-Tibia 8.60 Zeloxia OT Edit Evo map! :)

Status
Zamknięty.

Kamilox124

Active User
Marzec 28, 2010
Liczba reakcji
2
ZeloxiaOT :: PVP

Start : xx.xx.2014 Po?owa marca/pocz?tek kwietnia
Strona: Pracujemy nad ni?

Wst?p:
Po zastanowieniu si? wsp?lnie z moj? ekip? postanowili?my powr?ci? z otsem Zeloxia. Mo?e pami?tacie dawn? zeloxie?
Aktualnie nasza mapa wa?y oko?o 48 mb i ci?gle ro?nie, chcemy stworzy? serwer szczeg?lnie z my?l? o walkach mi?dzy graczami.

Na serwerze jest mn?stwo teleport?w do expowisk (oraz te ukryte na mapie) oraz quest?w. Zastanawiamy sie co jeszcze mogliby?my doda?.

Og?lne Informacje:
Bez ?ciemy. Nie jeste?my jakimis profesjonalistami, robimy tak dobrze na ile potrafimy.​

Eventy? Chcieliby?cie na serwerze eventy co na innych serwerach? Typu: Metin stone? Zombie? itp.
Hunting Areny? Kolejne pytanie, Czy to tez urozmaica gre?
Strefa Vip? Osobne expy/ questy dla os?b posiadaj?ce vip?
- Posiadamy task system na komendy ''!task''
- War system (Jak na ka?dym serwerze)
- Wiele komend usprawniajacych i poprawiajacych jakosc gry!
- Brak pkt na guildie. Przewidujemy pkt na start, oraz do zdobycia w r?znych konkursach/eventach.
- Nie ko?cz?ce si? runy/poty

Proponowany Exp Stages:
1-200 lvl x 300
201-400 lvl x 100
401-600 lvl x 60
601-800 lvl x 25
801-1000 lvl x 10
1001-1500 lvl x 5
1501-... lvl x 3

Rates:
Skill rate - 30.0
Magic rate - 15.0
Loot rate - 2.0
Spawn rate - 2.0
Houses - 100 lev.
Guilds - 10 lev.
Pvp - 150 lev.
Rs - 25 frag?w

Najwa?niejsze Pytanie... Zagraliby?cie na takim serwerze?

nmfbbo.png

2a7965d.png

2rws1g5.png

684e1t.png

28tc2vc.png

To s? standardowe screeny z g??wnego miasta i tp roomu.
Na dniach b?de dodawa? screeny jak id? prace na serwerze.

Odp: Zeloxia OT Edit Evo map! :)

Nie wiem czemu, ale bardzo przypomnia?o mi to Vestie... Nie wiem czy chcecie si? do niej upodobni? czy co, ale je?eli tak jest to polecam od razu zmieni? cel. Co do event?w to jasne, ?e urozmaicaj? gr?...

Nic na tym serwerze nie ma nic z vesti, tym bardziej nic tam jej nie przypomina. Nie mamy na celu upodobni? sie do innego serwera :)

Ostatnia edycja:

Moim zdaniem troch? chujowy TP Room : /
Ile jest TP'k?w na exp?

W tp room oko?o 100 + do tego ukryte tp na mapie

mi to vestii nie przypomina wcale xD

Kopia dawnego serwera EVO Legoria.eu - W?a?cicielem by? Collocorpus.

^^ Mo?e temple ci przypomina legorie, ale to napewno nie to, zreszt? tej mapy nie ma w sieci, sk?d mia?bym niby t? mape? Moja mapa jest w zupe?no?ci moja, i nie jest ?ci?gni?ta z neta.

Ehhh... systemy z ukrytymi expowiskami r?wnie? znajduj? si? na vestii. Szkoda, ?e postawi? na high expa, zamiast na co? z mniejszym, by?oby ca?kiem inne pvp ni? te jak sie ma po 20k many. Ale c??... Tw?j serwer, Twoje zasady :)

Lol? Co to niby za system, ?eby zrobi? tp do expu ukryty gdzies na mapie. Nie tylko vestia ma takie bajery.

Lol? Co to niby za system, ?eby zrobi? tp do expu ukryty gdzies na mapie. Nie tylko vestia ma takie bajery.

Tego nie mo?na systemem nazwa? nawet, bo z tego co wiem jest to po prostu zwyk?e urozmaicenie gry. I z tego co si? orientuje byli oni pierwszym takim serwerem, kt?re to wprowadzi?o.
Je?eli ju? startujesz z serwerem evo, to wymy?l co? sam i stw?rz co? co zach?ci ludzi, bo p?ki co nie ma czym. Co do samej mapy mnie osobi?cie si? nie podoba ona, szczeg?lnie tp room. Za bardzo najebane tam zb?dnego "syfu" jak na evo.

Ehhh... systemy z ukrytymi expowiskami r?wnie? znajduj? si? na vestii. Szkoda, ?e postawi? na high expa, zamiast na co? z mniejszym, by?oby ca?kiem inne pvp ni? te jak sie ma po 20k many. Ale c??... Tw?j serwer, Twoje zasady :)

Sam to nazwa?e? systemami. Nie tylko vestia ma ukryte expy na mapie, zna?em te? inne serwy kt?re mia?y takie co?, ale ju? ich nie ma. Tego nawet nie da si? ?ci?gn?c, k?zdy g?upi mo?e wpa?c na takie cos.

Dzi?ki za rade :)

^^ Mo?e temple ci przypomina legorie, ale to napewno nie to, zreszt? tej mapy nie ma w sieci, sk?d mia?bym niby t? mape? Moja mapa jest w zupe?no?ci moja, i nie jest ?ci?gni?ta z neta.

O dziwo posiadam ca?? t? date :) Ale skoro m?wisz ?e tylko temple to niech ci b?dzie. Powodzenia.

^^ Rozwin swoja wypowiedz. Twoim zdaniem kt?ry inny serwer mia? taka mape? Bo nie kojarz?, I niby sk?d j? skopiowa?em, lub podaj jaki? link gdzie moge taka mape dosta??

Screeny z Quest?w
29e692c.png

2yv2v5t.png

Ostatnia edycja:

Polecam gor?co poprzednia eycja by?a bardzo dobra, sam pomaga?em w reklamie i serwerek jest naprawde godzien uwagi, trzyma poziom pozdrawiam administratora :]

---------- Tre?? dodana o 13:36 ----------

Polecam

Resp Spectre
2r2qe09.png

Resp War wolf
mwbnte.png

Kawa?ek Quest room
1i1wkh.png

Ju? nie mog? patrze? na ten przereklamowany quest room...
Zr?bcie w ko?cu co? swojego.

czekam na start z niecierpliwo?ci?... odpalcie to w marcu :D
nie ma gdize grac.. ; p ma?o takich ots?w ; )
i oby by? balans ogarniety ; )

Ju? nie mog? patrze? na ten przereklamowany quest room...
Zr?bcie w ko?cu co? swojego.

Co on ma zrobi?? Szczerze mowiac , questy to questy , Quest room wygl?da zazwyczaj na kazdym evo podobnie, teraz sprawdzmy czy potrafi? ogarnac swoje questy czy przeklei z materyjki jakiejs. :)

Ogolnie otsik sie zapowiada nawet nawet ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry