Zima jesieni?..

Status
Zamknięty.

Aviolles

Advanced User
Lipiec 31, 2009
Liczba reakcji
19
Zima jesieni?, ciekawe i prawdziwe. Dzi? dnia 14 pa?dziernika nagle zacz?? pada? ?nieg w po?udniowej polsce, taka pogoda utrzyma si? d?ugo. Ten gro?ny opad ?niegu przesuwa si? na p??noc, razem z silnym wiatrem. Istniej? wojew?dztwa w kt?rych wiatr dosi?ga 90 km/h wyrywa drzewa, s?upy elektryczne.

Zmienie to co napisa?em wcze?niej, w Elbl?gu jest ju? zalana jedna ulica, niewiem jak dalej. Jest to chyba Bulwar, ma?y port Elbl?ski, niskie uliczki, ale ?niegu nie wida?, tylko silny porwisty wiatr.

Zapraszam na TVP Info.

Odp: Zima jesieni?..

U mnie w Lidzbarku Warmi?skim jest porywisty wiatr, do tego deszcz. Jest tak zimno, ?e nie da si? na dw?r wyj??. ?eby by?o tak jutro, to nie p?jd? do szko?y. ; d

Damnit. Mam 40km od Elbl?ga, widze ju? przez okno ?e wiatr szalejej ; O drzewa sie wal?.
Narazie ?niegu nie wida? ;).

Pozdrawiam,
NeOx13.

A u mnie deszcz ze ?niegiem :p. Og??em ?nieg topi si? zanim spadnie na ziemie. Ale jest. Wiatr te? okropny, wczoraj mi parasol po?ama?o :D.
A i jestem z woj ?l?skiego =)

W wojew?dztwie Warmi?sko-mazurskim te? ?nieg, wiatr szaleje.. mo?e teraz ju? mniej.. ale rano to ostro dawa?o. W pogodzie m?wili ?e to par? dni b?dzie trwa?.

wiatr dosi?ga 90 km/h rozrywa drzewa, s?upy elektryczne.

Omfg! Drzew rozrywa? s?upy elektryczne? to apokalipsa. Ps. Chyba wyrywa... :).

Niedawno by?em w Lidzbarku z bratem po szk?o z huty ale ?aden wiatr, deszcz, ?nieg nas nie z?apa?.

Dzisiaj zacz??o szale? w chuj mam drzewo na wprost swojego okna i my?la?em, ?e mi szyby powybija bo napierdala?o jak nie wiem co (akacja o.O). Og?lnie jak by?em w szkole to hardcorowo by?o bo wia?o jak nie wiem co i do tego m?awka. Mam nadziej?, ?e do mnie ?nieg nie dojdzie a wichury p?jd? dalej bo nie chce jeszcze kurtki nosi? :(.

Pozdrawiam Bolmex

Ja mieszkam na Podkarpaciu i pada ?nieg, wiatr?w kt?re wyrywaj? drzewa i s?upy elektryczne jako? nie widz?, ani nie odczuwam, ale dobra. Jakiej? wielkiej zamieci nie ma, taki lekki ?nie?ek.
Teraz zimno a i tak najprawdopodobniej oka?e si?, ?e zima b?dzie ciep?a.

P??noc ma?opolski. Od 5:00 pada bez przerwy ?nieg. Ulice jeszcze s? przejezdne. 0 stopni. Telewizor nie dzia?a (tzn. dekoder nie odbiera sygna?u). Je?eli b?dzie pada?o ca?y czas do jutra - drogi b?d? nieprzejezdne.

@Aviolles
To normalne ze na po?udniu gdzie s? G?ry jest ?nieg...
Co do tematu to u mnie pada? ?nieg z deszczem , i jak na razie nie b?dzie samego ?niegu

@Aviolles
To normalne ze na po?udniu gdzie s? G?ry jest ?nieg...
Co do tematu to u mnie pada? ?nieg z deszczem , i jak na razie nie b?dzie samego ?niegu

Tylko ?e zima nadchodzi z po?udnia, arktyczne powietrze r?wnie?.

Ja mieszkam na Podkarpaciu i pada ?nieg, wiatr?w kt?re wyrywaj? drzewa i s?upy elektryczne jako? nie widz?, ani nie odczuwam, ale dobra. Jakiej? wielkiej zamieci nie ma, taki lekki ?nie?ek.
Teraz zimno a i tak najprawdopodobniej oka?e si?, ?e zima b?dzie ciep?a.

Ja r?wnie?, ale to tylko pow?d do ciszenia si? spokojem.

Wczoraj w szkole, gdy byli?my na WFie to nam deszcz aka grad zacz?? pada?.

U mnie te?, i to nie s?abo.

#Temat
Na TVP Info du?o gadaj? i coraz wi?cej problem?w.

Ostatnia edycja:

U mnie jest ku*** prze***** bo wiatr mocny, snieg z deszczem ;/ i co 30 minut brak produ i za 5 min znowu jest i tak co chwile !!
OMG CO SIE DZIEJE!!
Apokalipsa? :D

W Gda?sku mamy powyrywane co 23~~ drzewo, wracaj?c z zakupami zauwa?y?em drzewo wyrwane z korzeniami i du?ymi kawa?kami ziemi. Drogi s? zablokowane, autobusy nie je?d??, tramwaje r?wnie?. Wczoraj w szkole, gdy byli?my na WFie to nam deszcz aka grad zacz?? pada?. Wiatr u nas dzisiaj osi?gn?? pr?dko?? ok. 130km/h. Gorzej by? chyba nie mo?e.

Ostatnia edycja:

W wojew?dztwie lubelskim dok?adniej w centrum ?nieg pada ju? od gdzie? p??nocy oraz jest spory wiatr

W Elbl?gu jest zalana Wyspa Spichrz?w, ulica Grochowska i inne okolice Warszawskiej. Niedawno tam by?em, ostra popi?dziawka. Te wszystkie pseudo odp?ywy rzeki elbl?skiej maj? albo stan alarmowy albo ju? wyla?y. Jak dojdzie do tych mur?w ko?o galerii El i je podmyje to b?dzie ciekawie, ju? teraz ledwo stoj?.

W ramach ofiary pogody:
http://www.elblag24.pl/elblag,drzewo_spadlo_na_kobiete,23365,0,0,0.html

Ostatnia edycja:

W Legnicy, na dolnym ?l?sku wieje dosy? mocno wiatr, ale raczej nie osi?ga 90km/h. Jest zimno, ale nie pada ?nieg, ani w obecnej chwili deszcz.

no a ja wam powiem: Mieszkam na ?lasku ?nieg pada ju? przez jakie? 4-5h z malutkimi przerwami Wiatru du?ego nie ma pizd?i ?e szok ! nie wida? ulic, auta zasypane Jednym s?owem: Chujn**a na ca?ego ! ;<

M?j brat ju? ulepi? ba?wana :> ''podobno'' zima ma sko?czy? si? w styczniu, czyli zmieniamy kolejno?? p?r roku
wiosna > lato > zima > jesie? =d

W Elbl?gu jest zalana Wyspa Spichrz?w, ulica Grochowska i inne okolice Warszawskiej. Niedawno tam by?em, ostra popi?dziawka. Te wszystkie pseudo odp?ywy rzeki elbl?skiej maj? albo stan alarmowy albo ju? wyla?y. Jak dojdzie do tych mur?w ko?o galerii El i je podmyje to b?dzie ciekawie, ju? teraz ledwo stoj?.
W ramach ofiary pogody:
Drzewo spad?o na kobiet? - Elbl?g 24 - wszystko o wydarzeniach w mie?cie

To ciekawe, przejade si? po mie?cie jutro i popatrze co i gdzie si? dzia?o. Elbl?g w wiadomo?ciach tematem r?wnie?. =]

#Temat
Ale jak narazie spok?j zero ?niegu, wiatr ju? spokojny, jutro zaczn? si? nowe jazdy. =d

Mieszkam na Podkarpaciu, konkretnie Stalowa Wola. Mamy tutaj oko?o 100mm ?niegu :D Niestety temperatura trzyma si? w granicy (-1C) - (5C) wi?c topnieje i jest straszna chlapa.
Polecam gumowce (ocieplane) :p

ja mieszkam w gliwicach i ?nieg u mnie nie pada? xd
to tam w g?rach pada :D

PS. we? wbij level :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry