Zezenia Online 2014

Status
Zamknięty.
Odp: Zezenia Online 2014

Tee nie exp sam noobie xd!
Do??czam si? do Opinii Rarzillo, gra jest po prostu zajebista, nie gram na ots bo nie przepadam, ale wszed?em z ciekawo?ci zobaczy? co to za gra, i na prawd? mi si? podoba. #lvl12
?wietna robota Autorze!

Pozdrawiam!

Level 16 zrobiony:
zezenia16.png

Troch? s?aba grafika jak na 2015 rok, ju? w tibi lepsza xD

IMO: Gor?co polecam tego OTSa! Jeden z moich ulubionych serwer?w z w?asnym klientem. Jednak z powodu braku czasu nie gram ju? dawno na nim. Zaliczyli?cie ogromny progres i to wida?, extra dopracowane grafiki, na prawd? super oskryptowanie, systemy nadal powalaj? jak na starszej edycji.

Do tych hejter?w i trolli: Nie umiecie nawet ogarn?? prostego evo, a dla was gry tworzy?? ?ART.

Nie s?uchaj co gadaj? na temat tego serwera, serwer jest na prawd? super! M?wi? to z pasji, a nie ?e kto? mi ka?e. S? to grupy zazdrosnych dzieciak?w, nie m?wi? tu o osobach kt?rych nienawidz? na tym forum, a poprostu o zwyk?ych dzieciakach, kt?re si? wy?ywaj? bo nie znosz? konkurencji ze strony dobrego serwera MMORPG i spammuj? naprzemiennie dodaj?c hejtuj?ce posty.

Pozdrawiam.

Gierzy ktos, cos na Zezeni ? ja chyba sobie wroce poki brak jakiegos fajnego RPG serwera pod nowsza tibie. Ascalon juz RIP :<

Status
Zamknięty.
Back
Do góry