ekipa wbila z tynory deep red dlatego zbieram team na nich M?j nick Asd :) Zapraszam Szukam Teamu vt 2.1.4 Fastoria Rox

o ots online i git zbieram team bo tu ekipa wbila z tynory deep red dlatego zbieram team na nich M?j nick Asd :) Zapraszam Szukam Teamu vt 2.1.4 Fastoria Rox

Elo widzia?em Ci? w dp m?j nick Kamil ,ale gram innym charem o nazwie Ray Mego :). M?g?bym do??czy? do teamu? mam vt 2.1.4 tyle ,?e mikro nie mam :down:,ale bd s?ucha? :D..

Ej asd odpowiadaj dla Ray Mego :curse:!
OTS ?wietny :) polecam!

Zapraszam serdecznie do gry

Ladna yalahar zbieram team prosze napisac na gg 6717486

O d s w i e z a m !!!!!!!!! T e m a t !!!!!!!!!!!!!!!!

Bossek12 mam pytanie co do sms shopu. idzie kupic 25 pkt za 3.66 i 50 za 7.32 ... co to za roznica ze kupisz 2x po 25 pkt ?? na jedno wychodzi powinienes dodac np za 7.32 60 pkt to by bardziej zachecalo ludzi...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry