Zizi's Gallery

Status
Zamknięty.

Zizi Knight

Advanced User
Czerwiec 14, 2008
Liczba reakcji
34
Klient: 8.60
Dawno nie robi?em map wi?c jest to prawie jak pierwsza mapa.
Prosi? bym ?eby?cie nie pisali ?e niema natury, bo wiem ?e jej niema ale nie chcia?em na razie jej robi? bo potem jak bym chcia? przerobi? uk?ad dr?g to by?o by du?o usuwania.
SS;
Depo na pocz?tek;
1depo.png

2depo.png

3depo.png

Bardziej zamiast ocen prosi? bym o rady

Odp: Zizi's Gallery

Kwadra. Kwadrat. Kwadrat. Kwadrat. Czy co? wi?cej mam napisa??

Troszk? wszystko porozpieprzane po tej mapie. Jest masa element?w, kt?re do siebie nie pasuj?, przyk?adem tego mo?e by? wodospad, kt?ry sp?ywa z dachu, a nie posiada uj?cia.
Ma?o realistki w Twoich pracach, przeczytaj poradniki.
Pozdrawiam!

Na mapie wyst?puje za du?o element?w kwadratowych, brak natury, niema zgrania mapy s?abo.

Jak ju? pisali koledzy wy?ej : mapa nie najlepsza ;/

Z?e :
1. Brak szczeg???w [ typu k?pki trawy , ma?e kamyczki ]
2.Du?o kwadrat?w , zbyt symetrycznie
3. Dach te? kwadratowy bez ?adnych szczeg???w

Wed?ug mnie totalna klapa ;/ 2/10 za zach?te

Pozdrawiam - Nivek

Ja pierdole daltoni?ci;
Prosi? bym ?eby?cie nie pisali ?e niema natury, bo wiem ?e jej niema ale nie chcia?em na razie jej robi? bo potem jak bym chcia? przerobi? uk?ad dr?g to by?o by du?o usuwania.
Pisa?em ?e wiem i? niema natury. OMG
Zaraz dodam ?wi?tynie z natur? i innymi rzeczami
Kwadra. Kwadrat. Kwadrat. Kwadrat. Czy co? wi?cej mam napisa??
Mo?esz da? jak?? rade a nie kwadraty kwadraty. Ko?a si? nie da zrobi? ;/
[...]przyk?adem tego mo?e by? wodospad, kt?ry sp?ywa z dachu, a nie posiada uj?cia.
Woda wyp?ywa ze statuetki i wpada do morza/oceanu
##Tample i katakumby
1tample.png

2tample.png

3tample.png

5tample.png

A tu jest gr?b Tibianusa 3 kt?ry zosta? zabity przez swoje dzieci
4tample.png

/Co do jako?ci zdj?? to mam 10calowy ekran wi?c lepszych nie zrobie bo bym musia? ich z 10 zrobi?

Ostatnia edycja:

Dziwi mnie to i? ,?e niema minipaki kt?r? doda?em jaki? czas temu

Dodam wi?c j? jeszcze raz + vip;
vipmm.png

minimapa.png

vipos.png

Dziwi mnie po co wystawi?e? t? galerie . Widz? ?e same negatywne wypowiedzi na ten temat i zgadzam si? z tym. Kwadrat , B??dy , 0 Detali , Uboga Natura ( i nie ma wykr?tu ?e nie zrobi?e? z powodu dr??ki . . .) Nie wiem co jeszcze doda? mhmm ?wicz!

Ostatnia edycja:

Woda wyp?ywa ze statuetki i wpada do morza/oceanu
Przeczytaj to zdanie jeszcze raz i przemy?l czy to realne?
Ostatnia praca bez przepychu i bogactwa odno?nie architektury, bordery s?abe, a same groundy, kt?re u?y?e? s? tragiczne i totalnie nie pasuj?.

Wracaj?c do tej statuetki, mo?e jest to realne, bo ?wiat Tibi jest nieprzewidywalny.
Kiedy? czyta?em podobny temat i tak?e by?a mowa o fantazjowaniu, np. pal?ce si? drzewko kiedy? musi si? spali?, a w ?wiecie Tibi ono pali si? bez przerwy, dlatego poruszam ten temat... . A co do wyp?ywaj?cej wody ze statuetki jest to mo?liwe, ale tylko wtedy gdy ta statuetka by?a by magiczna, nie wiem mo?e fontanna czy co? w tym stylu.
Zizi Knight wola?bym ?eby? stworzy? expowisko pod ziemi?, mo?e to ci lepiej wyjdzie ni? te kwadratowe budynki. U?ywaj wi?cej szczeg???w i pami?taj umieszczaj prace tylko wtedy gdy s? one sko?czone w 100%.

Dziwi mnie po co wystawi?e? t? galerie . Widz? ?e same negatywne wypowiedzi na ten temat i zgadzam si? z tym. Kwadrat , B??dy , 0 Detali , Uboga Natura ( i nie ma wykr?tu ?e nie zrobi?e? z powodu dr??ki . . .) Nie wiem co jeszcze doda? mhmm ?wicz! Podoba mi si? troch? ten gr?b kr?la Tibianusa
Jak ci si? co? podoba to znaczy ?e nie jest a? tak ?le.

Przeczytaj to zdanie jeszcze raz i przemy?l czy to realne?[...]
Wydaj? mi si? ?e kto? Ci(chyba Oskar i chyba tobie ale mog? si? myli?) napisa? co? na temat realno?ci w tibi.

Quest(full raw - 4h ponad)
71341051.png

78086105.png

20783397.png

80632120.png

24005578.png

57874597.png

98144121.png

83279171.png

29197299.png

nie wszystko wida? na zdj?ciach, my?la?em ,?e b?dzie wi?cej wida?.

Ostatnia edycja:

Popracuj jeszcze par? chwil nad tym nowym questem, a na pewno zobaczysz rezultat.
Najbardziej podoba mi si? screen, na kt?rym jest ten nowy most.
Prace oceniam: 8/10
No i oczywi?cie + za fajne pomys?y i wysi?ek.

Jak prosi?e? nie oceniam, a daje rady.
Wi?c najpierw popracuj nad architektur?. Proponuj? ogl?da? prace Thorga i Fluosa. Jak dla mnie s? w tej "dziedzinie" najlepsi.
Za duzo spamu itemami w sklepach. W przypadku Magic Shopa, Poloz potiona i jakas rozdzke, wystarczy.

Drugi screen. Za duzo mieszanych scian, groundow.
W quescie nie podobaja mi si? te fioletowe groundy, poisiony z zao. reszta jest ok.
Popracuj troche nad detalizacja podziemi.

~pepowsky.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry