What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Zmiana moderatora

Status
Not open for further replies.

Kambr

User
Reaction score
2
Zaleca?bym zmieni? aktualnego moderatora dzia?u Mapping, Awesome Asimov ;-;
Nie zna nawet regulaminu odbywaj?cego si? kop? czasu MOTM'u, wszelkie tematy nie na temat le?? nietkni?te, dzia? stoi i w miejscu, a prefiks?w w galeriach jak nie by?o tak nie ma, ?atwiejszym rozwi?zaniem jest usuni?cie ich.

Giloko

User
Reaction score
1
Odp: Zmiana moderatora

Moze Ty nim zostan, ok?
Glosuje na nie.

Kambr

User
Reaction score
2

Ju? nim by?em, zosta?em zbanowany za reklam?. Jest tu wiele lepszych mod?w je?li chodzi o ten dzia?.

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Ten pseudo modek sie do niczego nie nadaje co ju? by?o tyle razy udowadniane, ?e si? sta?o nudne ;p

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Oj tam pierdolicie. Kto by nie byl modem to by mozna na niego cos znalezc i stwierdzic, ze sie trafi ktos lepszy. Bo wyjebac z moda by mozna kazdego za jego brak skilla czy tez jakies przewinienia.
Nikt nie jest idealny. A takie tematy i tak niczego nie zmienia. Wiec dajcie se siana i olejcie temat. Niech sobie bedzie modem i co was to interesuje? Wasze kochane forum i ten jeden wasz ulubiony dzial na nim bedzie w gorszym stanie? Takie to dla was istotne? xd

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Oj tam pierdolicie. Kto by nie byl modem to by mozna na niego cos znalezc i stwierdzic, ze sie trafi ktos lepszy. Bo wyjebac z moda by mozna kazdego za jego brak skilla czy tez jakies przewinienia.
Nikt nie jest idealny. A takie tematy i tak niczego nie zmienia. Wiec dajcie se siana i olejcie temat. Niech sobie bedzie modem i co was to interesuje? Wasze kochane forum i ten jeden wasz ulubiony dzial na nim bedzie w gorszym stanie? Takie to dla was istotne? xd

Pomijaj?c typowe sm?ty, ?e forum zdycha to mappingiem m?g?by si? zaj?? kto? kto dobrze mappuje ;p

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Nie pakajcie ; ((

Last edited:

Kambr

User
Reaction score
2

Nie pakajcie ; ((
Naprawd?, bardzo wyczerpuj?ce wyt?umaczenie.

Nikt nie jest idealny. A takie tematy i tak niczego nie zmienia.
Ten temat ma by? postrzegany jako skarga na moderatora, ka?dy mo?e si? tu wypowiedzie?.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Naprawd?, bardzo wyczerpuj?ce wyt?umaczenie.

A z czego mam si? t?umaczy??:D Prefiksy nie nale?? do moich obowi?zk?w a konkurs mapperski? Co Ci z nim nie pasuje? Wiesz ?e mo?esz raportowa? posty? Narzekacie ?e nie ma konkurs?w a jak ju? s? to znowu Wam co? nie pasuje, tylko ja jako mod robi? konkursy i Placek jako zwyk?y u?ytkownik, wi?c przesta? narzeka? razem ze swoj? sekt?, jak Wam co? nie pasuje to zr?bcie co? z tym, Placek zrobi? to i Wam si? uda leniuchy.

Kambr

User
Reaction score
2

M?g?by? ruszy? dupe i zacz?? dba? o ten dzia?, pousuwa? zb?dne tematy, powciska? prefiksy albo rozm?wi? si? z adminem ?eby je usun??.
Wpu?ci?e? prace niezgodn? z regulaminem konkursu. Jaka sekta? Po prostu jak widz? ?e w niekt?rych dzia?ach nic a nic si? nie zmienia to mnie krew zalewa. Powiniene? chocia? ruszy? z jak?? inicjatyw?, modyfikacj? dzia?u czy czym?. CO? R?B - proste.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

M?g?by? ruszy? dupe i zacz?? dba? o ten dzia?, pousuwa? zb?dne tematy, powciska? prefiksy albo rozm?wi? si? z adminem ?eby je usun??.
Wpu?ci?e? prace niezgodn? z regulaminem konkursu. Jaka sekta? Po prostu jak widz? ?e w niekt?rych dzia?ach nic a nic si? nie zmienia to mnie krew zalewa. Powiniene? chocia? ruszy? z jak?? inicjatyw?, modyfikacj? dzia?u czy czym?. CO? R?B - proste.

Gdybym m?g? to pierwsze co bym zrobi? to usun?? ten temat, bo robisz niepotrzebny spam, by?o mi takie co? pisa? na pw, po co mam usuwa? tematy? We? pomy?l ^^. Masz problem z jedn? prac?? Ja si? ciesz? ?e wgl s? ch?tni, a zobacz komentarze czy wszystkie g?osy mam liczy?? Czy zrobisz drugi temat o tym? Robi? konkursy, po?wi?cam sw?j czas a Tobie nadal ma?o? Mi nie p?ac? ?e moderowanie forum i sp?dzony na nim czas. Skoro czego? nie ruszam to znaczy ?e nie widz? takiej potrzeby ?eby co? z tym robi?, masz problem? U?yj opcji raport albo pisz pw jak inni i tyle.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Masz pilnowac porzadku w dziale a z prefiksami jest porzadek. Wiec naleza do twoich obowizkow.
W konkursie dajesz prace ktore lamia regulamin konkursu, co sam wytknalem dla beki w temacie konkursowym xD
True, raportowanie od czegos jest.
Co do tego, ze sie da, to racja. Czasu nie mam i z pewnych powodow nawet ochoty ostatnio, najpierw egzaminy, teraz wyjazd i pare innych rzeczy, ale jakos da sie w miare konkurs prowadzic... A wszyscy tylko narzekaja od lat, ze administracja nie robi konkursow i na forum nic sie nie dzieje xD

Ten temat ma by? postrzegany jako skarga na moderatora, ka?dy mo?e si? tu wypowiedzie?.
Dlatego sie wypowiedzialem i wyrazilem swoja opinie. Jak dla mnie sie nic nie zmieni. A nawet jesli sie zmieni mod, o co tak walczycie w tym temacie, to tez sie nic nie zmieni. ;P

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

To ludzie maj? decydowa? o prefiksach a nie ja... Jakim cudem sam mog? to robi??;d. Jak kogo? nie lubi? to ze ?redniaka dam mu amatora i ludzie maj? si? ze mn? zgadza?? :p. Ludzie tylko komentuj?, nikt nie sapie o prefiksy... A je?li chodzi o konkurs to doda?em bo dla mnie wa?ne jest to ?e ludzie bior? udzia? w tych konkursach a regulamin mo?na zmieni? i zmieni? ?eby nie by?o p?aczu... Bo prawda jest taka ?e robicie problemy o wszystko z byle powodu :/. Tak ?le i tak niedobrze. I wkr?tce pojebi? to moderowanie bo szczerze mam do??, niech kto? inny lata w tibi i robi zdj?cia na konkurs, czyta wiadomo?ci, przydziela punkty i wysy?a Adminowi ile i komu ma ich da?.

Last edited:

Kambr

User
Reaction score
2

Nikt ci? na si?? nie pcha? na moderatora, to s? ma?e obowi?zki. Zreszt? zawsze mo?esz odpu?ci? jeden dzia?, wystarczy napisa? ;-;

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

@up2
Blame me. Ja zaczalem konkurs to sobie eturl przypomnial, ze kilka takich z przed pol roku konkursow jest olanych i ktos sie musi tym zajac XD

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

Pisa?em jaki? czas temu do Eturla czy szukaj? mod?w (bo chcia?em si? zg?osi?) ale rozmowa zako?czy?a si? na "Niewykluczone" tak?e kappa.

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Jeden wybryk z MOTM i odrazu wyjeba? go?

Kambr

User
Reaction score
2

Jeden wybryk z MOTM i odrazu wyjeba? go?
Nie, ale znale?? nowego moderatora dzia?u Mapping. Nic tam nie ruszy?, a ten konkurs? Jak mo?na prowadzi? konkurs nie znaj?c nawet jego regulaminu? Daj spok?j.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Nikt ci? na si?? nie pcha? na moderatora, to s? ma?e obowi?zki. Zreszt? zawsze mo?esz odpu?ci? jeden dzia?, wystarczy napisa? ;-;

Wzi??em si? za konkursy i dzia?y o kt?re nikt nie dba?, zrobi?em to dla ludzi na tym forum ?eby widzieli ?e co? si? dziej? i co w zamian mam? Zero szacunku i wdzi?czno?ci, ja si? mog? pozby? swojej rangi ale w?tpie ?e znajdzie si? drugi taki co wam b?dzie robi? konkurs za konkursem. I kto powiedzia? ?e nie znam regulaminu? Ja dzia?am w sw?j spos?b i ka?dy to wie, napisa?em dlaczego dopu?ci?em t? prac? do konkursu ale widocznie ludzie maj? problemy ze wzrokiem. Mapping od miesi?cy by? bez moda i ja si? wzi??em za ten dzia?. Wi?c je?li masz problem u?yj opcji raport lub pw !

Kambr

User
Reaction score
2

Mam prawo zak?ada? tutaj temat i w?a?nie to robi?. Ka?dy mo?e si? na tw?j temat wypowiedzie?.
Moja propozycj? zmiany jest nowy moderator dzia?u Mapping.

Status
Not open for further replies.