Zimowa aktualizacja nadchodzi!

Status
Zamknięty.
Odp: Zimowa aktualizacja nadchodzi!

Te testery to tylko dla Tutor?w, GM'?w i CM by?y czy dla wszystkich?

jak zawsze zapowiada si? ciekawie ;) zobaczymy co z tego wyjdzie xD pzdr

Updates/8.6 - TibiaWiki - Quests, Items, Spells, and more tu jest wszystko opisane
Dla os?b, kt?re chc? sobie co nieco poczyta?, a nie ogarniaj? j?zyka angielskiego polecam Wi?cej o update 8.6 ? Tibia Wiki

@topic
Zapowiada si? wspania?y update, zupe?nie nowe, znakomite grafiki, nowe zbroje, potwory etc. No w?a?nie, zapowiada si?, bo zapewne i tak nic z tego nie wyjdzie. Na pocz?tku zawsze jest dobrze, bo zaczynasz poznawa? i to zaczynasz od poznawania tych potencjalnie dobrych rzeczy. Jednak chwile gry zawsze ujawni, ?e ten update nie by? taki super, jak si? zapowiada?. No, ale nie chc? uprzedza? fakt?w, wyj?tki si? zdarza?y, wyj?tkowe updaty si? zdarza?y, mo?e i tak b?dzie tym razem. Mam nadziej?, ?e tym razem nie udupi? ?adnej profesji, a zw?aszcza knighta.

witam...

Oni updatneli na 8.54 ;> >>>> hehheheh

Nareszcie kolejny update, szybko ten czas leci, niedawno by? jesienny, a ju? teraz zimowy... dodali du?o nowych miejsc i mam nadziej?, ?e szybko te lokacje znajd? si? w dzia?ach ze zdj?ciami.

Hmmmm ... du?o to dla FACC nie dali chyba czas zakupi? PACC :d

Zgadzam si? Update dobry, dla FACC du?o nowych teren?w nie ma, za to dla PACC wi?cej - og?lnie update raczej udany:)

Update nawet niez?y, ale wydaje mi si?, ?e za du?o tej chi?szczyzny.
Poza tym, nowe miasto jest ?adne i ju? zaczynam je zwiedza?.

Pozdrawiam,
Narac

co kazdy wiekszt update przestaje grac w tibie a nastepnie przekonuje sie do nowszej wersji lecz tym razem nie zrobie przerwy bo update wydaje sie spoko :)

No to czas zabrac sie za robienie waypointow ;)
@Update : Po C**j To chinskie miasto? ;x

Uptade jest znakomity :]
Nowe miasto, tereny, expowiska i outfit sa spoko.
Ci co nigdy tam nie byli, niech wogole sie nie wypowiadaja, nowy kontynent ma fajny klimat :P
Thx For Cip

No postarali sie z tym uptadem... Bardzo dobrze ?e zrobili nowe miasto, tereny i expowiska.
Bo nie ma gdzie expi?;/ A te outfity podobja mi si?;d
Jest to chyba Najlepszy uptade w tym roku;p

mi sie ona nie podoba ;/ jakas ... dziwna ...

Moim zdaniem, s?aby update. Gdy zaczyna?em gra? w tibie, wszystkie tereny, potwory, itemy zna?em na pami??. Dzi? jest tego tak du?o... a ?ipsoft co p?? roku zawala nas tonami nowych zb?dnych ?mieci. Jak na razie nie gram na rl, moja wypowied? oparta jest na przeczytanych teaserach i recenzjach.

Pozdrawiam, Nazzgul=)

Wszystko robi? dla pacc ?eby zach?ci? osoby kt?re graj? na facc by go kupi?y...
Zazwyczaj jest tak, ?e je?li kupisz raz pacc to potem kupujesz nast?pny raz i nast?pny:(

Status
Zamknięty.
Back
Do góry