• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

ziomek jak napisa? lasce POMOCY XD

Status
Zamknięty.
Odp: ziomek jak napisa? lasce POMOCY XD

"dobra ide expi? elo"

czy to wa?ne ? moim zdaniem nie powinno obchodzi? to innych os?b. Jakby? mog?a te? przesta? pisa? bo pewna osoba jak czyta mi wiadomo?ci to jest zazdrosna a zale?y mi na jej szcz??ciu. Wi?c bardzo by?bym wdzi?czny gdyby? mog?a da? mi spok?j. Jedna rzecz kt?rej bardzo pragn?.

Mo?e by? xD?

Powiedz jest prosto z mostu, ?e jest ?a?osna swoim zachowaniem i nie masz ochoty z ni? pisa? i dyskutowa? a je?eli b?dzie to dalej robi? to j? zablokuj na:gg,fb,skype czy tam na domofonie xD nie wiem gdzie ty z ni? rozmawiasz :D A jak w rl to przestrasz ?e na policje zadzwonisz ?e Ci? nachodzi.

musisz by? odwa?ny i to powiedzie? bo jak tego nie zrobisz to b?dziesz s?aby

jak chcesz si? jej pozby? na sta?e to trzeba by?o pisa? od razu
zanud? j? gadaniem o grach i takich nudnych dla niej rzeczach to mo?e si? tob? znudzi xD
ewentualnie mo?esz zrobi? jak niekt?re dziewczyny - ola?, nie odpisywa? a? przestanie

'Dziewczyno daj mi spok?j ja jestem zar?czony z grami ' lekko chlodno i b?dzie widzie? w tobie pustego idiot? xd

"nie mam czasu na dziewczyny, musz? ?apa? pokemony"

Do mnie na przyk?ad dziewczyny (co prawda tylko 2 tak zrobi?em, ale zadzia?a?o) przestawa?y pisa?, kiedy nie odpisywa?em przed 3 godziny (mimo i? odczyta?em wiadomo?? i by?em aktywny na facebooku), po tych 3 godzinach odpisa?em, ?e jestem bardzo zaj?ty i to sprawa ?ycia i ?mierci, one przestraszone pyta?y si? co si? dzieje, a ja pisa?em, ?e powiem im jak wr?c? do domu, bo musz? pilnie wyj??. Wychodzi?em wi?c z domu do kole?ki albo w plener, ogarniali?my jaranie, palili?my po 3 bonga/wiadra, a nast?pnie zbombieni robili?my sobie zdj?cie i wrzucali?my na facebooka (z jego profilu, ale mnie oznacza?). Po powrocie do domu (za jednym i za drugim razem) czeka?a na mnie wiadomo?? "Co niby by?o takie wa?ne?!", a ja odpisywa?em, ?e musia?em pilnie pom?c mamie/babci i po 3 sekundach od wys?ania dostawa?em link do zdj?cia z kole?k? i kilka wyzwisk w kierunku mojej osoby... Gwarantuje Ci, ?e po odjebaniu tak perfekcyjnej akcji, ta tytu?owa "laska" ju? nawet na Ciebie nie spojrzy :D.

Napisz, ?e masz dziecko z kuzynk?, sprawdzone, dzia?a.

Co tu sie produkowac miej wyjebane a bedzie ci dane :wink:

powiedz ?e umawiasz sie tylko z dziewczynami kt?re maja taki sam lvl w tibi jak Ty

"Sorry nie mam czasu na zwiazki bo musze zarabiac poziomy w tibii" lub " Nie mam czasu odwal sie, bo musze reinstal windowsa zrobic"

Status
Zamknięty.
Do góry