• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Zmiana silnika forum

Kuzyn

Dziad.
Członek Załogi
Liczba reakcji
166
Cześć wszystkim,

Zadecydowaliśmy o zmianie silnika forum, przeszliśmy z vBulletin na Xenforo. Mamy nadzieję, że przypadnie Wam do gustu i zobaczycie zdecydowaną różnicę w szybkości działania forum. Wszelkie błędy i niedoróbki zgłaszajcie w odpowiednich działach. Sporo rzeczy może być zdezaktualizowanych, ale postaramy się na bieżąco to ponaprawiać, a część rzeczy musimy po prostu przeboleć i budować kolejny rozdział w historii Tneta :)

Obecny styl forum jest stylem podstawowym, będzie on docelowo zmieniony, pytanie tylko na jaki byście chcieli? Jedną z propozycji jest Merhania, jeśli chcecie sprawdzić jak wygląda to wejdźcie , następnie na dole strony z listy dostępnych motywów wybierzcie Merhania.

Jeśli pojawiają się jakieś nowości, będziemy na bieżąco Was informować. Mam nadzieję, że już niedługo.

EDIT: PRACUJEMY OBECNIE NAD PROBLEMEM Z NIEDZIAŁAJĄCYMI HASŁAMI, JEŚLI KTOŚ Z WAS NIE PAMIĘTA MAILA I NIE MOŻE ZMIENIĆ HASŁA, NAPISZCIE DO NAS NA DISCORD!

Ostatnia edycja:
Niestety z hasłami problem nie będzie rozwiązany szybko. Zespół Xenforo musi popracować nad nowym rozwiązaniem w kwestii importu haseł z vBulletina na Xenforo. Na ten moment musicie koniecznie ZMIENIĆ HASŁO! Jeśli nie pamiętacie swojego maila, napiszcie do nas na discord!

Hmmm z tego co mi wiadomo
Xenforo został zrobiony na postawie vBulletin ? Przez tych samych deweloperów chyba że się mylę

Hmmm z tego co mi wiadomo
Xenforo został zrobiony na postawie vBulletin ? Przez tych samych deweloperów chyba że się mylę
Zaszła jakaś zmiana w vBulletinie odnośnie kodowania haseł i importer Xenforo nie ma tego uaktualnionego, dlatego wszyscy muszą resetować hasła :(

Do góry