• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 [ZAPOWIEDZ] World Of KasS ! Evo 8.6! Start 06.03.2014 !

Status
Zamknięty.
Odp: [ZAPOWIEDZ] World Of KasS ! Evo 8.6! Start 06.03.2014 !

@Dziobek19
Troch? ju? siedz? w tym, i naprawd? mam dosy? ogl?dania co drugiego serwera evo, gdzie na ka?dym jest ta sama mapa, te same skrypty i te same "eventy".
Je?li uwa?asz, ?e 351-400-10x, taki exp w takim przedziale lvlowym, nie jest du?y to nie chce wiedzie? jak Twoim zdaniem wygl?da du?y exp stage.

@up.
Rozumiem, ?e forum potrzebuje si? za co? utrzyma?, ale jednocze?nie wspieraj?c projekty typu evo czy rl map, pog??biamy si? jeszcze bardziej w kierunku dna.
Nie ma si? co dziwi?, ?e coraz mniej ludzi na forum, rozumiem te?, ?e projekty typu Eternal Kingdoms czy Batory, mog? nigdy nie wystartowa?, ale s? r??ne inne dobre serwery, z w?asnymi mapami i robione s? dla graczy a nie dla pieni?dzy. Osobi?cie, razi mnie to i zniech?ca do korzystania z tego forum, kt?re kiedy? naprawd? wspiera?o dobre serwery a nie totalne dno, ale to tylko moja prywatna opinia i rozumiem, ?e kto? mo?e si? z ni? nie zgadza?.

Pozdrawiam, Szu~~

Za pieni?dze to ju? zrobicie wszystko, przyklejony temat, i 219323 props?w dla serwera bez polotu.
qdhygj.jpg

010m14.jpg

bez komentarza

Serwer wygl?da jak zwyk?y orsh kt?rych by?y ju? setki, po stylu mapowania i og?lnym wygl?dzie, wida? ?e to robota dzieciaka bez wyobra?ni, kwadraty jak w #minecraft.
Administracja ledwo co pisz? w j?zyku polskim, a w po?cie wy?ej kolo prosi si? o gieema, tak?e support si? klaruje genialny. Czekam na hejty.

@Dziobek19 Co z moj? rang? GM ? Na gg nie odpisujesz ani nic.. Odezwij si? wkoncu ..

czytaj posty wy?ej nic na moim serwie nie dostaniesz !! ... jeste? osoba nie powa?n? , obra?asz graczy na pw i ich straszysz , cz?owieku ograni si? !

@down Xevis

... masz swoje zdanie spoko :) nie wypali faktycznie taki styl otsa , to po pracujemy nad czym? nowym , ze swoj? mapka ... nie ma sprawy ... ja si? ?atwo nie poddaje !! :)
i na pewno obecna edycja b?dzie trwa?a do ostatniego gracza !!! :) a je?li serwer osi?gnie liczb? online "0" no to wy??czymy i zrobimy nowy projekt pod ta sam? nazw? , nie widz? problemu :)

Dlatego te? szukam do pomocy ! 1 mappera - 1 skryptera !!! ch?tni pisa? na gg :)

Moderator usun? posty gdzie by?a prawda tak ? Ma sie kase ma sie wszystko prosze o przywr?cenie postu gdzie jest napisane

NIE POLECAM OSZUST !

---------- Tre?? dodana o 15:02 ----------

Administracja tego serwera to oszu?ci ! Nie polecam serwera. Macie niby reklame p?atn? a ledwo 26 user?w w bazie haha.Pozderka ze startem gdzie bedzie 30 osob max :) Elo

Za?o?? si?, ?e odniesie wi?kszy sukces ni? Wasz Demetri World, wi?c layout przynajmniej pos?u?y. Nie m?wi? tego z z?o?liwo?ci, ?ycz? Waszemu projektowi dobrze, tylko gracze i tak wybior? evo, je?li mieliby wybiera? mi?dzy evo, a rpg.

Ja na 100% b?d? na starcie.
Prawda jest taka, ?e te Evo mapki pompuj? liczb? graczy (full bot afk, skillowanie na exicie) przy 400 online jest mo?e 80 graczy, oczywi?cie takie serwery trzymaj? si? po 2-3 tygodnie :)

Je?eli chodzi o serwer RPG, to wystarczy zrobi? porz?dny balans, niskie mno?niki, ogarni?t? map?, zabezpieczenie przed botami oraz 2 tygodniow? zapowied?, oczywi?cie gdy chcemy stworzy? nowy serwer RPG czyli nowe systemy, profesje itp. to trzeba si? liczy? z tym, ?e serwer musi by? prze-kozacki pod wzgl?dem grywalno?ci, tak, ?eby by? w stanie konkurowa? z Rl Tibi? : )

Dla os?b kt?re g?wno si? znaj? na arenie OpenTibia zach?cam przyjrze? si? starszym protoko?om (7.4-8.0) kt?re przyci?gaj? coraz to wi?ksz? rzesz? fan?w a gra si? tam w?a?nie dla klimatu RPG, dlatego ?miej? si? w twarz ludziom kt?rzy twierdz?, ?e na Evo zagra wi?cej os?b : ) Evo pobierzesz gotowe z neta nad RPG musisz popracowa? a, ?e 99% serwer?w jest tworzona przez zjeb?w genetycznych b?d? chciwych na kas? ludzi to si? nie dziwcie, ?e s? same Orshabaale zreszt? TNP jeszcze promuje takie serwery co ?wiadczy, ?e to forum upad?o na samo dno...

Podaj mi link to serwera Rpg, na kt?rym gra ponad 200os?b.
Zrobi? serwer Rpg, kt?ry mia?by konkurowa? z real robi?? To mnie rozbawi?e? hahaha.
To jest nie do wykonania, ?eby zrobi? dobry Ots rpg musia?by? mocno zmodyfikowa? klienta Tibii, a to i tak dalej nie b?dzie mia?o pojazdu do reala. Jaki jest sens grania w Tibi? rpg? S? ciekawsze gry z rozbudowanymi questami i zajebist? grafik?, gdzie gra si? przekozacko i si? czuje ten klimat rpg.
Co do serwer?w do 8.0, to gra?em, dobre kilka lat, na realu gram jako? od Tibii 7.6 i sam jestem za wprowadzeniem serwera 7.6 przez CipSoft, bo wtedy naprawd? fajnie si? gra?o.
Ale czy serwer rpg musi mie? nowe profesje? Wystarczy zrobi? ciekawy gameplay, ale nie rusza? nic przy profesjach i czarach, bo to tylko spierdoli balans, a jak zrobisz serwer rpg bez zmian w spellach, tak ?e pvp dalej b?dzie dobre to gwarantuj? Ci, ?e ludzie wbij?, nawet jak to b?dzie Tibia 5.0
Mi w tej grze jako? satysfakcji nie daje zrobienie 5godzinnego questu, gdzie nagrod? jest 5gp, tylko wbicie 200lvla i wyj?cie na battelk?.

Podaj mi link to serwera Rpg, na kt?rym gra ponad 200os?b.
Zrobi? serwer Rpg, kt?ry mia?by konkurowa? z real robi?? To mnie rozbawi?e? hahaha.
To jest nie do wykonania, ?eby zrobi? dobry Ots rpg musia?by? mocno zmodyfikowa? klienta Tibii, a to i tak dalej nie b?dzie mia?o pojazdu do reala. Jaki jest sens grania w Tibi? rpg? S? ciekawsze gry z rozbudowanymi questami i zajebist? grafik?, gdzie gra si? przekozacko i si? czuje ten klimat rpg.
Co do serwer?w do 8.0, to gra?em, dobre kilka lat, na realu gram jako? od Tibii 7.6 i sam jestem za wprowadzeniem serwera 7.6 przez CipSoft, bo wtedy naprawd? fajnie si? gra?o.
Ale czy serwer rpg musi mie? nowe profesje? Wystarczy zrobi? ciekawy gameplay, ale nie rusza? nic przy profesjach i czarach, bo to tylko spierdoli balans, a jak zrobisz serwer rpg bez zmian w spellach, tak ?e pvp dalej b?dzie dobre to gwarantuj? Ci, ?e ludzie wbij?, nawet jak to b?dzie Tibia 5.0
Mi w tej grze jako? satysfakcji nie daje zrobienie 5godzinnego questu, gdzie nagrod? jest 5gp, tylko wbicie 200lvla i wyj?cie na battelk?.

juz pare dobrych serwerow rpg probowalo swoich sil i co ? i gorzej wyszlo niz typowe evo ... ludzie graja na tych otsach zeby wlasnie sie po napierdalac i tyle ... i nie zaleznie ile pracy wlozysz w serwer ! i tak po miesiacu nie bedzie na danym serwerze graczy juz .... dlatego mamy najwiecej evo serwow i tu nie chodzi tylko o kase ale o to ze gracze tam chetnie ida ... i tyle :)

Zapraszam do Rejestracji Dzis lub jutro dodamy nowe ss , przerabiamy cale miasto !!! :)

odno?nie wygl?du strony, logo fajne, reszta osobi?cie mi si? nie podoba.

odno?nie wygl?du strony, logo fajne, reszta osobi?cie mi si? nie podoba.

dziekuje :P

a co strony obecnie jest off , poniewa? zmieniamy dedyka na lepszy :)

Mog? wam pom?c z map?, sam pisa?e? w jakim? tam po?cie, ?e potrzebujecie mappera. Odzywaj si? na gg - 32525206.
Twojego nie mog?em znale?? :c. A co do tematu by post nie zosta? usuni?ty :
Ma?o si? staracie, nie ma przy tym pazura tzw. twardej r?ki. Nie podoba mi si? poniewa?, no widz? co si? ?wi?ci, ma?o to dopracowane, a tak a propos, kolega w pierwszych postach ju? widzia? b??dy w tym mini temple, ja te? je widz?. Np. to, ?e nie ma metalowych border?w przy teleportach obok, a kratk? dalej s?, no jak to wygl?da ;c Ale tak czy inaczej ?ycz? udanego serwera, mam nadziej?, ?e wypali i b?dzie gra?a syta liczba os?b :) . Pozdrawiam, Zexiz.

Moja grafika ma znikn?? do 24 godzin. Je?li nie sprawa zostanie przekierowana na policj?.To jest ostrze?enie nie grozba :)

Dla admina/moda
Grafika jest moja dowody na pw, oszuka? mnie na kase jak i range na tym serwerze. Mialem za zadanie zrobic taka grafike lecz nie otrzymalem wynagrodzenia ktorego i tak nie dostane.

Prosze nie usuwa? postu.
Z g?ry dzi?kuje i pozdrawiam :)

@UP,
mog?e? u?y? m?zgu i zabezpiecza? si? "znakiem wodnym" czy cokolwiek, przynajmniej si? czego? nauczysz, a na policji nie pomog? Ci je?eli przekr?t nie by? wi?kszy ni? 150/200z?.
@Temat
Fajnie, ?e zap?acili?cie za reklam?, ale filmiki do event?w te? mogli?cie stworzy? sami...

Jestem profesionalnym grafikiem nie jaki? amator typu gimp. W sumie nie powinienem sie tutaj wypowiada?.Ale owszem policja mi pomo??. Zabezpieczenie mam poprzez posiadanie pliku PSD kt?rym moge zrobic taka sama grafike tylko np z napisem Bla bla bla.Dziobek masz nie wiele czasu na usuni?cie grafiki.Co do kolegi up logo ktore dla nich wykona?em bym wykona? dla firmy np hostingowej i bym otrzyma? od 100 z? wzwy? . Oni mozna powiedziec ze mnie okradli na 500 z?otych licz?c wszystkie grafiki kt?re bym zrobi? dla kogo? odp?atnie.

Jestem profesionalnym grafikiem nie jaki? amator typu gimp. W sumie nie powinienem sie tutaj wypowiada?.Ale owszem policja mi pomo??. Zabezpieczenie mam poprzez posiadanie pliku PSD kt?rym moge zrobic taka sama grafike tylko np z napisem Bla bla bla.Dziobek masz nie wiele czasu na usuni?cie grafiki.Co do kolegi up logo ktore dla nich wykona?em bym wykona? dla firmy np hostingowej i bym otrzyma? od 100 z? wzwy? . Oni mozna powiedziec ze mnie okradli na 500 z?otych licz?c wszystkie grafiki kt?re bym zrobi? dla kogo? odp?atnie.
kolego jeste? ?mieszny przedstaw mi jakie? dowody gdzie mowie ze zaplace ci 500 zl ... jestes osoba naprawde zalosna ... byla umowa - pozycja na serwie i % z sms shopa ... po starcie .. ale Ty czlowieku do starty nawet nie wytrzymale? ... obrazales i straszyles .... dokladnie uztykownika Balor , a po czym podrabiales ss ze to niby on Cie pierwszy obrazal ... wiec o czym ty mowa ... nie mozna powiedziec ze nie dotrzymalem slowa , poniewaz mialo to byc po starcie , lecz nie utrzymales sie w ekipie i to nie z powodu ze mi sie tak uwidzialo tylko z powodu wyzej wymienionych .... a po 2 ... hahah 500 zl za taki grafiki ? hahaha szkoda ze mi takiej sumy nie napisales jak mi to robiles to bym Cie odrazu wysmial i podziekowal .... teraz nagle piszesz biedny jak Cie wywalilem z ekipy ... a na gg przez 1h mi plakales zebym Cie nie wywal .... a i spoko zapaszam kieruj sprawe na policje :) zadnej umowy nie mielismy na jakies 500 zl :) wiec pozdrawiam ....

a po 3 ... jakie logo za 500zl ? co ? logo strony ? jak to jest logo Pjotra nie Twoje ... za jakie logo 500 zl ? i kiedy mi o tym pisales? .... czlowieku blaznem jestes ... :) ale czekam na sprawe na policji nie ma sprawy :)

a co do serwa , pliki zostaly przeniesione na nowego dedyka , juz stronka dziala ! zapraszam do rejestracji !

Ostatnia edycja:

Witam !.

Wraz z ca?ym gronem Administracyjnym World Of Kass !, pragniemy og?osi? prze?o?enie startu serwera na za oko?o miesi?c.

Dlaczego tak d?ugo?
Ot??, doszed? do nas Mapper, kt?ry aktualnie przerabia nam ca?? map?.
Zostan? r?wnie? wprowadzone nowe skrypty / questy / expowiska.
Na stron? zostanie dodany nowy LAYOUT.

Postanowili?my ?e prze?o?ymy start naszego serwera na inna dat?, gdy? nie by?o sensu wstawia? gotowej daty z kilkoma skryptami nowymi...
Dlatego nowa odmiana naszego serwera na pewno b?dzie prezentowa?a si? lepiej, ni? ta kt?r? chcieli?my wprowadzi? teraz.
Dotar?o do nas, i? data ?ci?gni?ta bezpo?rednio z internetu, i przerobiony kilkoma skryptami oraz z dodanymi kilkoma mapami, nie sprawi naszego serwera Wybitnym.

Czekamy na Wasze wypowiedzi, co by?cie chcieli ujrze? na naszym serwerze ! :)

Ostatnia edycja:

Witam , tak jak m?wi?em prace trwaj? ! A na dow?d naszych prac , dam wam zarys nowego miasta :)

2lxbln6.jpg

2isxct4.jpg

14v0eg7.jpg

Oczywi?cie jest to tylko zarys nowego miasta , zostanie ono rozbudowane o detale itp , i to tylko ma?y fragment naszych prac , codziennie b?dziemy dodawa? efekty z pracy !​

Wiedzia?em ?e tak b?dzie ^^
Zawsze jak ju? dochodzi do startu to jest przek?adany start...

Klatwa przyklejonych tematow :)

W dzie? m?g?bym zrobi? 7 miast takiego pokroju.

Im potrzeba miesi?c to wiesz ^^
Poczekamy se jeszcze troch? ;//

Status
Zamknięty.
Back
Do góry