Mapy Zmiana mapy ! Help :D

Status
Zamknięty.

Rafciuu

New User
Luty 14, 2010
Liczba reakcji
0
Witam ... Ot?? mam taki problem .... chcia?em zmieni? mapk? kt?r? zrobi?em na mojego otsa evolution OTS 8.1 ale mam taki problem
11829858.png

(Gdyby Obrazek sie nie odpali? to jest tutaj http://img213.imageshack.us/img213/2565/11829858.png) Wiec chodzi mi ot jak te pliki pozamieni? co ? z g?ry dziekuj? :D
P.S Ja chyba co? ?le podmieniam bo mi wyskakuje jaki? fatal error i prosze mi powiedzie? co to jest to mapstore ..:D

Odp: Zmiana mapy ! Help :D

ja pierdole zacznij od podstaw lepiej ...

Ju? kto? odpisa? szybko ... Ale jak to tylko podmieni? bo azauwa?y?em ?e du?o ludzii mia?o ten b??d z evolution ots wiec jak nie pomagasz to nie pisz plx :D

map location na "underground.otbm"

Mapkind zostawiasz

map store zmieniasz na: "underground-mapstore" - nie masz kich jeszcze bo powstan? dopiero jak jaki? gracz wrzuci ?miecia na ziemie lub do domku

house store zmieniasz na: "underground-housestore" - jak up@

@edit

No a z folderu world mo?esz wywali? wszystko i wklei? tam swoje pliki :)

je?li masz config taki jak ja to prawdopodobnie wystarczy zrobi? tak:

Wklejasz ta map? do tamtego folderu, oczywi?cie star? wystarczy wywali?

je?li wykleja?e? map? z innego otsa to przyda ci si? to miejsce z configa z starego otsa:

Kod:
	-- Map
	mapName = "NAZWA B?DZIE"
	mapAuthor = "MO?E BY? ALE MO?E TE? BY? PUSTE"
	randomizeTiles = "yes"
	mapStorageType = "relational"

i z tego starego otsa z tego miejsca przepisujesz to do swojego czyli autora i mapname ale je?li masz inny config to po prostu mapname zmie? na twoj?

@up czytanie ze zrozumieniem si? k?ania :)
mojego otsa evolution OTS 8.1 ale

Do tego za??czy? SCREENA na kt?rym Widocznie wida? ?e ma inny config od Twojego. Wi?c nie wiem po co ten post. Poza tym chyba ju? odpowiedzia?em mu na problem tak? Dosta?e? suppa i pr?bujesz nabija? posty ?eby si? sprawdzi? ale to nie jest dobry spos?b ?eby si? podliza?... Pr?dzej o?mieszy?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry