Zapowiedz/pytanie ots tibia 7.4!!!!!

Status
Zamknięty.

zurdin

User
Czerwiec 1, 2011
Liczba reakcji
0
Witam jeste?my ekip? od robienia ots?w mo?na powiedzie? ?e jeste?my elit? tibi gramy w ni? bardzo dlugo..
I chcielismy si? dowiedzie? czy zagrali by?cie na ots 7.4 z w?asn? map? RPG.Wszystko jest do ustalenia licz? sie wasze g?osy pisa? pod postem!

Odp: Zapowiedz/pytanie ots tibia 7.4!!!!!

Jakby by?a dobra mapa to my?l?, ?e bym wbi?.

Mapa b?dzie napewno dopracowana wszystko bedzie dobrze tylko my nie wiemy czy robi? tego otsa czy kto? bdz gra? na nim bo my robimy go dla was ;P

Podawajcie jakby?cie to chcieli ?eby wygl?da? ots napewno to duzo pomoze ;)

Ostatnia edycja:

Nowe grafiki ,mapa "er pi d?i", fabu?a i efekty w client :) To tylko moje propozycje.

O grafike chodzi ci ?e nowe swordy itd ogolnie equipent? Bedziemy napewno szukali Gma oraz 2 st a i na stronie beda testy na tutorow ;)

grafiki postaci, broni i potwor?w.

grafiki akurat z nas nikt nigdy nie robi? w 2D ;P ale to by zmienialo cala gre na inna typu naruto;p

Ciekawa mapa, unikalne questy, zamiast standardowego eq, mo?na zrobi? tier system, czyli co raz lepsze sety z wi?kszymi bonusami. Nowe profesje albo przerobione z nowymi czarami i b?dzie git :p

To ma byc raczej RPG mapa normalne eq i nie duzym expem troche wiekszym niz na rl "Starych Tibijczyk?w"

no nie jestem pewny czy wam to wypali proponowa? bym ju? bardziej tibi 7.6 (bardziej znan?) wi?cej script dopracowana mapka rpg z rookiem . tak na takie co? bym wbi? ;D

Ile graczy chcecie na start 15-20 ( pytajnik ) NA 7.4 JUZ NIKT nie gra, zrobcie powazny projekt pod najnowsze wercje,

ZA BLEDY PRZEPRASZAM KLAWIATURA,

Pozdrawiam,
Blazen

A co wy na 10.10 lub 9.83?

Ja w sumie bym wola? 7~ Co prawda jest jeden ots pod 7.6 lub 7.92 gdzie gra 100 os?b ~ Full real mapa ,fajnie zbalansowane profesje no i cz?ste wojny oczywi?cie. Zosta?cie przy Rpg 7.6 ewentualnie 7.4. Ja na pewno wbije ,a i nie r?bcie ?adnych nowych grafik... Najlepiej podstawowy klient tibii.

Ja planowalem/planuje zrobic 7.4 lub 7.6 RPG

---------- Tre?? dodana o 17:19 ----------

Dobra potwirdzone wybor nalezy do was 7.4 CZY 7.6

To dobrze bo zaczelismy robic projekt 7.6 ;D bdz rook oraz duzo questow pobocznych Sms shopu raczej nie bdz co jedynie premium rose na pacca 30/60/90 dni.A je?eli bd to pare rzeczy ale nic i item?w;)

Pytanie dla was maja byc trainy czy nie ?

po poziomie interpunkcji, sk?adni i skromno?ci autora tematu ?miem w?tpi? w jego umiej?tno?ci i wysoko?? wieku

Popieram zdanie Dublera chyba nic z tego nie b?dzie ;>

Status
Zamknięty.
Back
Do góry