Zimowy update - pytania i odpowiedzi.

Status
Zamknięty.

Constantine

everybody dies
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
142
Widz?, ?e coraz wi?cej os?b pyta o sprawy zwi?zane zwi?zane z nowym updatem, wi?c postanowi?em zrobi? temat w kt?rym mo?ecie zadawa? pytania na temat ?w aktualizacji.

Ma?y regulamin:
1. Regulamin forum - obowi?zuje!
2. Spam i ma?owarto?ciowe posty b?d? surowo karane.
3. Odpowiadaj?c na pytanie, cytujesz u?ytkownika.

Odklej? oraz zamkn? temat tu? po aktualizacji.

Odp: Zimowy update - pytania i odpowiedzi.

Od siebie dodam tylko, ?e ch?tnie b?d? odpowiada? na pytania, gdy? wiem co nieco na temat zimowej aktualizacji.

Zach?cam do zadawania pyta?!

To ja mam pytanko ;d Bedzie ten update czy nie? bo gdzies bylo napisane ze ludzie sie buntuja i prowadza jakas ankiete.. i czy w tym update bedzie flash client? no bo sa jakies ikonki a w normalnym kliencie ich za bardzo nie widze ...

Praktycznie przed ka?dym updatem garstka graczy buntuj? si?, jednak tak czy owak wprowadzaj? aktualizacj?. Co do flash clienta, nie s? to jeszcze potwierdzone informacje.

odpowiem ci licz?c od teraz, od tego dnia, to update bedzie za 2 dni tibia bedzie 9.0
beda calkiem nowe zeczy i calkiem inny klient

Notka moderatorska:
Cytujemy osoby, kt?rym odpowiadamy! Czytaj regulamin tematu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Czy prawd? jest ?e czar Ultimate Explosion u Master Sorcerer i Elder Druid b?dzie mo?na u?ywa? tylko co 60sek?? S?ysza?em to od innych graczy, lecz nie jestem pewny.

I czy paladyn b?dzie mie? czar exura san, na facc??

Ostatnia edycja:

Tak popularne UE (mam tu na my?li r?wnie? EW) po aktualizacji b?dziesz m?g? u?ywa? raz na minut?. Jednak?e nie os?abia to w ?adnym stopniu MS, gdy? wprowadzono mas? czar?w o wiele bardziej praktycznych ni? UE.

Ostatnia edycja:

Czy Mounty (z WOW'a, nie wiem jak si? to b?dzie nazywa?o w Tibii) zostan? wprowadzone w tym UpDate'cie?

@up

Tak, zostan? wprowadzone. Zaraz po wprowadzeniu update b?dziesz m?g? ju? u?ywa? mounta. Ale tylko jak posiadasz PACC.

Ehh mogli by zrobi? jako? z 2 mounty dla FACC.

Czy Mounty (z WOW'a, nie wiem jak si? to b?dzie nazywa?o w Tibii) zostan? wprowadzone w tym UpDate'cie?
??cznie zostanie wprowadzonych 12 mount?w. Aby schwyta? ka?dego, b?dzie potrzebny unikalny przedmiot. Mounty s? tylko i wy??cznie dla PACC.

Czy postacie Knight oraz Palladin, zostan? jako? "skrzywdzone?" w sensie, usun? jakie? czary, a dodadz? nowe s?absze??

S?ysza?em ?e exura san ma by? te? dal facc, od 33 poziomu. czy to prawda?

Czy postacie Knight oraz Palladin, zostan? jako? "skrzywdzone?" w sensie, usun? jakie? czary, a dodadz? nowe s?absze??
S?ysza?em ?e exura san ma by? te? dal facc, od 33 poziomu. czy to prawda?
Paladynowi zabieraj? czary: exura vita, utana vid oraz utamo vita.

Witam, ja tak?e do??cz? si? do tematu i zadam 1 pytanie, a mianowicie:
Czy aby zdoby? unikalny przedmiot do schwytania mounta b?dzie trzeba robi? jaki? quest lub misje i czy b?d? one trudne? Z g?ry dzi?kuj?.

Witam, ja tak?e do??cz? si? do tematu i zadam 1 pytanie, a mianowicie:
Czy aby zdoby? unikalny przedmiot do schwytania mounta b?dzie trzeba robi? jaki? quest lub misje i czy b?d? one trudne? Z g?ry dzi?kuj?.
Zapewne b?dzie trzeba zrobi? jak?? misj?, gdy? mount na drzewie nie ro?nie i od tak sobie nie pojawi Ci si? przed nosem. Tego czy b?d? trudne jeszcze nie wiem, cho? zapewne wybitnie ?atwe nie b?d?, lecz mo?esz troszk? pokombinowa? na test serwerze o ile masz PACC.

Paladynowi zabieraj? czary: exura vita, utana vid oraz utamo vita.

Ja je*ie... A daj? w zamian chocia? jakie? ofensywki ? Bo jak nie, to palek stanie si? obci?gaczem :P

Co konkretnie wprowadza ten up, nie mam czasu by gdziekolwiek czyta?, poza tym mam baaaardzo ograniczony dost?p do neta (w zasadzie brak dost?pu), i nic nie wiem o upku

Nie odpowiedziano mi na to pytanie

I czy paladyn b?dzie mie? czar exura san, na facc??

Prosz? o odpowiedz ;/

Nie odpowiedziano mi na to pytanie
Prosz? o odpowiedz ;/
Tak, paladyn otrzyma czar exura san (Divine Healing) na FACC, za? dla paladyn?w z PACCem zostaje dodany nowy czar (Salvation).

Co b?dzie zmienione dla druida na facc?
Zdaj? sobie spraw?, ?e zapewne nie b?dzie nowych czar?w na FACC.
Jednak czyta?em, ?e exsuhand(nie pami?tam nazwy) b?dzie zwi?kszony np. z exevo frigo hur.

Co b?dzie zmienione dla druida na facc?
Zdaj? sobie spraw?, ?e zapewne nie b?dzie nowych czar?w na FACC.
Jednak czyta?em, ?e exsuhand(nie pami?tam nazwy) b?dzie zwi?kszony np. z exevo frigo hur.
Wszystkie nowe czary jakie zostan? dodane dla druida b?d? dla PACC. Druidowi zabieraj? exori mort oraz exana mas mort. Bedzie exhausted, na UE (exevo gran mas frigo, exevo gran mas tera) wi?kszy, na wave (exevo frigo hur, exevo tera hur) zapewne nieco mniejszy lub taki sam jak UE.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry