-Tibia 8.60 Zinaria.pl RPG Start Wktortce!!!

Status
Zamknięty.

Ziraniaots

User
Luty 20, 2013
Liczba reakcji
0
Witam, Chcia?em wam przedstawi? Zinaria.pl

Exp:
1-8 x 10 (rook)
9-30 x35
31-60 x 25
61-100 x 15
101-130 x 10
131-150 x 5
151-xxx x3

Reszta Stages
Skills x5
Magic x3
Loot x1.5
Spawn x1.5

Informacje:
- Unikatowa nie spotykana mapa RPG
- System Task?w
- war system
- Stabilny silnik
- RookGaard
- Upgrade System (nie dostepne z is)
- Najazdy boss?w, potwor?w
- Real addons system
- Ko?cz? si? poty runy itd
- Eventy​

Wszystkie przedmioty z is dost?pne w questach, na naszym serverze jest masa questow, jest tak?e bardzo du?o fabularnych misji, w kt?rych nagrod? s? przedmioty, oufity czy te? dost?py do nowych teren?w!!!​

Teraz kilka zdi??: (UWAGA zdi?cia s? robione w przypadkowych miejscach!!!)

29852418.jpg

45gku.jpg

47yy.jpg

65gftd.jpg

357hw.jpg

674u.jpg

678jm.jpg

dsfgf.jpg

sdfewh.jpg

vbnm6.jpg

86604487.jpg

cvbs.jpg

bnny.jpg

bnmm.jpg

bbnoz.jpg

4536hy.jpg

3245tij.jpg

gikt.jpg

sdfgrm.jpg

sgdfr.jpg

76147987.jpg

http://imageshack.us/a/img692/9744/17507511.jpg
[img]http://imageshack.us/a/img13/7623/t675f.jpg
vbngp.jpg

kjkpa.jpg

vbngt.jpg

zxcx.jpg

Zdi?cie mapy z lotu ptaka:
newfp.jpg

Start Odb?dzie si? maxymalnie za miesi?c, chcemy wszystko dobrze u??dzi?!!!

Odp: Zinaria.pl RPG Start Wktortce!!!

Jak to m?wi dzisiejsza m?odzie?:
South Kwadrat System! :)

Ale wida? ze zajebisty otsik b?dzie etam troche kwadrat?w jest ale c?? mo?e to ozdobi jako? do startu;]

Ja zagram napewno, chodz ?e mam w?asny ots :)) Lubie rpg a teraz trudno taki znale??

Ciekawie si? zapowiada i chocia? nie lubi? zbytnio rpg to mo?e wpadne.
Na kiedy jest przewidywany start?

Dok?adnie jeszcze nie wiemy, chcemy wszystko dobrze dopasowa?, ?eby mi?o si? gra?o :) Start Przewidujemy tak od 2tyg do miesi?ca, to zale?y czy pojawi? si? jakie? problemy itd, poprawimy te kwadraty, mamy zamiar jeszcze doda? nowe misje itd, jak narazie nie ma problem?w ?adnych, wszystko co zrobimy odrazu testujemy, ale wiadomo, jeden skrypt mo?e by? przyczyn? niew?a?ciwego dzia?ania drugiego, dlatego wolimy d?u?ej zrobi? ots, a lepiej :)

Tak?e zastanawiali?my si?, czy nie lepiej zrobi? w sms shopie pacc zamaist itemek, bo naszym zdaniem z w?asnego do?wiadczenia, dla nas jest lepiej tylko pacc, i zdobywa? trudno przedmioty, wszystko by mia?o cene itd, ale chyba wi?kszo?? by?a by przeciw, wi?c raczej b?dzie jak w temacie, b?d? itemy, oczywi?cie dost?pne wszystkie w questach....

Prosz? o wi?cej komentarzy.

/ps. Je?li zrobi?em jakie? b??dy to przepraszam, i Dobranoc bo jestem padni?ty.

Moim zdaniem lepiej zrobi? pacc za sms i np w sms shopie 3cc do tego na start moim zdaniem by?o by super ale co resta na to powie to nie wiem;]

@up

Kpisz sobie? 3cc na start? To w 20 minut mam tutaj 1kk+

@topic

My?l?, ?e serwer jest dopracowany. Na pewno zobacz? i wejd? :)

wiem co to za admin i znam jego stosunek do swoich ots?w wi?c nie wbije:)

@up
Znasz mnie? Ciekawe z k?d...

@Topic
CC w shopie nie by?o by napewno, tak samo jak i na start, jak ju? to mo?e z 20platynek max...
Prosz? si? wypodiwada? na temat tego sms shopa, jak wolicie by by?o, pacc (oczywi?cie by?a by pacc runa, co umo?liwi?o by kupna pacc w grze, za kase, itemy addonowe czy cokolwiek innego) Czy wolicie itemy a pacc free???

Porsz? wsszystkich co tu wwchodz? o wypowiedzenie si? na ten temat, Czym wi?cej b?dzie pozytywnych komentarzy, tym b?dziemy mieli wi?kszy zapa? do pracy, je?li natomiast ma to by? z?y komentarz, np ?le jest zrobione xxx, czy co?, to postaramy si? to naprawi?/zmieni?!!!

Kase na start? no po co.. ustaw moze troszke wiekszy drop gp z rotow,trolli (nie 50 gp a te 10gp-25gp z kazdego) zrob jakis quest 'ala' desert i zrob poradnik jak dojsc na stronce co by ludzie mieli kase na expa a jezeli chodzi o pacc w sms shopie to dobry pomysl wole to niz jakis dsm czy bohy jak by byl naprawde hardcorowy exp i loot oraz zbalansowany dmg to pewnie beda jakies rpg hunty (1 bohy na servie w grupie to juz cos)

@edit proponuje zmniejszyc poczatkowy exp i ustawic stage np taki
1-8 x15 rook
9-30 x8
31-80 x5
81-xxx x3

Ostatnia edycja:

@Up
Exp Jest jak narazie proponowany...

@topic
Prosz? dalej o wypowiadanie si? na temat item shopu,
oraz prosz? by?cie mi powiedzieli, jakie eventy waszym zdaniem powinny by? na servie???? Bo wydaje mi si? ?e zombie event itd to nie pasuje do rpg (to jest tylko moje zdanie), a kolegom z kt?rymi robie serva, m?wi? odwrotnie...

@up
Znasz mnie? Ciekawe z k?d...

@Topic
CC w shopie nie by?o by napewno, tak samo jak i na start, jak ju? to mo?e z 20platynek max...
Prosz? si? wypodiwada? na temat tego sms shopa, jak wolicie by by?o, pacc (oczywi?cie by?a by pacc runa, co umo?liwi?o by kupna pacc w grze, za kase, itemy addonowe czy cokolwiek innego) Czy wolicie itemy a pacc free???

Porsz? wsszystkich co tu wwchodz? o wypowiedzenie si? na ten temat, Czym wi?cej b?dzie pozytywnych komentarzy, tym b?dziemy mieli wi?kszy zapa? do pracy, je?li natomiast ma to by? z?y komentarz, np ?le jest zrobione xxx, czy co?, to postaramy si? to naprawi?/zmieni?!!!

wystarczy popatrze? na ss w jakim s? stylu i co na nich wida? i wiadomo kim jeste?:) i si? nie wypieraj bo zrobisz z siebie jeszcze wi?kszego b?azna. powodzenia w serwerku :)

wystarczy popatrze? na ss w jakim s? stylu i co na nich wida? i wiadomo kim jeste?:) i si? nie wypieraj bo zrobisz z siebie jeszcze wi?kszego b?azna. powodzenia w serwerku :)

Racja, serwer jest w kiepskim stanie, tak jak jeg ortografia. Serwer s?abo dopracowany. Po 1 dniu liczba graczy b?dzie mi?dzy 0-20.

Server moze lekko niedopracowany ale troch? pracy i bedzie ok, a co wy ta do niego macie i jego ortografii.. ja na to nie zwracam wiekszej uwagi.

Server moze lekko niedopracowany ale troch? pracy i bedzie ok, a co wy ta do niego macie i jego ortografii.. ja na to nie zwracam wiekszej uwagi.

hmmm mo?e dlatego ?e po pi?mie mo?na oceni? poziom danej osoby?:) tak samo jak "poznasz g?upiego po ?miechu jego" je?li s? tutaj ludzie my?l?cy to wiedz? kto stawia ten serwerek i jak to si? sko?czy :)

tak jak przy wi?kszo?ci rzekomych serwer?w rpg spytam si? tak?e i tu jak? macie fabu???

@Awesome Asimov
Wida? ?e nie jeste? inteligentn? osob?, skoro os?dzasz ludzi odrazu jak i ich prace, zanim tego nie poznasz... To ty pokazujesz swoje zachowanie tymi komentarzami durnymi, swoim brakiem wiedzy na podstawowy temat, wida? ?e nie wiesz co to jest dyskografia, dysklekcja itd... Posiadam dyslekcje, i wyobra? sobie ?e te b??dy nie s? tak z mojej winy, na maturze itd nikt na to nie zwraca uwagi, ale ty pokazujesz przyk?ad osoby kt?ra nic o ?yciu nie wie... Idz do szko?y i dowiedz si? co to oznacza....

@Anakonta
Du?o nie chce opisywa? jak narazie, moge powiedzie? ?e jest sporo quest?w misjowych gdzie trzeba gdzie? p?j??, z kim? pogada? czy co? zabi?, by dosta? wst?p do jaki? teren?w itd... Je?li ci ma?o moge opisa? troche wi?cej...

@topic
Prosz? o komentarze w sprawie pacc oraz jakie eventy lubicie na rpg, bo ja osobi?cie bardzo ?adko spotyka?em si? z eventami na mapach rpg...
Tak?e dodam ?e wszystko idzie pomy?lnie na chwile obecn? i ots wystartuje raczej ju? nied?ugo...

Moim zdaniem lepiej ?eby by? pacc w sms shopie zamiast item?w.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry