- Liczba reakcji
- 4
Cze??!
Zapewne po?owa z was zastanawia si? czym jest ?wiat cRPG, nie chce mi si? tego t?umaczy? w?asnymi s?owami, przedstawie wam tekst z wikipedi.
Moje plany si?gaj? daleko, ale jestem koderem i sam oceniam siebie i wiem na co dam rad? a z czym b?d? si? boryka?. Planuj? zrobi? przepi?kn? mape tworzon? od zera przez naprawde utalentowanych mapper?w, dodatkowo pi?kne, fabularne questy, kt?re nie polegaj? tylko na 'zabij i we?'. Totalnie rozbudowane zadania, kt?ry b?dzie m?g? da? prawie ka?dy NPC w mie?cie, niekt?re mog? by? bardzo d?ugie a ich uko?czenie mo?e potrzebowa? nie lada do?wiadczenia, zr?czno?ci i sprytu.
Nie planujemy dzwi?ku w kliencie oraz r??nych bajer?w, kt?rych nikt nigdy nie wykona. Na pewno nie b?dzie to zwyk?y serwer, b?dzie podzia? na miasta oraz profesje, odpu?cili?my sobi? zb?dne rasy. Nauka czar?w b?dzie bardzo wa?n? rzecz?, nie b?dzie takiego systemu jak wsz?dzie, ?e wszystko mamy na sam pocz?tek naszej przygody.
Gdy sko?czymy pierwsze kawa?ki mapy, skrypt?w i quest?w zapraszam 20 wybra?c?w na zamkni?te testy. kt?re odb?d? si? na moim komputerze.
Kogo potrzebuj? do stworzenia ?wiata cRPG?
.
Jak do??czy? do zespo?u?
Mamy nadziej?, ?e znajdziemy tutaj naprawde godne osoby, rekrutacja trwa do odwo?ania.
Pozdrawiamy!
Zapewne po?owa z was zastanawia si? czym jest ?wiat cRPG, nie chce mi si? tego t?umaczy? w?asnymi s?owami, przedstawie wam tekst z wikipedi.
Jest mas? pseudoprojekt?w, kt?rzy dodaj? ma?e wzmianki i namiastki ?wiata RPG, ale ludzie to tworz?cy nie maj? o Tym totalnego poj?cia. Wszystkie takie przes?odzone projekty rozpadaj? si? po nieudanych pr?bach, z nami jest i b?dzie inaczej. Powodem tego jest moja determinacja i d??enie do celu, zapewniam was, ?e je?eli wszyscy si? odemnie odwr?cicie, i zostan? sam to poci?gne do ko?ca ten projekt.Komputerowa gra fabularna (ang. computer Role Playing Game, w skr?cie cRPG[1]) – gatunek gier komputerowych, pierwotnie tworzonych na komputery osobiste i inne domowe komputery. Chocia? w?a?ciwie nie s? odr?bnym gatunkiem od konsolowych gier fabularnych (console RPG, tak?e nazywanych cRPG), z kt?rymi ??czy ich wiele cech, istniej? og?lne tendencje, kt?re odr??niaj? komputerowe gry fabularne od gier RPG na inne platformy. Pierwsze gry cRPG by?y inspirowane przez wczesne tradycyjne RPG, w szczeg?lno?ci przez system Dungeons & Dragons, i stara?y si? by? dla gracza podobnym do?wiadczeniem.
Moje plany si?gaj? daleko, ale jestem koderem i sam oceniam siebie i wiem na co dam rad? a z czym b?d? si? boryka?. Planuj? zrobi? przepi?kn? mape tworzon? od zera przez naprawde utalentowanych mapper?w, dodatkowo pi?kne, fabularne questy, kt?re nie polegaj? tylko na 'zabij i we?'. Totalnie rozbudowane zadania, kt?ry b?dzie m?g? da? prawie ka?dy NPC w mie?cie, niekt?re mog? by? bardzo d?ugie a ich uko?czenie mo?e potrzebowa? nie lada do?wiadczenia, zr?czno?ci i sprytu.
Nie planujemy dzwi?ku w kliencie oraz r??nych bajer?w, kt?rych nikt nigdy nie wykona. Na pewno nie b?dzie to zwyk?y serwer, b?dzie podzia? na miasta oraz profesje, odpu?cili?my sobi? zb?dne rasy. Nauka czar?w b?dzie bardzo wa?n? rzecz?, nie b?dzie takiego systemu jak wsz?dzie, ?e wszystko mamy na sam pocz?tek naszej przygody.
Gdy sko?czymy pierwsze kawa?ki mapy, skrypt?w i quest?w zapraszam 20 wybra?c?w na zamkni?te testy. kt?re odb?d? si? na moim komputerze.
Kogo potrzebuj? do stworzenia ?wiata cRPG?
- 4 mapper?w - mo?e i jest to du?a liczba, ale chce mie? jak najwi?cej os?b w dru?ynie, wko?cu chcemy stworzy? co? najlepszego. Od mapper?w wymagam profesjonalizmu, nie liczy si? dla mnie sta? wa?ne jest umiej?tno?? jak? posiada. Osoba ta musi by? stanowcza i najlepiej nie dziecinna.
- Grafika - osoba ta musi posiada? szerok? wiedze na temat grafiki, tworzy? b?dzie musia? banery, avatary, layouty i ma?e dodatki do klienta. Osoba r?wnie? stanowcza i niezdziecinia?a mile widziana!
- 2 skrypter?w - znam tylko podstawy skryptowania, dlatego potrzebuj? dw?ch porz?dnych os?b, kt?rzy znaj? si? na tym jak ma?o kto. Osoba musi? si? naprawde na tym zna?.
- 2 pisarzy - osoby, kt?rzy maj? lekko?? pisania wierszem zapraszam do do??czenia. Napewno b?dzie sporo historyjek, fabu?y i opis?w miejsc do napisania, gdy b?dzie trzeba nabior? wi?cej pisarzy.
- Nieograniczona liczba sponsor?w - musi mie? pieni?dze.
.Jak do??czy? do zespo?u?
Mamy nadziej?, ?e wp?ynie do nas masa zg?osze? ju? nie bawem ujrzycie oficjalne forum projektu, na kt?rym b?dzie mo?na si? wypowiada? na temat danych rzeczy,Imi? lub ksywa :
Dlaczego mamy Ci? wybra?? :
Twoje prace :
Projekty, w kt?rych by?e?? :
Czy masz ventrillo, mikrofon? :
Mamy nadziej?, ?e znajdziemy tutaj naprawde godne osoby, rekrutacja trwa do odwo?ania.
Pozdrawiamy!

oniewa? s?dz?, ?e potrafi? pisa? dobrze i ciekawie, mam dobre oceny z j?zyka polskiego. Pos?uguj? si? bogatym i rozbudowanym s?ownictwem, znam i stosuj? zasady interpunkcji oraz ortografii.