• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Zdj?cia z MolvaniaOTs

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
0
Witam pracuje nad projektem MolvaniaOTs i postanowi?em ?e dodam kilka ss ?eby?cie mogli oceni? moj? prace.

1 To Dp.

2 Sklep.

3 Temple Troch? Puste Ale Jeszcze Niewiem Co Tam Doda?

4 Sklep Magiczny

Prosz? Ocenia? Moje Prace W Skali 1/10 I Pisa? Jakie? Komentarze. Dalsze SS Zanied?ugo.

Notka moderatorska:
Przenosz?.

Odp: Zdj?cia z MolvaniaOTs

Nawet, Nawet s? te mapki, ale fakt, ?e nie zrobi?e? tego sam troch? mi sie nie podoba. Chia?bym jeszcze zobaczy? jak to miasto wygl?da?o przed przer?bk? i ile zmieni?e?. Oczywi?cie temple troche puste no i te lady niepotrzebne. Zr?b sklepy poza temple.

@offtopic
SETNY POST!!!!!!

Jak nie sam a z kim? ;] To jest mapka karmia przerabiam j? poniewa? b?d? potem hostowa? serva w?a?nie na tej mapie:)

10/10 :rotfl:
Sam dolepi?em kawa?ek :D:D

HaHa Kolego po co ty piszesz takie bez sensu posty?? ?eby tylko nabija?? wogule cie nie znam wi?c o co kaman?

Mapki beznadziejne poniewa? robi?e? je pod kogo? wz?r.
Wszystko to Karmia. A pozatym u NPC nie robi sie Pz.

0/10
Pozdrawiam,
Tape!~~

Pod Kogo? wz?r co cie straszy?? sam je robi?em wi?c niewiem co ty wogule gadasz ..

Mi si? podoba daje ci 9/10 poniewa? te temple jakies puste pozdrawiam

Muu buuu wuu, troszke te miejsc?wki s? kwadraciane, dodaj wi?cej pierdo??w, tylko nie za wiele, poprzerabiaj jakie? miejsc?wki a nie jakie? Temple, czy tam DP.
Regards,
v3k.

Prace dno, 0/10 wiele sie nie napracowales by przerobic te temple, wdg mnie orgygina? karmii juz wygl?da? lepiej. Pocwicz nad mappowaniem.

Molvania, jak zrobisz serva, to pm mnie.. niechce stracic takiej okazji na tako wygladajacym otsie ;)

Witam!
*Wiele element?w nie masuje do siebie co psuje wizerunek... :(
*Beznadziejne morze i trawa... :(
*Jest to chyba przer?bka, a nie samodzielna praca... :(
*Robisz sklepy, ale kto? musi w nich pracowa? - gdzie s? npc? :(
*I mo?na tak wymienia?...

Ze wzgl?du, ?e niekt?re elementy s? ciekawe to dam Ci: 5/10ptk :)

Pozdrawiam!

Spoko by?em gotowy na takie komentarze tylko ?e ja mapuje dopiero tydzien..

Npc niema poniewa? jak zrobie ca?e miasto to je dodam proste nie?

Drobiazgi doda?? niby gdzie?

Temple - wiem mi si? te? nie podoba musze je jako? zmieni?.

Ten Sklep Magiczny jest ze wzoru sklepu z mapy NaxedMap, te "znicze" (nie wiem jak to si? nazywa) gracze b?d? wynosili z sklep?w. Musisz da? pod nie pz w tedy nie b?d? mogli. Popraw te temple wstaw nowe foto to zobaczymy. Moja ocena 6/10ptk. ;)

Wszystko to kwadraty, jedynie sklep magiczny to ko?o. Strasznie ma?o szczeg???w, dodaj k?pki trawy, krzaczki i kamyczki. Pobaw si? borderami. Pododawaj te? urozmaicenia na ?ciany, lamki, obrazy itp.
2/10

Tak jak m?wi? up^^ kwadraty , 0 szego??w mieszaj ground bo inaczej na tym servie nigdy nie zagra ponad 50 + ludzi :p Wi?cej rzeczy z palety RAW :p A ocena to : 3/10

Ostatnia edycja:

Mo?esz Doda? jakie? elementy dekoracyjne Do depo bo jako? tam smutno :( Ch?tnie bym obejrza? ca?e miasto:Da wracaj?c do mapki troch? za zielono mo?e jak by? zmieni? pod?o?e..:D

Pozdrawiam.

Wi?cej wyobra?ni. Musisz by? kreatywny i mie? ca?y plan mapy w g?owie. Napewno chcia?by?, ?eby tw?j ots jak postawisz by? popularny i lubiany, a do tego sukcesu to dobra, fajnie zrobiona ze swoj? klim? mapa. U?ywaj wi?cej "RAW Pallete" dodaj wi?cej pierdu?ek.

Moja ocena to 5/10.

Status
Zamknięty.
Do góry