Zlec? stworzenie mapy POWA?NA oferta

Status
Zamknięty.

meduzzz19

User
Marzec 31, 2010
Liczba reakcji
0
Witam.
W zwi?zku z nowo powstaj?cym serwerem, chcia?bym zleci? stworzenie mapy pod Tibie 8.6. Serwer b?dzie hostowa? server dedykowany najprawdopodobniej niemiecki. Celem ca?ego projektu b?dzie odskocznia od plagiatowych sta?ych niezmiennych serwer?w OTS. Jest to ca?kiem nowa inicjatywa, kt?rej dalszy ci?g ewolucji b?dzie bazowa? na opiniach jak?e drogich graczy.
Interakcja gry? RPG high exp, wi?c nietypowa, nieznana strefa gry na Ots.
Oczywist? spraw? jest, ?e projekt kt?ry przypadnie mi do gustu sprawi i? autor b?dzie promowany.
Drugie primo zap?ata... Projekt przypadaj?cy mi do gustu skutkuje zap?at? dla autora.
Administrowa?em serwer podczas pobytu w danii 7 lat. Nie by? to serwer publiczny, ale ze wzgl?du na to ?e by?em administratorem sieci internetowej w tym kraju stworzy?em serwer dla pociech naszych klient?w, kt?ry okaza? si? nie lada sukcesem. Nie pod wzgl?dem zarobku, ale populacji graczy gdy? serwer by? ca?kowicie darmowy, jedynym ograniczeniem by? obowi?zek nale?e? do rzeszy klient?w firmy w kt?rej pracowa?em.
Dlaczego sam si? tym nie zajm??
Odpowied? jest prosta... nie jestem wystarczaj?co do?wiadczony i oczywi?cie brak czasu... nie bez powodu wr?ci?em do polski... jestem niedost?pny praktycznie ca?y tydzie?, nie mam czasu dla rodziny nie m?wi?c ju? o w?asnych przyjemno?ciach.
Tak wi?c, jak pewnie zd??yli?cie zauwa?y?, poszukuj? do?wiadczonego mappera, kt?ry podo?a zadaniu. chcia? bym tak?e aby przes?ano mi ofert? cenow?... Mapa MUSI by? ?redniej wielko?ci ale nie du?a...
Przemierzaj?c interaktywny ?wiat gracz musi czu? si? swobodnie. Starzy wyjadacze wiem co mam na my?li.
Kolejn? i chyba najbardziej oczekiwan? nagrod? jest udzia? w zespole za Mapping autor automatycznie dostaje GM i przy na prawd? rewelacyjnym projekcie profilaktycznie b?dzie otrzymywa? jaki? procent z SMS shopa.
Ja osobi?cie wielkich wymaga? nie mam, ale gracze to inna sprawa... Je?li graczy b?dzie tyle ile b?d? oczekiwa? to b?dzie oznacza?, ?e mapa jest ?wietna co b?dzie skutkowalo ww. zarobkiem.
Co do skrypter?w, i innej cz??ci supportu b?dziemy my?le? p??niej.
Pozdrawiam Jarek.
P.S. ten sam temat za?o?y?em w innym dziale nie przypadkowo, ale niestety nie natkn??em si? wcze?niej na ten dzia?. Przepraszam

Notka moderatorska:
Dodaj schemat, masz czas do jutra, w ka?dym razie temat poleci do kosza

Status
Zamknięty.
Back
Do góry